Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

ropotajoci, kdo bi pa to bil? :P ;)

Sluzast?

No, asociacija res ni glih fajn, samo te je pa zato tezko ujeti pa tak. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ravn včeri smo ribe in ribake opravlal :vragec:

taka trma jao xrolleyesx še k jim dokažeš, gonjo naprej svojo plus užaljeni :o|o:

pa da me nau zdej kdo prec napadu - pač je bla taka tema in smo se sam na to lastnost skoncentriral...

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

hehe, mas pa hecne ribe okol, ribe v bistvu niso trmaste.

No jaz sem mal, sam ne zelo...

Nimam obcutka, da bi bila trmast clovek. Pa imam kar nekaj predpostavk za to (asc, venero)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>hehe, mas pa hecne ribe okol, ribe v bistvu niso trmaste.

No jaz sem mal, sam ne zelo...

Nimam obcutka, da bi bila trmast clovek. Pa imam kar nekaj predpostavk za to (asc, venero)

pismo - to je res čudn xnckrivx- vsaj tri take poznam

no sej da nauš misnla da js nism trmasta x:Dx k tahujša mula x;)x

morde zato k mam luno u ribi 29 stopinja x?x x;)x al kako so mi že povedal- kej velik se ne spoznam na astro

al pa mogoče zato k sm bik po asc x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

o pajade, pejt pogledat temo... hmmm, imamo teme o nasih lastnostih....

... in res je bila negativna v glavnem 'pretirana obcutljivost'...

No ampak nekaj pa nas je kar samokriticnih. ;)

Sicer pa - pozdravljena in dobrodosla! :palec: :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>o pajade, pejt pogledat temo... hmmm, imamo teme o nasih lastnostih....

ja tale pretirana občutljivost - to men vn tolče x:Dx

vem, saj to dostim - mislila sem pravzaprav mal clo cinicno - da to v glavnem PA prizna folk.

Nihce ni zavisten, ljubosumen, skrt. recimo. x:px

Ampak so negativne okol preobcutljivosti in celo da smo prevec dobri. x:o)x x:Dx

x;)x

Picasso

:vragec:

<{POST_SNAPBACK}>...taka trma jao  xrolleyesx  še k jim dokažeš, gonjo naprej svojo plus užaljeni  :o|o:

trma?... o ja, tudi znamo biti xcivx

užaljeni? ... poznam ribaka, ki za vsako malenkost kuha rilec

<{POST_SNAPBACK}>o pajade, pejt pogledat temo... hmmm, imamo teme o nasih lastnostih....

x:o)x x:px x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>vem, saj to dostim - mislila sem pravzaprav mal clo cinicno - da to v glavnem PA prizna folk.

Nihce ni zavisten, ljubosumen, skrt. recimo. x:px

Ampak so negativne okol preobcutljivosti in celo da smo prevec dobri. x:o)x x:Dx

x;)x

:palec: :palec:

preveč dobri? to bi pomenil, da ste tok dobri da že sami seb škodujete, ker tok drugim pomagate?

ne, v smislu kot recimo naivni, tko prevec dobri...

Saj pejt za stos pogledat, astra je odprla (sicer smo imeli ze prej tudi nekje), ali se pa kdo spomni in da link (al pa tud jaz).

Picasso

No rdeča hrenovka (haha, ker hud nick! :D ), jaz mam pa obratno kot ti - luna rak in asc. ribi. In ja, občutljivost na višku..... :o|o: Ma trmasta pa nisem, čeprav bi blo včasih prav da bi bila. xrolleyesx Če pa sem užaljena, pa ni šans da bi spreminjala mnenje samo zato ker drugi misli drugače. Takrat se samo smilim sama sebi. x:Dx Zavračam VSE ostalo, čeprav logično in racionalno - pa sej to je point, ko ribe delamo, kot ČUTIMO, ne pa kot je racionalno najbolj prav. :D Ja znamo bit grozno težke..... in ja, tudi v tem smilsu "preveč dobre", da ne poskrbimo zase ko bi morale.....da bi ugajale.... xrolleyesx how lame.... in še to, če sem že pri svojih slabih lastnostih - danes sem opazla, kok sem judgemental o ljudeh, ki jih ne poznam - v smislu, da sodim moške po videzu (se nekako ogroženo počutim, ko jih ne poznam in nočem, da mi pridejo blizu xrolleyesx ). Uf. Pa še tok je tega. :eek:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ja no, zna bit tečno. :o|o: Komu se pa da skos v rokavičkah delat z ribami?? Pa sej je prav da se ne. Samo znamo bit težke no. Vse moje frendice ribe so (smo?) precej delikatne..... ampak moj rak je tisti, ki drži to v meni..... da sem tiho..... in si mislim svoje. Druge ribice ki jih poznam naredijo sceno. x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>No rdeča hrenovka (haha, ker hud nick! :D ), jaz mam pa obratno kot ti - luna rak in asc. ribi. In ja, občutljivost na višku..... :o|o: Ma trmasta pa nisem, čeprav bi blo včasih prav da bi bila. xrolleyesx Če pa sem užaljena, pa ni šans da bi spreminjala mnenje samo zato ker drugi misli drugače. Takrat se samo smilim sama sebi.  x:Dx Zavračam VSE ostalo, čeprav logično in racionalno - pa sej to je point, ko ribe delamo, kot ČUTIMO, ne pa kot je racionalno najbolj prav. :D Ja znamo bit grozno težke..... in ja, tudi v tem smilsu "preveč dobre", da ne poskrbimo zase ko bi morale.....da bi ugajale.... xrolleyesx how lame.... in še to, če sem že pri svojih slabih lastnostih - danes sem opazla, kok sem judgemental o ljudeh, ki jih ne poznam - v smislu, da sodim moške po videzu (se nekako ogroženo počutim, ko jih ne poznam in nočem, da mi pridejo blizu  xrolleyesx ). Uf. Pa še tok je tega. :eek:

no viš, medtem ko si opisovala svoje slabe lastnosti - si pokazala tudi eno lepo - iskrenost :palec: :palec: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>ja, hudo je s to občutljivostjo, pa še nekaj lastnosti ribic, ampak s tem samo

sebi škodijo in ne drugim, zato to ne more bit glih negativna lastnost

to se pa ne strinjam - a če sebi škoduješ je pa uredu? po mojem je to še najslabš.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...