Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>OVEN, jasno. Vidiš, Marsa, kako zna bern zasipati s komplimenti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 a to je kukr kompliment? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ekh Marsa nic ne sekiri... Bern je zlo v redu decko,vcasih pa pac kano taxno ven vrze...men je recmo reku, da zgledam totalno kozorogovsko... jebela sm bil jezn taX! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ekh Marsa nic ne sekiri... Bern je zlo v redu decko,vcasih pa pac kano taxno ven vrze...men je recmo reku, da zgledam totalno kozorogovsko... jebela sm bil jezn taX! Uh, to ti pa verjamem. Še jaz bi bila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Phffff... kozorog...tretje najhujse kar mi lahko kdo rece...hujs je samo: eh, ti si pa cist isti kot tvoj oci... in pa: Zgledas pa cist ribje.... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgledas pa cist ribje.... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A se sekiraš, če je to napisal en, ki izgleda kot kuhan rak?Dej no dej, takim se samo smejem. Hvala bogu nisi zanjga Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ...sej teb ta ribji moment fuul pase , sam men pa ne bi lih no...sej sm prej povedu kako mam neptuna aspektiranga...a je pol kaj cudnga?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> lepotička jz bi eno ribo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Piko , Samson , Aiwek ...mal sem se mogla pohecat, ko mi je lih na pladnju serviral.... x:Dx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 sam ti si res cist ribja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ekh Marsa nic ne sekiri... Bern je zlo v redu decko,vcasih pa pac kano taxno ven vrze...men je recmo reku, da zgledam totalno kozorogovsko... jebela sm bil jezn taX!sploh ne sekiram, to je nekak sploh najin stos z Bernom. ker ve kolk se branim... pa se 'diplomiral je iz rib'. Kot sem jaz iz skorpijonov... ... itak pa te je sklenil mal tud po sebi... devica/sco z mocnim saturnom oz. zemljo. itaQ. pa k si tak brihten... <{POST_SNAPBACK}>Uh, to ti pa verjamem. Še jaz bi bila. meni se pa fajn zdi, kadar kdo cist totalno ne ugane!! recimo ce rece da sem rak. al pa tehtnica (se skor se bolj mim).. ker dobim eno slikco uvida vase... pa je fajn... ena sekvenca, sicer brezvezna morda, ne pa cist totalno nepomembna - ce znas ravnat z... dobljenim, serviranim...npr. vidis, da neverjetno sploh nisi videt ena zblojena riba, pac pa so vsi cist preseneceni... in ti sploh nic ne blefiras!!! (pa si riba!! )... no nekje sem ze pac riba ... recimo v vodi sem riba.... pa... se kje.*sam 'se kje' sem pa ipak morda clo tud tehtnica. tko da... kaj jaz vem... kaj sem pa najmanj? strelc. nic ne potujem. pa rak. nimam doma, nekak... svojga plejsa.... lev tud nisem... ceprav gestikuliram, nimam TE drame... pa npr. velicga nakita. Riba je hecno bit. Lohk gres tja, lohk pa tja... a ni fajn? - sam se odlocis...lohk plavas!!! ysuperx ce ni to privilegij totalen!! ne, to je muchenje al kaj... ... no, tle se pa pol ribe mal ... razidemo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ...pa k si tak brihten... Hahahha..LOL!! Smejte se, snemamo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Kak mam jz eno ribco rd! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Moram dotat še jaz svoje kratko in jedrnato mnenje: RIBICE STE SAMI FEJST IN THE BEST LJUDJE....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,hvala,hvala.... Pa še kdaj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz,mam tud škorpijone tak rada.....ste super dbest!! (sploh enga ) Zihr vem kerga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja,vprašanje....če veš. Veš de! Btw-I like your signature! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No,sam da veš,pa je kul! O,hvala,hvala.... (kmal ti bo še kej ) Huhuhu,a bo, a bo? To mi deli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O,bo,bo...pa še komu bo... ...pršlo...... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Bojo tipi rabl brisalce za monitor! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti,sam upam,da nam rabla kakšne marele.... (sej veš,bejbe... ) Ja pluvanje je hudir sploh če pluvajo tiste z najbol kosmato vestjo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš res.... ,drgač bomo pa plunil nazaj,in to tak močno,da ne bo prišlo na misel jim več,da bi kaj izustile! A se jim bojo usta osušla? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to je kukr kompliment? Mhm. To ima enako težo kot bi ti rekel "Ti si fatalna in najbolj fascinantna in najbolj erotična ženska na svetu..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kr misl si! (Tole o teži ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.