Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

seveda, kozorog se steka tako z raki kot z ribami (in devicami, skorpijoni, biki).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

vem sam to je brez veze, to je tko, kot ce bi jaz govorila iz sebe o tipicnih ribah. :D

TI si pac tak. :)

Verjemi, da poznam ogromno Rakov. zelo dobro. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Torej - ribe so energicne, odlocne, TOCNO vejo, kaj hocejo, imajo izjemno voljo. ;) :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a da se umakne?

ja, mene tud - tud tehtnica to dela.

:eek: :eek: :eek: Kva?

Še nisem slišal za to.

A ti mogoče misliš na eno Tehtnico, ki ima tako polno dvanajsto hišo, da je zanjo umik nekaj tako samo o sebi umevnega, kot če bi bila (bil) Riba?!

In v tej osebi se ne umika Tehtnica, ampak tisti del, ki pripada Ribi oziroma principu Ribe, ki pa je zelo močan.

:eek:

Joj Bern ful imam s tehtnicami opravit, res je, nekateri imajo ful v 12., a nekateri pa nic. :)

Umik v smislu - ne da se mu pregovarjat (ker je recimo kaka preostra beseda -ali preglasna- padla).. ;)

ne mara se kregat, z drugimi besedami, in se umakne, skorpijon pa se NE umakne.

Razen ko odrezhe. :)

Haha, kok mi je bilo hecno prebrat spet tole od astre - kok ne maram rib! x:Dx x:o)x x:px

Tak obupan vzklik. x:Dx x;)x

Picasso

ugotavljam, da nekak najtežje prenašam tehtnice in leve...pa ne da bi mi bli zoprni, sam ne najdemo stika...tako, na splošno...mogoče so pa tle aspekti, ki jih ne sprejmem pri sebi x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hehehee amis... ja levi so res levi... ma jih mam ful okol sebe... sploh v familiji in jih mam neznansko rada... sam da bi mogla vsak dan z njimi žvet.... dobr da mi ni treba :switz:

aja a nismo pr ribah? mal me mot moja ribja organizacija... jao... sploh zdej k mam ful mal časa in je to še tak dodaten izgovor da niso stvari na svojem mestu... :shsh: xsmokex

spet se mi je na bolš poslabšal

ribja organiziranost x:Dx x:Dx x:Dx ...mam jaz tud to...največji kažin je pa to, da kadar pospravim ves "nered" pol še pol leta nč ne najdem....torej je bolje imet nekaj ustvarjalnega "nereda".... x:px

jz tud tko pravm. men je fotr zmer reku da pospravljen je takrat k veš kje maš kej in to ni nujno takrat kdr zgleda pospravljen... hehehe valda on je riba... hehehe... zdej mi je šele vse jasn... hehehehe.... jao... kr počla bom od smeha.... fotr, fotr, fotr,... mislim sej jz se čist strinjam z njem. no jz bom dons tko pospravla da bom vse tist k ne rabm stran pometala pa je... pol manj razmetan bo... xsmokex x;)x x:Dx x:Dx

men so pa tural njihove sisteme!!!!!!!!!!!!! :mad2:

Da je nekaj bolje, da je tam nekje, ki je kao 'treba da je', kot tam kamor dam jaz! :sick:

Halo!?

saj je moje, pismu!!! :xx!:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ribja organiziranost  x:Dx  x:Dx  x:Dx ...mam jaz tud to...največji kažin je pa to, da kadar pospravim ves "nered" pol še pol leta nč ne najdem....torej je bolje imet nekaj ustvarjalnega "nereda".... x:px

x:Dx x:Dx x:Dx .............ravno prej nekaj iskala........pa ne najdem...... nekaj, kar sem imela spravljeno nekje..... pa potem pospravljala...... in pospravila drugam...... bemu.... :sick: x:o)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

heheehehe...

sej men tud mami pol kr pride in pospravlja :OO!: :OO!: in pol ne vem več kje mam kej. tko vsaj točno vem v kermu delu kupa se kej nahaja...k wem v kašnem časovnem zaporedju sem kej prnesla in naložila kam.... jao pol pa kr pride neki pospravlat.... in po možnosti še kej stran vrže :OO!: :O: :O: ne morš verjet...

a ni kažin to...so pa edini del nas, ki čist zbezlja, če hočeš met prevč pod kontrolo x:Dx x;)x

Čisto vedno ne, ampak skoraj vedno! x:Dx xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Ma ja! x:Dx Včasih mi prijetno blažijo ostrino škorpijona, ampak kar je preveč, je pa preveč! x;)x  x:Dx

čist zastopim...se men tud zgodi in mi tud ni všeč...sam po drugi strani ma pa mick tud prav...brez tega bi precej zamudili....

Ja, saj vem! x;)x Pa saj spustim včasih čustva tudi na pašo, potem je pa erupcija! x:px x:Dx :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...