triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 sej, ampak ma pa zih kaksen druge tegobice k jih ti nimas ---------<{POST_SNAPBACK}>Z ribami se kr štekam no...Čeprav znajo dost izkoristit tvojo prijaznost v svoj prid, pol pa ko jih zahaklaš te pa tk milo pogledajo, da rečeš sam: eh, sej ni važn. Brat:Sonce: ribaAsc: vodnarLuna: sco Okol prnašu in mamo in sosede in učitelje- pa nikol fasu zarad tega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 ampak povem: je tko fajn bit riba se posebej z levom v asc Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak povem: je tko fajn bit riba se posebej z levom v asc ...anede... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak povem: je tko fajn bit riba se posebej z levom v asc Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Se strinjam. Velja vse dotlej, ko odkrijejo, da si v bistvu le - Riba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Hehehe Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj jaz sem tud mlajsa... pa ni nic pomagalo. , jest sem pa vedno nekako prišel skozi, spomnim se enkrat, ko nisem imel v šoli domače naloge (en spis) in mi je učiteljica rekla, da naj preberem nalogo - pa sem si kar sproti zmišljeval in dobil 5. Sošolka, ki se je trudila pa slabše.................hehehe ma še dons včasih tko zablefiram da kar res ni................imam lahko 1000 obrazov...........a je to ribje??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ma še dons včasih tko zablefiram da kar res ni................imam lahko 1000 obrazov...........a je to ribje??? Kaj pa vem...ce meni kdo to dela, recem samo "Seres..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Ja, to je ribje. Saj sem bila tud v tej vlogi kdaj.Sam jaz sem na -ić, jaz nisem imela fotra, pa jaz sem bila punca. Velik tud odraslih je bilo zelo grdih z mano (ne samo otrok, pac pa tudi recimo njihovih starsev, prfoksov itd.).K sreci sem se znala pobrigat, pa inteligentni so mi bili vedno naklonjeni, bustasti pa me nikol niso marali pa zavistni pa taki.Glih prou, se boljs! Kdo bi si zelel take druzbe. Ja, zavisti, spletk, scen... tega pa je bilo vedno dosti okoli... Skoda. Smilijo se mi vsi.No, TU pa sem riba.... ce je kdo blazen govedar do mene, se mi scasoma zacne smilit. Toliko o mascevalnosti. (*v sco temi, riba itak ni mascevalna, jaz tud nisem). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to je ribje. Saj sem bila tud v tej vlogi kdaj.Sam jaz sem na -ić, jaz nisem imela fotra, pa jaz sem bila punca. Velik tud odraslih je bilo zelo grdih z mano (ne samo otrok, pac pa tudi recimo njihovih starsev, prfoksov itd.). torej, da si to kar si, ti je pomgal tvoj -ić. Vpršanje, če bi se trudila toliko, če ne bi bila..... ti na ić, jst pa "mali švabo". Ko smo se šli nemce pa partizane, sem moru bit vedno nemc....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Sej, glih u tem je tu ena od poant!!Ce majo drugi neka pricakovanja, je pa njihov problem! sej nisem jaz njim naredil kaj naj si mislijo o meni, so si sami! kaksen vtis pa dajem navzven je pa tudi le moja stvar; in ta je dobro pocutje! Biti RIBA, meni (z levom v ASC) pac ne pomeni biti LE!Ce malo bolj iz ribjega stalisca gledam, pa mi je itak useen kwa sem ker ce sem tuki, je ze velik! -------<{POST_SNAPBACK}>Se strinjam. Velja vse dotlej, ko odkrijejo, da si v bistvu le - Riba. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Vcasih je tako, vcasih pa ni, vcasih je ascendent dejansko to, kar kazemo navzven, vcasih pa je dejansko osebnost taka.jaz imam cez samo ribja podrocja.nacini in energija pa niso ribji. Sicer pa mi je vsec tist moj del ribe, se premal sem morda... ... vcasih pravim, da kok sem morala dobit enih rib za zgolj protiutez. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Pomoje sploh ni point v obrazih, ipd...temvec o tem, da se v ribah lahko vidi eno globino dojemanja Ha hahahapotlej pa nam kr ne zamerjo pa tudi vzgoja rib se nikol ni bla dobra s trdo roko! z ribami je treba nezno da kej zaleze!-------<{POST_SNAPBACK}> , jest sem pa vedno nekako prišel skozi, spomnim se enkrat, ko nisem imel v šoli domače naloge (en spis) in mi je učiteljica rekla, da naj preberem nalogo - pa sem si kar sproti zmišljeval in dobil 5. Sošolka, ki se je trudila pa slabše.................hehehe ma še dons včasih tko zablefiram da kar res ni................imam lahko 1000 obrazov...........a je to ribje??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 OZZY OSBOURNE ta tip ma same dobr balade! ze od black sabbath-ov naprej!-------<{POST_SNAPBACK}>... I’m just a dreamer, I dream my life awayI’m just a dreamer, who dreams of better days Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 kokr kdaj glede na to, da mam najvec ognja v chartu (vsaj 5 ovnov, pa mars v skorpii).. se sam sebe zalotm da mi ni blo jasn kwa nej - al nezno al ne telo prau 1, duh drugo, veselje tretjo, mental pa svoje tera pr ribah je bl tko, da sicer nezno in tudi grobo, sam ce mal prevec grobo, pa ze ni vec dobr, k pol treba spet od zacetka z neznostjo... pa tko naprej Ha ha ha .. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 a ni hecn - ti mas ful ognja, pa si cist ribji, jaz pa ful vode, pa cist 'ognjena'...narobe svet? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Aha! res. zakwa misls da je tko sploh? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Zato ker vcasih drzi rek - manj je vec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 cist mozno!men se ogn pozna bolj u glavi -------<{POST_SNAPBACK}>Zato ker vcasih drzi rek - manj je vec. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Tebi je ogenj sele zdaj zacel prihajati bolj do izraza. Kok mas pa zraka? Oz, kaksen fact je? a mas merkur v vodnarju? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Ja, tocno to! sm hotu ze prej napisan, pa nism mislu nalagat kle...da mi merkur v vodnarju zlo potencira mental.Zraka: Mercury - Aquarius - 04°28'23 - 06 - direcJupiter - Libra - 04°39'10 - 02 - retrogradeUranus - Libra - 03°13'39 - 02 - retrograde(slednja 2 sta cardinalna - zacetna, prvi pa je vmes F).Sonce v ribah pa je 7 (tehnicini, torej zracni hisi).-----<{POST_SNAPBACK}>Tebi je ogenj sele zdaj zacel prihajati bolj do izraza. Kok mas pa zraka? Oz, kaksen fact je? a mas merkur v vodnarju? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 aha, v 7. mas sonce, aja zato si imel vzorec mocnejsih ljudi, da so te privlacil.....ja, ja, merkur, fajn, pa mars tebi fino dela, mars tebi fajn pomaga v sco. Nekako tale tvoja dnevna lunca ti najvec problemov naredi... a zato si pa riba, da se to blazi, pa se vse preplete vedno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Tocno! kakor so ze na astro.com ali kje napisali, da zaradi svoje neodlocnosti' naj bi venomer v zivljenju privlacil osebe z zelo mocnim egom. kar po izkusnjah sodec, definitivno drzi. ja, luna ovnu ah, pa sej je lusna no he he, sm prej gledu najine ikone, k si pisala o moji vodi in tvojem ognju...ker je bila tvoja vodna in moja bolj ognjena (spet obratno), zdej pa glih menas z tako slogarsko, misticno, skorpionsko mal, men --------<{POST_SNAPBACK}>aha, v 7. mas sonce, aja zato si imel vzorec mocnejsih ljudi, da so te privlacil.....ja, ja, merkur, fajn, pa mars tebi fino dela, mars tebi fajn pomaga v sco. Nekako tale tvoja dnevna lunca ti najvec problemov naredi... a zato si pa riba, da se to blazi, pa se vse preplete vedno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.