jupiter 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 ma ribice ste the best, sploh sedaj k je vaš čas....plavajte in poškropite vse naokrog Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Kva je zdej to, da je v času RIB tole bilo šele na drugi strani? Čas je za kakega nasoljenega sardona - slanika! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 pogrešam eno ribico... ki je šla na drugo stran.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 A je gauznila? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ribe so v zadnjem cajtu imele kar nekaj dobrih rezultatov, ze nas Benkovic, potem pa se Beni Reich, pa se so bili, pa so mi ta hip pobegnil iz glave. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Mah, ribe :xx!: sm sam nase jezn neki... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 In to še ena napol riba... <{POST_SNAPBACK}>Mah, ribe :xx!: sm sam nase jezn neki... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Zakwa pa napol? a k sm 19 rojen? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 anagram je pa polna. na-pol, pa polna pride - a ni hec? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 kwa je hec a pol-na, na-pol? a sam to je hec?? dans rabm vec zgleda Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 ja saj vzemi polno pol, no! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 jaz tud rabim vec, zgleda. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ja. kwa pa zdej... ti recem da te mam rad, ce kej pomaga. (sam da nau kdo narobe zastopu) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Hey, kwa me je mal u dobro voljo spravl:k sm pogledu tale video tvoj:http://www.lunin.net/marsa/video/TB_MISMO.MOVpa sm slisu kolk si se zezala school girls pa girls school.. he hehe ee pa potem oni smeh one bejbe na koncu tko otroski! iiiiiiiiiiiiiiiiiiikdo je ta bejba spljoh? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 a te ni splexusal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 A sem že kdaj povedala, kako so men ribe zoprne... ...ziher sem.. bemti...se neki zmenim, ma kaj zmenim, celo filozofijo udarimo dol... ...da danes iz tega nastane nekaj čist drugega... :xx!: ...ja seveda, ribe plavajo s tokom... :xx!: :xx!: :xx!: bemti, saj ne vem, na koga se naj jezim, verjetno najboljš nase, ki nasedem... saj sem rekla, ribe so moja življenska lekcija.... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sem že kdaj povedala, kako so men ribe zoprne... ...ziher sem.. bemti...se neki zmenim, ma kaj zmenim, celo filozofijo udarimo dol... ...da danes iz tega nastane nekaj čist drugega... :xx!: ...ja seveda, ribe plavajo s tokom... :xx!: :xx!: :xx!: bemti, saj ne vem, na koga se naj jezim, verjetno najboljš nase, ki nasedem... saj sem rekla, ribe so moja življenska lekcija.... :xx!: AstraPotem imaš opravka z nižjim tipom rib..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 astra ... jest se pa tko megastičn dobr štekam z ribami, ful mi sedejo prav ... (men so lekcija biki, s strelci smo si bolj na VI, kozorogi so pa zame drug planet) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mateja... Jaz se zdej tudi več ne sprašujem, kako to, da so skozi celo življenje moje najboljše prijateljice ribe.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>astra ... jest se pa tko megastičn dobr štekam z ribami, ful mi sedejo prav ... (men so lekcija biki, s strelci smo si bolj na VI, kozorogi so pa zame drug planet) Oj vi, a res? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj vi, a res? edin s tabo sem na ti <{POST_SNAPBACK}>Moje ribice v Lunise simpatičen sliš Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 te cist stekam, astra, men tud (ribe na zivce) zarad kakih stosev - a - tko kot raki zarad kakih stosev.Riba se ne zjasni, ker pac muti, sam se vsaj zjasnjuje, rak pa se sploh ne - se sam umakne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> rak pa se sploh ne - se sam umakne.kok mene to razpištoli :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 a da se umakne?ja, mene tud - tud tehtnica to dela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ne saj on tuhta - ce se umakne - mi delujemo, ne tuhtamo. rak pa pregovorno pocne predvsem nekaj druzga - gre nazaj in v oklepu je, obcutljivcek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.