Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ... kok nas drugi (vsak) drugac vidjo. zadnjic ko sem bila zunaj, me je en vprasal, ce sem Lev, ampak ena pa je takoj uganila da sem riba!!! (sploh se ne spomnim vec, kdaj je nazadnje kdo uganil, v bistvu 99.9% ne uganejo).In sem rekla, bravo!!!, halo, obvladas, pol je pa rekla, da sem njeni frendici podobna, ki je riba, pa da zato je na to pomislila. Vceraj sem dobila pa ovna pa skorpijona v ksiht. Da kaj sem in vedno recem ugani, ker me zanima, kako me kdo vid. a ni hec, raka mi se v lajfu ni nihce pripisal! Pa device mensezdi tud ne. Cudno da mi strelca ne pripisejo, jaz bi si ga, od ognjev, ne pa leva al pa ovna.Tud postavo mam velik bolj strelcevsko kot pa ovnovsko ali se manj levjo. Hecno je, da imas stelij s petimi nebesnimi telesi na manj kot 10 stopinjah v enem znamenju, pa ti ga najmanjkrat pripisejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 jaz sem tudi riba pa mi je še vedno vsak uganil.Zgleda da sem tista prav taprava riba Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ocitno si res, jaz pa ocitno pol nisem. sam je hecno, ker sem v bistvu tud videt riba... vsaj po postavi, oceh, laseh, polti... pa vsakogar nekaj drugega *zmoti*.Pa si sam na videz taka ali si tud tko, tiha pa tko?Ker jaz tiha pa nisem 8no saj to si pa najbrz ze opazila ). A sem ti ze izrekla dobrodoslico?ce ti je nisem:Hojla in dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ja sem opazila ja ja imam kar precej težav z navezovanjem stikov z nepoznanimi ljudmi,pa tako na splošno tudi,pa ful sem čustvena mislim ful hitro me stvari prizadanejo ... ma prav riba Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sem opazila ja ja imam kar precej težav z navezovanjem stikov z nepoznanimi ljudmi,pa tako na splošno tudi,pa ful sem čustvena mislim ful hitro me stvari prizadanejo ... ma prav riba ..js pa nism riba..pa to zame drzi kot pribito ..ko vsaj nebi ..mam pa ribo v luni..opazam, da imam ful lastnosti rib.. ..cudi me kako to..a ta luna res tolk vpliva al kaj? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 brez skrbaj, lohk clo bolj... mislim v dnevnem lajfu pa ITAK BOLJ. ker luna glih na to najbolj vpliva - in na custva, zenske zadeve, tako da nic cudnega, da je prav pri custvih tolk bolj potentna, sploh v takem znaku (rak bik ribi) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mimo grede; ena analiza pravi, da je med pisatelji za otroke največ rib; pisatelji erotike škorpijoni (itak) pisatelji filozofskih del ( kozorogi) pisatelji znanstvene fantastike in domišljijske knjige - ribe in vodnarji; Kaj pol Strelci kakšne potopise? Hehe, Levi pa zakonodajo. Biki kuharske bukve, Ribe sanjske bukve, Vodnarji sci-fi romane - ups, pardon, verjetno ne pišejo glih knjig. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 no moje ribe, tkole se bl tko zgleda... ultra (kot ce sam povem).No in da mas tacga cloveka... ki ma vse to v ribah!!!!!Pa saj ta ma skrge!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Blazno zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Zdajle Mitji pokazem tole, glej to, da bi videl tole, kaksen clowk mora bit ta, pa prav Mitja: 'Obogi' (= ). (*nasa fora, ker je blo v enem cicibanu al kje, ko je en otrok narisal eno slikco, pa je zraven napisal: obogi zelo, pol pa zmer recemo Obogi namest Ubogi. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 a ne kok dzazno zgleda, macona, men pa NOBEN ribe ne da.Pa to bi morala bit cist etericna, pa se neptun na asc, saj res! In v 12.!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no moje ribe, tkole se bl tko zgleda... ultra (kot ce sam povem).No in da mas tacga cloveka... ki ma vse to v ribah!!!!!Pa saj ta ma skrge!!! ..obogi.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne kok dzazno zgleda, macona, men pa NOBEN ribe ne da.Pa to bi morala bit cist etericna, pa se neptun na asc, saj res! In v 12.!!! Več kot očitno, da astrologija spet ni tako eksaktna veda. Je pa ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Hehe, rdeca hrenovka, vidis, ti si jo pol se dobr odnesla s tisto luno Obogo tamle. :P macona, saj glih zato sem pa odrezala ostalo - tko zgleda kao 'pure'...Se pa vse not najde pol... zagledas asc, reces, hvalabogu, astrologija se vedno dela. Pol pa vse ostalo. Tko bolj prefinujen je plutonov vpliv, se preplete, riba pa ven tolce...no saj to pa sem - v lajfu..ker - kaj pa delam v lajfu? a sedim v pisarni, sem zdravnica al kaj sem?neka umetnost, glasbAA, astrologije, lune in to, cist ribje. sam nacin - ta pa ze ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Kje imaš pa Vodnarja ali Urana potem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 saturn mam v vodnarju pa uran na mc-ju (pa ze to da je s plutonom v konjunkciji nekaj pomeni, ker je slednji vladar asc, torej je prepleten z uranovim vplivom ze po defoltu - ni brez tega vpliva nikol, ni locen... skoz je se mal uran zraven, tko to gre... in dejansko so tile najbolj vidni pri men.Jaz se najbolj najdem v vodnarju in skorpijonu, pa v ribah - v tem, kar sem omenjala... ta notranji svet, prepustitev impulzu (imas lazje stik s svojo *muzo* pol) in te zadeve.majnda pa definitivno nimam ribjega, pa ce mam sto merkurjev not. Razen da bluzim, to je pa cist ribje in tu sem pac ribja.Sam znam bit tud jasna, ce hocem. Vcasih pac nocem... al se mi zdi pa bolj zabavno, ko povem vse in nic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Potem je pri meni tudi Uranovski princip močnejši kot sem mislila, če je v konj. z vladarjem Asc, ki je itak na Asc. Samo pri meni nekako ni na Vodnarski način, se kar zlije bolj s Strelcem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no moje ribe, tkole se bl tko zgleda... ultra (kot ce sam povem).No in da mas tacga cloveka... ki ma vse to v ribah!!!!!Pa saj ta ma skrge!!! Včasih je ja fajn malo na škrge dihat.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 se spet po drugih akvarijih šetkaš silvič? še jz mau pozdraula fletne ribice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ojla, ribe in raki in skorpijoni... haha, same vode ste me dons pricakale, trigoncek lepo. (*silver, vse ti je zdajle jasno, a ne?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 da bom še jaz razumela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Kaj sem že kdaj napisala, kolk so ribice fajn? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj sem že kdaj napisala, kolk so ribice fajn?ne se - dej zdej napis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.