Bern 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Tut če štirkrat, bo veljalo . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Kaj sem že kdaj vprašal (kako se pravilno napiše)Kolk so ribice fajn? ali Kolk smo ribice fajn?(Kar je lahko za enega fajn, morda da za drugega ni. Kaj jst veš.) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 A sem že kdaj napisala, kok so ribice nezanesljive? Nisem? No, pol sem zdaj. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 to se pa ne strinjam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sem že kdaj napisala, kok so ribice nezanesljive? Nisem? No, pol sem zdaj. Če se ta post nanaša na moške...pol lahko tud jaz to potrdim, da drži ! p.s.nisem Riba, imam pa izkušje z Ribaki...pa ne intimno, da ne bo pomote ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sem že kdaj napisala, kok so ribice nezanesljive? Nisem? No, pol sem zdaj. Pa to jaz že od nekdaj vem. Samo vprašala bi... Zanesljivost oz. nezanesljivost je pa tudi malo povezana s pojmom pričakovanja - kaj lahko od rib pričakuješ in česa ne. Če znaš pravilno oceniti, kaj od njih pričakovati, potem so lahko zelo zanesljivi. Aja, kaj pa je to zanesljivost? A ti si zanesljiva? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa to jaz že od nekdaj vem. Samo vprašala bi... Zanesljivost oz. nezanesljivost je pa tudi malo povezana s pojmom pričakovanja - kaj lahko od rib pričakuješ in česa ne. Če znaš pravilno oceniti, kaj od njih pričakovati, potem so lahko zelo zanesljivi. Aja, kaj pa je to zanesljivost? A ti si zanesljiva? aah..ta pričakovanja, kaj... Ne morem si kaj, da ne bi pričakovala, če mi nekaj obljubijo. Zelo zanesljiva sem. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aah..ta pričakovanja, kaj... Ne morem si kaj, da ne bi pričakovala, če mi nekaj obljubijo. Zelo zanesljiva sem. Hehe, zato tako malokrat obljubljam. Potem se manjkrat se izneverim. Pravzaprav nikoli ne obljubljam. Enostavno rečem - to pa to bom naredil in potem naredim. Če bi nekomu kaj obljubljal, bi to bil že prvi dvom vase. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hehe, zato tako malokrat obljubljam. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tu če štirkrat, bo veljalo . (*diploma pa to ) <{POST_SNAPBACK}>A sem že kdaj napisala, kok so ribice nezanesljive? Nisem? No, pol sem zdaj. res so vcasih kaksne, k sreci mam jaz same zanesljive okol, glih vceraj smo se pogovarjal o tem... o nestalnosti kot kvaliteti, ko sem jaz ugotavljala tole o 'svojih' ribah.Drugac so pa res znane tud po tem - no, smo. Jaz sem pa lohk zelo zanesljiva, lohk pa izpadem tud nezanesljiva. Se zgodi. Po mojem se vsakomur, v bistvu. <{POST_SNAPBACK}>aah..ta pričakovanja, kaj... Ne morem si kaj, da ne bi pričakovala, če mi nekaj obljubijo. Zelo zanesljiva sem. Ja, to lahko razumem. Jaz tud ne maram obljubljat, pa vendar se po mojem tud zgodi, da obljubim.Kolikor se spomnim, obljube kar drzim, morda sem pa tud katero prelomila kdaj... zarad bogvecesa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 heh...mam ribjo Luno, bom pa ja vedla. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jaz temu pravim astrološka zmota. Ker je obratno in ima Ribja luna tebe... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 he jst sm čist zanesljiva (vsaj zdi se mi no), nejbrž ma tle prste vmes ascedent v biku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hm,meni je pa včeraj nekdo rekel,da me ma rajš kadar sem bikovsko razpoložena,da ko sem pa ribja,me pa ne mara preveč....no,sej se še jaz ne včasih....sam je pa kažin,ko imam tri ribce kaj?!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm,meni je pa včeraj nekdo rekel,da me ma rajš kadar sem bikovsko razpoložena,da ko sem pa ribja,me pa ne mara preveč....no,sej se še jaz ne včasih....sam je pa kažin,ko imam tri ribce kaj?!! ah kaj ti je to tko čudn reku, sej biki majo isto dobre in slabe lastnosti, tko k ribe tko k vsak znamenje ubistvu, no ja sam odvisn kaka je zanga definicija ribe he men je bla najbl posrečena izjava k mi je en reku da ribe skoz "plešemo" (metaforično) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 rabim en šnelkurs, kako zapecat ribaka z venero v vodnarju, . ampak silno ognjenega obnašanja (sumim na ognjen ascendent, si pa ne upam vprašat). To je vse nekaj mutno pri teh ribah, človk nikol ne ve.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kje ma pa luno, pa merkur? mislim ce za venero ves? snelkurs.. *aja tisti ognjen asc, ne bodi tako prepricana, folk zame daje roko v ogenj, da me je sam ogenj. (pa mam sam enga in to jupiter, torej bigdil... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 čak, čak-bom prečekirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čak, čak-bom prečekirala Se morem še enkrat pozanimat za datum, ker nisem ziher-drugač bi tud luno vedla .Tam nekje okol konc februarja-zadnje dni, ampak letnico pa vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Aha, in letnica bo pa šele v naslednjem postu al kva Pa vse bi rada zvedla ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>rabim en šnelkurs, kako zapecat ribaka z venero v vodnarju, . ampak silno ognjenega obnašanja (sumim na ognjen ascendent, si pa ne upam vprašat)."Zapecat" na hitro in za kratko ne bi smel biti problem, "zapecat" za stalno in orenk bo pa že težje. :xx!: Pa tut takrat, če ti že glih rata, stvar ne bo čisto okej. Ker potem boš šele vidla kaj si si uštimala. Malo bo - malo ne bo. V glavnem bo takrat, ko ti ne bo pasalo, in ne bo takrat, ko bi najbolj rada. Neptun seka ... Pa o zvestobi bo verjetno kar kaj debat ... Je pa res, da tale zadevšna kar vleče, VLEČE. Magija, ne moreš se ji upret, anede? Učki pa to Vuf! .. .. Pol pa - flop. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj sem že kdaj napisala, kolk so ribice fajn? Astra <{POST_SNAPBACK}>ne se - dej zdej napis. Ne, ne bom...bom kr ostala pri tistem, da mi jih bog pošilja kot življensko preizkušnjo... :xx!: Sem pa se ponovno nekaj naučila, da niso ribice tiste, ki ne vedo kaj hočejo,pač pa tolk mutijo, da mi ne vemo, kaj in kako...one že dobro vejo.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je vse nekaj mutno pri teh ribah, človk nikol ne ve.... <{POST_SNAPBACK}>... pač pa tolk mutijo... Mutijo al kaj. Zato ker ste ostali taki ziherasi pa tko.. Pa hocte meje, konkretnosti itd., v kot stiskate pa tak... in to Ribo!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa hocte meje, konkretnosti itd., v kot stiskate pa tak... in to Ribo!!! Hihi, jaz že ne, jaz se samo zabavam, ko opazujem, kako lepo plava...sam trnek vržem, pa čakam... bemti, nekaj pa sem se v lajfu že naučila ..mam Jana vsak dan pred očmi..in vidim, kako ureja po svoje, sicer da te glava zaboli, ko gledaš to zraven... ...rezultati pa so presenetljivi... zato pa sem napisala, da mutijo za nas, ki hočemo črno na belem...po možnosti ZDAJ IN TAKOJ... (mars v ovnu).... Sicer pa so naj ribice, ki imajo asc v sco...in velik planetov v ribah, vsaj štiri, recimo.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.