Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 jaz pa skarpena.ugotovila (sele zdaj! ), da je riba skorpijon pravzaprav skarpena.skrpjon, a ne? itak, saj je taka, jaz sem pac tisto neko juznoamerisko al kaksno vidla, pa je pac bila okrogla.ampak skarpena, ja, to je to.no to sem bla jaz...ker itak tud v prejsnjem lajfu bila asc sco (sam da nisem bila riba pac pa kozu ) ja, posebna stopinja... kot so pac 29. - odvisno na kaj se ti vezhe, pa tud zanimivo je ker je v 10.a nismo ze govoril o tem enkrat mal? men so tud cist kul ribe...nekaj casa so mi sle na zivce, tko soft pa to... mal rpevec za moj okus.sam so fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 V konjunkciji imam kirona, lunin vozel (enkart so mi razlagali da južni, čeprav jaz mislim da severni), MC in Venero, je pa kiron v opoziciji z uranom in jupitrom. Vozel je že v ovnu, ostalo v ribah. Bom malo počekirala po forumu za tole stopnjo, me zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 morda smo v kironu govoril, vem da smo imeli nekoc debato o kironu in morda sem tud tebi kaj govorila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 OK! Tenks! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ... smo mal zanemaril ribe reve... z drugimi namest s sabo se mormo skoz ukvarjat... mal pofochka v ribi, ko mam glih neznejso ikono pa voden podpis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 super podpis tole men Aurora skoz razlaga ...pa ikonca tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 kapljica ne izdolbe kamna ker je mocna, ampak ker je vztrajna...to je pa moj stari meni celo otrostvo aja, kaj pomeni, da imam MC v ribah? v dveh besedah, ce se komu da.sem mislila, da imam samo mars zdaj pa ...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 povezava z mamo? pa mogoče kej z kariero? ma no učim se, pa zdej si že drznem kaj sklepat... sej čist lahko da mim usekam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 tole sem nasla-spodaj...moj kulminantni je pa mars ... v ribah! a to pomeni, da sem bolj ribja kot se zdi? nekje najbrz ze...? hm...mati mene ne sljivijo kaj dosti...mislim-nimam dosti z njo...smo frendice bolj, ker je celo mladost nisem vedela, pa ni neke globoke veze. ---------- 10. hisa - MC(Kozorogova hisa, ki ji vlada Saturn)medium coeli - sredina neba - vrh horoskopa - zenitpredstavlja naso kariero, posel, dosezek v zivljenju, izpolnitev, podrocje in nacin, na katerega bomo dosegli uspeh. Pomeni profesijo, status, polozaj, ugled, pozicijo v druzbi. Kaze na vtis, ki ga naredimo, nacin, na katerega pravzaprav zelimo, da nas drugi dojemajo in vrednotijo. Se bolj kot v katerem znaku se pojavi os 10. Hise (MC), je pomemben planet, ki se znajde v blizini, saj je najvisje na nebu - v zenitu - v osebnem horoskopu. Pravimo mu Kulminantni planet in je zelo pomemben - zaokroza celotno sliko o cloveku in je bistven za razlago horoskopa. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja jasno!a mis da sem jaz zato tolk sco (za folk, ko me spoznajo in kako me vidijo), ker mam asc not? to ze, vendar sem prepricana, da ne bi blo tko, ce ne bi pluton bil 'gor' (na mc). Tko da jasno, saj delas to... nisi glih umetnica, v bistvu moras bit strateg, vendar vseen se lohk rece da je nekak umetniskega znacaja, poleg tega pa mors met FILING ZA FOLK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ha to pa mam...moja najmanj strelcevska lastnost...sem vedno mislila, da je to rakovsko, ampak najbrz res ne, ker nisem tako PREobcutljiva,kot moje sorakinje...bolj v smislu neke medicinske sestre za vse okrog mene...socutje mi je ful na visku. pa razlog, da ne delam 'prostih' stvari veliko je ta, da mi ustreza, da je uporabno.sicer pa ful slikam/fotkam itd, samo zase...thanx! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja, dobr si pogruntala, to je mal drugac kot socutje v rakovskem smislu.ja, saj mas to, si kar pases z vsem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha to pa mam...moja najmanj strelcevska lastnost...sem vedno mislila, da je to rakovsko, ampak najbrz res ne, ker nisem tako PREobcutljiva,kot moje sorakinje...bolj v smislu neke medicinske sestre za vse okrog mene...socutje mi je ful na visku. pa razlog, da ne delam 'prostih' stvari veliko je ta, da mi ustreza, da je uporabno.sicer pa ful slikam/fotkam itd, samo zase...thanx! Hja samo zdaj, ko smo te z levovstvom okužili, boš tudi nam kaj pokazala, kajne Tinka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ebor, te morem razocarat...ne morem(ne bom/nocem) kar lev postat, samo zato, ker so levi fajn Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ebor, te morem razocarat...ne morem(ne bom/nocem) kar lev postat, samo zato, ker so levi fajn Čak čak... jest nisem na to cikal, da moraš postat lev... samo, to sem mislil, da si se malo nalezla, pa bi mogoče , če bi , če se ti seveda sploh da, pa če ti je to prijetno, pa če.... skratka kaj pokazala... (od izdelkov mislim....kajne..) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ma malo te hecam no.morda ob priliki, trenutno pa ne. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 to jst že skoz razmišljam tule, kakšne leve zaboga pol jst poznam Mystica, mogoče najin kozel ne vidi njihove veličine ok, ok, sej znajo bit prav prikupno muckasti, sam verjetno to zaradi kakšne luna al pa asc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo je pa reku, da so tko fajn? jaz! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ne vem zakaj, ampak vedno, ko slisim komad 'gdje je sve po mom' (jinx) se spomnim na marso (zdajle torej)a to spada v ribe?tle bo zihr se kdaj prisla mimo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a hočeš rečt, da sva ozkogledni? Žal mi je, ne poznam niti enega leva, ki bi mi bil ZELO pri srcu. Stara mama je izjema. In to samo zato, ker je MOJA stara mama. Je pa zelo ukazovalna, sitna, levja ... še zdaj, na smrtni postelji. ampak to je tema ribi ... ne to pa ne, nisva ozkogledni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 kje smo? sem sla kao v ribi, pol pa vidim o levih tece (tko da smo mal zmeshal, v levih smo pa o ribah pa sco cvekal)... mene v bistvu pri ribah moti ena samcata lastnost - pritozevanje... (tud sama sem imela to, mal mam se) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz! Jaz mislim, da Tinki ni za ugovarjat... koneckoncev je strelka, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje smo? sem sla kao v ribi, pol pa vidim o levih tece (tko da smo mal zmeshal, v levih smo pa o ribah pa sco cvekal)... mene v bistvu pri ribah moti ena samcata lastnost - pritozevanje... (tud sama sem imela to, mal mam se) Ja Marsa prav res, dej nehi se pritoževat, če se tudi tu o levih govori... Ej ti, kaj imaš pa zdej to zaeno nagajivo ikono....??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kapljica ne izdolbe kamna ker je mocna, ampak ker je vztrajna...to je pa moj stari meni celo otrostvo hm moram tole mal pokomentirat. jaz ne mislim tko - da je to zarad vztrajnosti oz. meni to ni poanta. Pol bi lohk kamnoseski kak pregovor dal al pa kakrsnegakoli. jaz vidim to tko, da z mehkoto in dobroto lohk napedenas da bo kamen jokal. ja, POTEM je pa sele vztrajnost - ce bos dovolj dolgo... mehek in dober... drugac pa, ce bi slo sam za vztrajnost, bi lohk s pilco se ga lotil, kamna, pa tale rek ne bi imel smisla, za katerega menim, da je tak kot sem napisala.. tvoj fotr je skratka cist narobe postekal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.