Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ja, si mehka in imas kar velik razumevanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 hehe, enkrat je en ropotajoči napisal, da sem sluzast, hihi, ali je to za ribo kaj narobe? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ropotajoci, kdo bi pa to bil? Sluzast?No, asociacija res ni glih fajn, samo te je pa zato tezko ujeti pa tak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ravn včeri smo ribe in ribake opravlal taka trma jao še k jim dokažeš, gonjo naprej svojo plus užaljeni pa da me nau zdej kdo prec napadu - pač je bla taka tema in smo se sam na to lastnost skoncentriral... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 hehe, mas pa hecne ribe okol, ribe v bistvu niso trmaste.No jaz sem mal, sam ne zelo...Nimam obcutka, da bi bila trmast clovek. Pa imam kar nekaj predpostavk za to (asc, venero) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, mas pa hecne ribe okol, ribe v bistvu niso trmaste.No jaz sem mal, sam ne zelo...Nimam obcutka, da bi bila trmast clovek. Pa imam kar nekaj predpostavk za to (asc, venero) pismo - to je res čudn - vsaj tri take poznam no sej da nauš misnla da js nism trmasta k tahujša mula morde zato k mam luno u ribi 29 stopinja al kako so mi že povedal- kej velik se ne spoznam na astroal pa mogoče zato k sm bik po asc Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 jaz sem tud riba, pa se mi zdi, da nisem trmasta, itak pa vsak pove samosvoje dobre lastnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 o pajade, pejt pogledat temo... hmmm, imamo teme o nasih lastnostih....... in res je bila negativna v glavnem 'pretirana obcutljivost'...No ampak nekaj pa nas je kar samokriticnih. Sicer pa - pozdravljena in dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>o pajade, pejt pogledat temo... hmmm, imamo teme o nasih lastnostih....... in res je bila negativna v glavnem 'pretirana obcutljivost'... ja tale pretirana občutljivost - to men vn tolče Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 vem, saj to dostim - mislila sem pravzaprav mal clo cinicno - da to v glavnem PA prizna folk. Nihce ni zavisten, ljubosumen, skrt. recimo. Ampak so negativne okol preobcutljivosti in celo da smo prevec dobri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...taka trma jao še k jim dokažeš, gonjo naprej svojo plus užaljeni trma?... o ja, tudi znamo biti užaljeni? ... poznam ribaka, ki za vsako malenkost kuha rilec <{POST_SNAPBACK}>o pajade, pejt pogledat temo... hmmm, imamo teme o nasih lastnostih....... in res je bila negativna v glavnem 'pretirana obcutljivost'... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vem, saj to dostim - mislila sem pravzaprav mal clo cinicno - da to v glavnem PA prizna folk. Nihce ni zavisten, ljubosumen, skrt. recimo. Ampak so negativne okol preobcutljivosti in celo da smo prevec dobri. preveč dobri? to bi pomenil, da ste tok dobri da že sami seb škodujete, ker tok drugim pomagate? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ne, v smislu kot recimo naivni, tko prevec dobri...Saj pejt za stos pogledat, astra je odprla (sicer smo imeli ze prej tudi nekje), ali se pa kdo spomni in da link (al pa tud jaz). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 toliko zaenkrat o naših lastnostih: naše pozitivne in negativne lastnostinegativne lastnosti znakovnajbolj negativne lastnosti ljudi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 js mam pa luno v ribah in asc v raku....obcutljiva na celi crti..in to mi gre pocas ze prov na zivce.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> toliko zaenkrat o naših lastnostih: naše pozitivne in negativne lastnostinegativne lastnosti znakovnajbolj negativne lastnosti ljudi tnx, bom mal počekirala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 No rdeča hrenovka (haha, ker hud nick! ), jaz mam pa obratno kot ti - luna rak in asc. ribi. In ja, občutljivost na višku..... Ma trmasta pa nisem, čeprav bi blo včasih prav da bi bila. Če pa sem užaljena, pa ni šans da bi spreminjala mnenje samo zato ker drugi misli drugače. Takrat se samo smilim sama sebi. Zavračam VSE ostalo, čeprav logično in racionalno - pa sej to je point, ko ribe delamo, kot ČUTIMO, ne pa kot je racionalno najbolj prav. Ja znamo bit grozno težke..... in ja, tudi v tem smilsu "preveč dobre", da ne poskrbimo zase ko bi morale.....da bi ugajale.... how lame.... in še to, če sem že pri svojih slabih lastnostih - danes sem opazla, kok sem judgemental o ljudeh, ki jih ne poznam - v smislu, da sodim moške po videzu (se nekako ogroženo počutim, ko jih ne poznam in nočem, da mi pridejo blizu ). Uf. Pa še tok je tega. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ja, hudo je s to občutljivostjo, pa še nekaj lastnosti ribic, ampak s tem samosebi škodijo in ne drugim, zato to ne more bit glih negativna lastnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ja no, zna bit tečno. Komu se pa da skos v rokavičkah delat z ribami?? Pa sej je prav da se ne. Samo znamo bit težke no. Vse moje frendice ribe so (smo?) precej delikatne..... ampak moj rak je tisti, ki drži to v meni..... da sem tiho..... in si mislim svoje. Druge ribice ki jih poznam naredijo sceno. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No rdeča hrenovka (haha, ker hud nick! ), jaz mam pa obratno kot ti - luna rak in asc. ribi. In ja, občutljivost na višku..... Ma trmasta pa nisem, čeprav bi blo včasih prav da bi bila. Če pa sem užaljena, pa ni šans da bi spreminjala mnenje samo zato ker drugi misli drugače. Takrat se samo smilim sama sebi. Zavračam VSE ostalo, čeprav logično in racionalno - pa sej to je point, ko ribe delamo, kot ČUTIMO, ne pa kot je racionalno najbolj prav. Ja znamo bit grozno težke..... in ja, tudi v tem smilsu "preveč dobre", da ne poskrbimo zase ko bi morale.....da bi ugajale.... how lame.... in še to, če sem že pri svojih slabih lastnostih - danes sem opazla, kok sem judgemental o ljudeh, ki jih ne poznam - v smislu, da sodim moške po videzu (se nekako ogroženo počutim, ko jih ne poznam in nočem, da mi pridejo blizu ). Uf. Pa še tok je tega. no viš, medtem ko si opisovala svoje slabe lastnosti - si pokazala tudi eno lepo - iskrenost Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, hudo je s to občutljivostjo, pa še nekaj lastnosti ribic, ampak s tem samosebi škodijo in ne drugim, zato to ne more bit glih negativna lastnost to se pa ne strinjam - a če sebi škoduješ je pa uredu? po mojem je to še najslabš. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 keti po moje je tvoja trma zarad bika. kwa maš pa v soncu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 keti: Hvala. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>keti po moje je tvoja trma zarad bika. kwa maš pa v soncu? itak da je zarad bika u soncu mam pa pištolco Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 kwa je pol greš na pir? mi nisi nč odgovorila.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.