Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Estrella: Se naučit rečt ne, če ti ni. Se naučit povedat kar misliš, čeprav to ni kar bi drugi hoteli slišati. V bistvu, se naučit biti brez slabe vesti, ko daš sebe na prvo mesto. x;)x Ni lahko, ampak sčasoma gre. Sem si vzela eno dvojčico za vzgled.... x:Dx Če ona lahko, zakaj pa jaz ne bi smela?! Uno, da ti je vseeno, a bojo zdej slabo mislili o tebi (pa saj v vsakem primeru ne moreš vsem ustreči). xDDx x;)x x8Dx

Bern, x:Dx x:Dx x:Dx (kokrat sem očija okrog prenesla........ :inocent: )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mali in ful simpatični genialček bo.

Ko te bo pri treh letih zblefiral za malo malco, mu boš ob neustavljivem nasmehu vse oprostil. Nežni ata, se pravi.

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Vse dobro!

:palec: :palec: x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

<{POST_SNAPBACK}>Estrella: Se naučit rečt ne, če ti ni. Se naučit povedat kar misliš, čeprav to ni kar bi drugi hoteli slišati. V bistvu, se naučit biti brez slabe vesti, ko daš sebe na prvo mesto. x;)x Ni lahko, ampak sčasoma gre. Sem si vzela eno dvojčico za vzgled.... x:Dx Če ona lahko, zakaj pa jaz ne bi smela?! Uno, da ti je vseeno, a bojo zdej slabo mislili o tebi (pa saj v vsakem primeru ne moreš vsem ustreči).  xDDx  x;)x  x8Dx

:palec: :palec:

najbl važn je da seb ustrežeš x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

neverjetno, a ne, da je tolk mocna pol (ocitno) tista luna v raku, saj ima oba osebna v enakem znaku kot jaz, pa cist drugo osebo opisujes... no ja, ne cist cist. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No pa se je (pred slabimi 3 urami) Sonce preselilo v nase zblojeno, a nadvse ocarljivo znamenje. xDDx

Pa bomo zdaj mal plaval... xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

x;)x xcivx xrainbowx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D hihi, zablodice ribje ja :D uhjej, zdej bo za en mesec vse mal čudno :D kdo bi si mislu vse to od enga samcatega sonca... hvala bogu je vsaj veliko tole sonce da se človek preveč ne čudi.... ;) še večje so pa ribice mhm, da vidimo kaj bo zdaj s teh ribic :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ej sory, nocem bit tecka, sam ne morem vec gledat tega:

"Kaj mas pa ti v soncu?" pa tak... :o|o:

Puscam zato ker... ajde, saj 'se kao ve' :o|o: o cem govorimo... pa ker nocem bit tecka pa tko...

ampak ne morem, no, v glavnem, kar v vsaki temi (lev recimo danes, pa sem bla tih)... o tem...

Torej - ko se rodimo, se sonce nahaja nekje - v enem znamenju, potem recemo, da je SONCE v tem in tem znamenju.

kar pomeni, da imajo v tem obdobju rojeni sonce v tem znamenju in da so torej po horoskopu - to znamenje.

recimo danes so se zacele ribe, kar pomeni, da je sonce stopilo v znamenje rib in da so od danes rojeni po horoskopu ribe, prav tako tisti, ki zdaj praznujejo rojstne dneve.

In ne da imamo : "ribe v soncu" xrolleyesx x:o)x - pa take pesniske. :D ;)

Picasso

jaz pa ne... jaz bi pa... voda me ne mika, ker mi je premrzel filing zdaj... bi kaj bolj morda vrocega al kaj... x:)x

Picasso

Kaj mam jaz na zaru? Celo rajdo rib. :P ;)

Sam rakcev pa nimam, skorpijon pa ni glih atraktiven v teh smislih...

Ribe pa nismo samo obcutljivke, ogromno zivahnih in dinamicnih ljudi, nadarjenih, zanimivih, je rib.

Res pa je, da stevilne delujejo na umetniskih in podobnih podrocjih in da torej ze to samo po sebi jasno kaze na neko doloceno obcutljivost.

Men se zdi, da ribe prakticno ne mroes zgresit, da vsaki na celu pise, recimo zarad oci, same oblike oci, zaradi sramezljivega umikanja pogleda... in podobno.

Cudno v bistvu, da meni nihce ne pripise rib, saj imam faco, obliko, kar ribjo. Pa tud oci, po mojem, ceprav pravijo, da niso ribje oci.

Skratka - ribo prec spoznas. :)

Picasso

oj js bi pa sam rekla da poznam kr precej rib, pa se mi vsaka zdi drgacna po svoje, sam majo dolocene podobne vedenjske vzorce xDDx

a mi lohk kdo razloži, zakaj neki ribak vztrajno ponavlja, da on pa že ni romantičen, četudi je to temeljna značilnost tega znaka????????

....morda zato, ker je to prebral in mu to ni všeč...in potem raje to govori in si ponavlja, da bi se ga res prijelo da ne bi bil romantičen ????????

men so ribe večna uganka, kšni/e so mi preveč odprti k ti kuj vse o seb povejo....

ksni pa ne govorijo tok o seb....????

pa ful težko izražajo svoja čustva oz. se tok obotavlajo, čeprov je vse že tok jasn...... pa vse si prej lepo naštimajo, da je vse zihr...sam kva k poj ta druzga že vse skup mine???

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...