astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Mačona, ja, tut takšne znajo ribe bit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Tale je Ribak po celi črti. Čeprav bi znal biti tudi malo Vodnarja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Hm, a veš kako, verjetno ima samo kak aspekt, ki ga dela lenega, mogoče je Jupiter tako položen... Poznam pa ribice, ki so pravi garači...ker pač delajo to, kar jih veseli in je delo način življenja... Poglej Marso, ribo ribasto, težko, da je kdo bolj ribji...pa živi tako, da ves čas dela, samo utesnjeni ne smejo biti po moje, ono, štemplanje kartice pa to... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 mhm mhm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ja, saj vem, nekaj jih hvalim zadnje čase... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Saj, po drugi strani pa poznam eno Ribo, ki je blazno praktična in skrbeča, pa tudi tečna, zajedljiva in to in sklepam, da ima dosti zemlje, recimo Devico, mogoče kaj Raka tudi. Ribja je zgolj po videzu in tem, da rada skrbi za druge, ampak seveda kot sem rekla v povezavi z občutkom koristnosti. Za tistega Ribaka ne vem, nisem ga spraševala za podatke, ker je jasno izrazil, da je astrologija "napizdovanje" folka. :xx!: Cepec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moram pa rečti, da znajo biti Ribe zelo lene in nepraktične.a daj!!! tud take poznas al kaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 he lene ribe so verjetn tiste k majo AC v biku (tko k jst ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poglej Marso, ribo ribasto, težko, da je kdo bolj ribji...pa živi tako, da ves čas dela, samo utesnjeni ne smejo biti po moje, ono, štemplanje kartice pa to... Prej sme imela vse odprto, tvojga komentarja sploh se ni bilo - tegale...Pih! Ne, utesnjeni pa res ne, stemplanje kartic, no go. Stemplanje pride v postev sam, ko pritisnes oni stempl ful pomembno. Ampak tko, drugac - ne da kazes enmu kok si na broju s tem... Po eni strani pa je to ocitno lazje - sicer si ne bi tolk folka tega izbralo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> v študentu, stran od mame. Študira pa fiziko. ...hehehehehee! da ni to slučajno Ninči , pa se skriva pod krinko ovna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 - free - evo, sm se potpisu!! sploh pa sm dovg casa skos sam delu. je pa tut odvisn, kaj komu pomeni dejanje delati!! kaksni ribi zihr drgac kot enmu biku al pa devici. no, tu pa so spet aspekti, polozaji , etc... in sploh ni za posplosevat!! jst mam recimo MC v biku, pa mars v skorpiji, pa ASC v levu, pa merkur v vodnarju... pa mi lezi interent, etc... delat s folkom tudi, ker mam sonce v 7 bajti. pa sem zelo lahko pedanten, dvojni petelin po kitajskem, pa tocka fortune v devici. tko, da ni za posplosevat; sploh pa RIB ne!!! ------------...pa živi tako, da ves čas dela, samo utesnjeni ne smejo biti po moje, ono, štemplanje kartice pa to... Astra Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 a kdo pozna ribo, ki ma poleg sonca tud luno v ribi in je zlooo kritična (do drugih seveda-svojih napak ne prizna), pa vse more met pošlihtan...?? men to ni jasn... (tle bi človk sklepu nejbrž, da ma velik v devici, sam sta sam dva planeta v tem znaku; pluton in uran) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kdo pozna ribo, ki ma poleg sonca tud luno v ribi in je zlooo kritičnapoznamo, sam svoje napake ta riba prizna. (ce so )ma pa tud uran in pluton v devici. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 pluton tut jst u devici, sam je retrogardnoslavenPluto Virgo 24°22'55 02 retrogradeto zih pomen da se ne cenm dost Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 pluton je zate dost brezveze... je tko delc, generacijski... res da je vladar marsa, ampak... ni glih zdaj.., da bi se blo za zasekirat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 zdej sm pa takoj bolse!!! itak, sej se spljoh nimamo kej sekirat kle... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 mislim za zasekirat zato, ker ga imas v devici... lohk da tvori kaksen zoprn aspekt, sam s soncem ga ne (opp), je predalec... druzga pa nimas v ribah, torej morda kako inkonjunkcijo tvori... kvadrata najbrz ne, ker nimas v ostalih nestalnih nic... tko da, po spominu prvi hip nic tacga ne vidim.... s tvojim plutonom da bi bila kaka frka posebna...Za nas je drugace, ki smo asc sco, ker je pol vladar asc (al pa za skorpijone, pac sonce v sco, ker je pol vladar sonca, sam ker je tu pac o ribah govora). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 fišim kok ste fajne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ok, pol sm lahk jutri naprej superman!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ribce,ribce, pa ne sam na talarju! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribce,ribce, pa ne sam na talarju! A tudi v konzervi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>poznamo, sam svoje napake ta riba prizna. (ce so )ma pa tud uran in pluton v devici. aja uran pa pluton sta res zlo dolg v enem znamenju. hehe ja no ta k jo jst poznam misl, da jih nima, zase pa prav, da če bi jih mela bi jih priznala to zato ker ona gleda čist iz svoje perspektive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jezus Marija...jaz sem pa ugotovu, da mam ogromno midpointov v ribah. In to JEST...fak!! :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe čist prow ... k si zadnjič čez riobe govoru. Hehe... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.