Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 seveda, kozorog se steka tako z raki kot z ribami (in devicami, skorpijoni, biki). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 vem sam to je brez veze, to je tko, kot ce bi jaz govorila iz sebe o tipicnih ribah. TI si pac tak. Verjemi, da poznam ogromno Rakov. zelo dobro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Torej - ribe so energicne, odlocne, TOCNO vejo, kaj hocejo, imajo izjemno voljo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a da se umakne?ja, mene tud - tud tehtnica to dela. Kva? Še nisem slišal za to. A ti mogoče misliš na eno Tehtnico, ki ima tako polno dvanajsto hišo, da je zanjo umik nekaj tako samo o sebi umevnega, kot če bi bila (bil) Riba?! In v tej osebi se ne umika Tehtnica, ampak tisti del, ki pripada Ribi oziroma principu Ribe, ki pa je zelo močan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Joj Bern ful imam s tehtnicami opravit, res je, nekateri imajo ful v 12., a nekateri pa nic. Umik v smislu - ne da se mu pregovarjat (ker je recimo kaka preostra beseda -ali preglasna- padla).. ne mara se kregat, z drugimi besedami, in se umakne, skorpijon pa se NE umakne.Razen ko odrezhe. Haha, kok mi je bilo hecno prebrat spet tole od astre - kok ne maram rib! Tak obupan vzklik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ugotavljam, da nekak najtežje prenašam tehtnice in leve...pa ne da bi mi bli zoprni, sam ne najdemo stika...tako, na splošno...mogoče so pa tle aspekti, ki jih ne sprejmem pri sebi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hehehee amis... ja levi so res levi... ma jih mam ful okol sebe... sploh v familiji in jih mam neznansko rada... sam da bi mogla vsak dan z njimi žvet.... dobr da mi ni treba aja a nismo pr ribah? mal me mot moja ribja organizacija... jao... sploh zdej k mam ful mal časa in je to še tak dodaten izgovor da niso stvari na svojem mestu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ribja organiziranost ...mam jaz tud to...največji kažin je pa to, da kadar pospravim ves "nered" pol še pol leta nč ne najdem....torej je bolje imet nekaj ustvarjalnega "nereda".... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> mal me mot moja ribja organizacija...razvpita ribja organizacija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 haha amis, ti si tud na tole pikirala, istocasno kot ich. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 jz tud tko pravm. men je fotr zmer reku da pospravljen je takrat k veš kje maš kej in to ni nujno takrat kdr zgleda pospravljen... hehehe valda on je riba... hehehe... zdej mi je šele vse jasn... hehehehe.... jao... kr počla bom od smeha.... fotr, fotr, fotr,... mislim sej jz se čist strinjam z njem. no jz bom dons tko pospravla da bom vse tist k ne rabm stran pometala pa je... pol manj razmetan bo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 men so pa tural njihove sisteme!!!!!!!!!!!!! Da je nekaj bolje, da je tam nekje, ki je kao 'treba da je', kot tam kamor dam jaz! Halo!?saj je moje, pismu!!! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribja organiziranost ...mam jaz tud to...največji kažin je pa to, da kadar pospravim ves "nered" pol še pol leta nč ne najdem....torej je bolje imet nekaj ustvarjalnega "nereda".... .............ravno prej nekaj iskala........pa ne najdem...... nekaj, kar sem imela spravljeno nekje..... pa potem pospravljala...... in pospravila drugam...... bemu.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 heheehehe...sej men tud mami pol kr pride in pospravlja :OO!: :OO!: in pol ne vem več kje mam kej. tko vsaj točno vem v kermu delu kupa se kej nahaja...k wem v kašnem časovnem zaporedju sem kej prnesla in naložila kam.... jao pol pa kr pride neki pospravlat.... in po možnosti še kej stran vrže :OO!: ne morš verjet... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Ah,jz bi pa zdej kr mal plavala....zelo ribje se počutim. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 jaz tud, sam ne v 'plavajocem' smislu... :\\\ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 a ni kažin to...so pa edini del nas, ki čist zbezlja, če hočeš met prevč pod kontrolo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mi ni všeč, ker imam rada čustva pod kontrolo! ....a čist vedno? Pol pa neki zamujaš, neki fajnega..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Čisto vedno ne, ampak skoraj vedno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ja! Včasih mi prijetno blažijo ostrino škorpijona, ampak kar je preveč, je pa preveč! čist zastopim...se men tud zgodi in mi tud ni všeč...sam po drugi strani ma pa mick tud prav...brez tega bi precej zamudili.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Ja, saj vem! Pa saj spustim včasih čustva tudi na pašo, potem je pa erupcija! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Lahka nočka vsem .......pa velik erupcij in ejakulacij vam želim...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Kaj zdaj to neke ejakulacije v moji temi?? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.