Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Ekh Marsa nic ne sekiri... Bern je zlo v redu decko,vcasih pa pac kano taxno ven vrze...men je recmo reku, da zgledam totalno kozorogovsko... jebela sm bil jezn taX! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Phffff... kozorog...tretje najhujse kar mi lahko kdo rece...hujs je samo: eh, ti si pa cist isti kot tvoj oci... in pa: Zgledas pa cist ribje.... :xx!: :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Ox  :blackeye:  :blackeye:  :blackeye:  :blackeye:  :blackeye:  :blackeye:  :sniky:

:fiju:  x:Dx  :vragec:  x;)x

...sej teb ta ribji moment fuul pase :eek: :2src: , sam men pa ne bi lih no...sej sm prej povedu kako mam neptuna aspektiranga...a je pol kaj cudnga?? :sori:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ekh Marsa nic ne sekiri... Bern je zlo v redu decko,vcasih pa pac kano taxno ven vrze...men je recmo reku, da zgledam totalno kozorogovsko... jebela sm bil jezn taX!

sploh ne sekiram, to je nekak sploh najin stos z Bernom. xDDx

ker ve kolk se branim... pa se 'diplomiral je iz rib'. x:o)x x;)x

Kot sem jaz iz skorpijonov... ;) :P

... itak pa te je sklenil mal tud po sebi... devica/sco z mocnim saturnom oz. zemljo. xyesx

itaQ. xDDx

pa k si tak brihten... ;) :D

<{POST_SNAPBACK}>Uh, to ti pa verjamem. Še jaz bi bila. x:Dx

x:Dx x:Dx

meni se pa fajn zdi, kadar kdo cist totalno ne ugane!! x:Dx x:o)x

recimo ce rece da sem rak. x:o)x

al pa tehtnica (se skor se bolj mim).. x:px

ker dobim eno slikco uvida vase... pa je fajn... ena sekvenca, sicer brezvezna morda, ne pa cist totalno nepomembna - ce znas ravnat z... dobljenim, serviranim...

npr. vidis, da neverjetno sploh nisi videt ena zblojena riba, pac pa so vsi cist preseneceni... in ti sploh nic ne blefiras!!! (pa si riba!! x:o)x)...

no nekje sem ze pac riba ... recimo v vodi sem riba.... pa... se kje.

*sam 'se kje' sem pa ipak morda clo tud tehtnica. :D

tko da... kaj jaz vem... x:o)x

kaj sem pa najmanj? :sori:

strelc. nic ne potujem. pa rak. nimam doma, nekak... svojga plejsa.... lev tud nisem... ceprav gestikuliram, nimam TE drame... pa npr. velicga nakita. :)

Riba je hecno bit. xcivx xgoldfishx

Lohk gres tja, lohk pa tja... a ni fajn? x^x - sam se odlocis...

lohk plavas!!! ysuperx ce ni to privilegij totalen!! :vtz:

ne, to je muchenje al kaj... xrolleyesx...

no, tle se pa pol ribe mal ... razidemo... xDDx x:px

:vragec: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...pa k si tak brihten... ;) :D

x:Dx  x:Dx

Hahahha..LOL!! xsmx

Smejte se, snemamo!!

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...