Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer pa so naj ribice, ki imajo asc v sco...in velik planetov v ribah, vsaj štiri, recimo.... TAKO se govori! sAJ TOLE - ko si rekla za jana... sme mela bikovske, kozorozje (), levje frende... vsi so mislili, joj tole revo ribo bo treba mal usmerjat, pa ji mal Obogi povedat par stvari, par nasvetov dat, mal pomagat revci, da bo lazje plavala. x!x :xx!: Jaz, riba, pa pravim - ti kar mene lepo pr mir pust, bom ze lepo in tko vse da bo ok... pol pa sam gleda tko kot ti tamle: In ko imam rezultate, rece, aha se ji je urajmal pac, sreca pa to - ker ne stekajo, da MOJA pot, nacin, je pa TAK/a. pa glih tko pridem do konca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ribe so cist ok sam ta njihova zmedenost , pet minut je crno naslednjih pet minut je belo in skoz nihanje ... no ja vsaj enega takega poznam, ni receno da so zdaj vsi taki Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Če se ti to zdi za ribe, potem še en poznaš rakov... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ne, tole ni za verjeti. Mačona ima nekaj ribjega na sebi! Kaj? Neptunovske oči. Baje. S privlačnim sijajem in zasanjane. Kljub temu, da je barva Levova, ampak očitno gledajo v svet kot Riba. Tole mi je rekla včeraj astrologinja, takoj ko me je pogledala v oči. No, saj včasih so se mi zdele sicer nekam Škorpijonske, ampak očitno so Ribje. Tole dela Neptun v 1. hiši baje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ha, ha, ha ... sama sem rakica mogoce me pa glih moti moje ogledalce Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ah, daj no, Silver, čudni smo mi, ki jih ne štekamo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ja valjdka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> vejšde...no OK, ribe in raki so čudni..( tega nisem jest napisal)..ampak ribe so malj bolj ... O Silver, uporabil si zelo dobro besedo.Čuden, čuditi se, čudežen čudodelen, čudak, vse izvira iz besede čud. Lahko tudi nepojasnjen in nerazumljiv, nerazumen v dejanjih... Pa da ne boš mislil, da se ribe med seboj ne razlikujemo v čudnosti, ali da se en drugemu ne zdimo čudni, haha Ribak Piko P.S. Pa poznam tukaj nekaj Ribic, ki niso prav nič čudne, prav čutne, prijetne, prijazne... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ribice so čisto fajn, zelo prijetna in blaga družba. Ravnokar čakam eno, da preide. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 odkod kam?iz katerega stanja v katero?preide... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ...sam en flip iz morskih globin... za vse ribe, ribake in sorodne stvore, ki jim paše pokukat v naš ocean Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Zapecat" na hitro in za kratko ne bi smel biti problem, "zapecat" za stalno in orenk bo pa že težje. :xx!: Pa tut takrat, če ti že glih rata, stvar ne bo čisto okej. Ker potem boš šele vidla kaj si si uštimala. Malo bo - malo ne bo. V glavnem bo takrat, ko ti ne bo pasalo, in ne bo takrat, ko bi najbolj rada. Neptun seka ... Pa o zvestobi bo verjetno kar kaj debat ... ČIGAVI? Je pa res, da tale zadevšna kar vleče, VLEČE. Magija, ne moreš se ji upret, anede? Učki pa to Mhm. Vuf! .. .. Pol pa - flop. Čak mal! A ti tole kar na pamet, ali si gledal v moj chart? ne vem, pri čem sem pravzaprav- zdi se mi da je neka energija v zvezi s tole ribo, moti me pravzaprav letnica rojstva : 1955, mislim, da 1. dekada rib. Malo čudno je vse skup, Žena ga je zapustila, zdaj živi sam, pogosto ga obišče odrasla hči, ki je moja prijateljica. Začela so padati vabila na morje, pa na ribje večerje, pa kino v družbi s hčero. Ful se imamo dobro. Kaj se utegne iz tega izcimiti, pa ne vem. Kaj resnega verjetno ne... tale neptun in njegova sorta...jao- res malo zblojeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, daj no, Silver, čudni smo mi, ki jih ne štekamo... AstraIn kaj je pri njih za štekat? (Podobno kot pri albanščini - edino pravilo je, da ni nobenega pravila. Neoprijemljivo, izmuzljivo. Trinajst let ne veš, na čem si, potem ti pa enkrat le dopovejo, da si pravzaprav čisto dolgo zdržal, pa greš. In vidiš, da je svet lahko tudi bolj jasen ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>(Podobno kot pri albanščini - edino pravilo je, da ni nobenega pravila. Neoprijemljivo, izmuzljivo. Trinajst let ne veš, na čem si, potem ti pa enkrat le dopovejo, da si pravzaprav čisto dolgo zdržal, pa greš. In vidiš, da je svet lahko tudi bolj jasen ... ) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 sej, pi.da.... svine, kr nas hocjo neki da se odlocamo pa da smo neki kar oni hocjo, pa da kr kr neki... , pa tako... --------- Mutijo al kaj. Zato ker ste ostali taki ziherasi pa tko.. Pa hocte meje, konkretnosti itd., v kot stiskate pa tak... in to Ribo!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Ja itak!!! ribazase ze ve kako in kaj. pol k se pa zacnejo vpletat vanjo pa itak nastane zmeda, zato kr njenga konteksta, nacina noben ne razume; ker ga se sama ne cist dobr sam fura lahk pa tko na easy, nezno... kt noben, sam ce sebe poslusa!!! pa ne kakih skorpij recimo --------- TAKO se govori! sAJ TOLE - ko si rekla za jana... sme mela bikovske, kozorozje (), levje frende... vsi so mislili, joj tole revo ribo bo treba mal usmerjat, pa ji mal Obogi povedat par stvari, par nasvetov dat, mal pomagat revci, da bo lazje plavala. x!x :xx!: Jaz, riba, pa pravim - ti kar mene lepo pr mir pust, bom ze lepo in tko vse da bo ok... pol pa sam gleda tko kot ti tamle: In ko imam rezultate, rece, aha se ji je urajmal pac, sreca pa to - ker ne stekajo, da MOJA pot, nacin, je pa TAK/a. pa glih tko pridem do konca. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>odkod kam?iz katerega stanja v katero?preide... Sem mislila rečti pride. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 saj vem, sam je tko nekak pasal, da se mal vtaknem, ker je glih tole - preide.. pa se ti 'stanje' kar samo ponudi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 .. kdo pride ja, pa rec ane! sej je cist simpl to povedat no. ---------Sem mislila rečti pride. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ....Free.... ...kok si ti ena riba.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 u ibr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Moram pa rečti, da znajo biti Ribe zelo lene in nepraktične. pravzaprav poznam enega Ribaka in take ribjosti še nisem videla. Seveda kar priplava v prostor, zasanjane učke, ko sedi na stolu se kar ziba levo in desno, nonstop si poje ali vsaj mrmra, dobesedno "živi v/z glasbi/o." Seveda ful talent. Zelo inteligenten, tudi književnost ga blazno zanima, bere recimo Sartreja. No, finta je v tem, da tarna, da je brez keša, da bi si rad kaj kupil, a se mu enostavno ne da včlaniti na štud. servis, kaj šele iskati oglase. Najbolj smešen pa je, kadar si skuha recimo juhico, sede za mizo, poje krožnik ali dva, spet potarna, da je lačen, v loncu na štedilniku je še juha, a njemu se spet ne da iti do štedilnika in je raje lačen. Ali pa reče, kako je zaspan, ubit, pa se mu ne da odzibati do postelje, ne more se odločiti. Tak bejbi je, da takoj dobiš materinski filing poleg njega. Zgubljen totalno valda, brez dežnika in rezervnih čevljev v študentu, stran od mame. Študira pa fiziko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 riba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.