Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Valkira - z drugimi besedami - kako bi se bili sploh lahko uprli drug drugemu, s takimi polozaji... xyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ma ja, tale racunalnik lahk pobere ene energije... :sori: pa tko leta in leta... :o|o: ni zdravo ni zdravo... se dobro, da se kdaj poveselimo, nasmejimo pa tako...

---------

dons sem se pr frendih v liftu pogledala v spegu (groza! :o|o:), no pa me je riba iz spegla gledala...

vsa bleda, z ogromnimi ocmi, se je zdel (valjda ker je tko svetloba od zgoraj pa to, pa tud zato, ker sem najbrz shujsala)... pa nek tak izraz.... 'izmuchen'...

nekak med x:((x in :sori:

x:Dx x:px

jst si zdele želim, da bi se tale lastnost intuicija, k jo baje mamo ribe, do fula izostrila, pa sam tko za ene 5 min, x:Dx da bom intuitivno začutla, kaj točn bi sploh mogla znat jst provzaprov od te biologije, ker vem da od tistih 50 strani k se jih bi mogla naučit bo znanja treba pokazat sam za ene tri strani... sam da ne vem za kere tri... so let it come.......

ja itak...., klinc pa intuicija :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>ma ja, tale racunalnik lahk pobere ene energije...  :sori:  pa tko leta in leta...  :o|o:  ni zdravo ni zdravo...

Bogy, k ti pobere... :sori: xcrossfingx

namrec - zase govor. xDDx xyesx

(jaz kar dost prenesem in mam tud kar nekaj energy se... :vragec:).

A tko Indigo, saj se ti vidi. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...kje ste, bedniki... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

jp, cocci... ;)

obvladatorji... saj ves da mam ne-neaspektiran neptun. xDDx x:px

no, ne vem ce sem bla po najinih pogovorih z Nataly -torej pred kakimi dvemi leti al kaj tacga- sploh SE KDAJ v neptunu...

bi me morala bit cela tema, ce bi tkole sklepal. :)

Bobnar, jaz jih ful poznam (sami glasbeniki, snemalci, fotkichi ipd.)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

in se ze razburjas? xrolleyesx

Glej TO!!!

(*vse je v ribah, zarad guzve zgleda kot da so tud v ovnu, je pa to od 15 do 24 rib)

....dan....

Zdej pa n vem, ce ma to kksne zveze z ribam: Jest puznam enga, k dela u ribarnici! Ja no, pu mojm ma vezo, ce ze guvorimo o ribah, ne!

....denje.... Binga-Bonga xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...