Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

V moje življenje je vstopila moška Ribica.

Zelo občutljiva,čutna,ljubeča,nežna,iskrena,realna,občasno tudi naivna,vestna,disciplinirana,urejena,radodarna,nasmejana...ki pa ob čustvenih trenutkih..bodisi slabih ali lepih zna tudi jokati....skratka je res posebna ribica....

sedaj bi rada o ribicah moškega spola kaj več vedela še iz vaše strani*

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>V moje življenje je vstopila moška Ribica.

Zelo občutljiva,čutna,ljubeča,nežna,iskrena,realna,občasno tudi naivna,vestna,disciplinirana,urejena,radodarna,nasmejana...ki pa ob čustvenih trenutkih..bodisi slabih ali lepih zna tudi jokati....skratka je res posebna ribica....

Sam to tud drži za žensko ribico...vsaj tisto, ki je vstopila v moje življenje...! :wub: x:Ix

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ja sej lahk me peles na caj, pa bos zvedla :8): xcivx

-----------

V moje življenje je vstopila moška Ribica.

<{POST_SNAPBACK}>

Če se bosta ujela in ugotovila, da sta si usojena, si ne boš več želela drugačnega partnerja.....Vse kar si opisala je res.....To je moški, ki bo zate naredil vse.....ampak le v primeru brezpogojne in prave ljubezni med vama.....

Moja ribica je :palec: :palec: :palec: :2src: x;)x

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Če se bosta ujela in ugotovila, da sta si usojena, si ne boš več želela drugačnega partnerja.....Vse kar si opisala je res.....To je moški, ki bo zate naredil vse.....ampak le v primeru brezpogojne in prave ljubezni med vama.....

Moja ribica je  :palec:  :palec:  :palec:  :2src:  x;)x

To je kot pribito res x!x .... sem pa tudi sama taka v ljubezni in mogoče zato sva si nekako usojena x:Ix

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Kozoroginje veckrat 'padajo' na ribe... xyesx nic presenetljivega... xyesx

tud zelo pogosta kombinacija... xyesx

*

dons sem se pr frendih v liftu pogledala v spegu (groza! :o|o:), no pa me je riba iz spegla gledala...

vsa bleda, z ogromnimi ocmi, se je zdel (valjda ker je tko svetloba od zgoraj pa to, pa tud zato, ker sem najbrz shujsala)... pa nek tak izraz.... 'izmuchen'...

nekak med x:((x in :sori:

x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...