Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Valkira - z drugimi besedami - kako bi se bili sploh lahko uprli drug drugemu, s takimi polozaji... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>lol pa res!!! kako se to tkole ce se izpostavi prebere, ono Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 moja stara mama je riba, pa morm rečt da je faca, drugač je pa kr hladna oseba drugih rib pa ne poznam sploh.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 moj dedek je riba, mami je riba in jst sm riba, pa si nismo skor nč podobni kar se značaja tiče (no ja kej se tud najde, ampak ne velik...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 sej ti me lahk tut na caj peles pravzaprav, me lahk vsi na caj pelete da nau kdo reku, da je prkrajsan --------Mislim, halo, kake egotripe majo eni?! :xx!: V temi Ribe! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ma ja, tale racunalnik lahk pobere ene energije... pa tko leta in leta... ni zdravo ni zdravo... se dobro, da se kdaj poveselimo, nasmejimo pa tako...---------dons sem se pr frendih v liftu pogledala v spegu (groza! ), no pa me je riba iz spegla gledala...vsa bleda, z ogromnimi ocmi, se je zdel (valjda ker je tko svetloba od zgoraj pa to, pa tud zato, ker sem najbrz shujsala)... pa nek tak izraz.... 'izmuchen'...nekak med in Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 jst si zdele želim, da bi se tale lastnost intuicija, k jo baje mamo ribe, do fula izostrila, pa sam tko za ene 5 min, da bom intuitivno začutla, kaj točn bi sploh mogla znat jst provzaprov od te biologije, ker vem da od tistih 50 strani k se jih bi mogla naučit bo znanja treba pokazat sam za ene tri strani... sam da ne vem za kere tri... so let it come....... ja itak...., klinc pa intuicija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Jaz si pa želim, da bi ribica izginila neznano kam, pa da bi samo škorpija ostala , ker res nevem kaj hudiča čakam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si pa želim, da bi ribica izginila neznano kam, pa da bi samo škorpija ostala , ker res nevem kaj hudiča čakam! Kdor čaka, dočaka ali pa se načaka, ko celo življenje čaka! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdor čaka, dočaka ali pa se načaka, ko celo življenje čaka! O, imaš mogoče kakšen nasvet zame? Kaj poučnega? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, imaš mogoče kakšen nasvet zame? Kaj poučnega? Moram v svoje bukle pogledat! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 No ti kar poglej, potem se pa kaj pametnega domisli! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ..jez tut ribca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ja, tale racunalnik lahk pobere ene energije... pa tko leta in leta... ni zdravo ni zdravo...Bogy, k ti pobere... namrec - zase govor. (jaz kar dost prenesem in mam tud kar nekaj energy se... ). A tko Indigo, saj se ti vidi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 A tko Indigo, saj se ti vidi. Pa vodnar predznak, pa luna v tehnicia pa MC mam v strelcu.Dost take nore konbinacije-na vn zgledam frajer, not sm pa občutljiv k 5 letn otrok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ...kje ste, bedniki... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 jah, jaz tud sco PREDznak. kwa je zdej ribetke? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 jel' me netko trazio? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 jest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 to pa res ne gre, škorpijoni polni Neptuna, pri nas obvladatorjih ( ) pa tišina Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 jp, cocci... obvladatorji... saj ves da mam ne-neaspektiran neptun. no, ne vem ce sem bla po najinih pogovorih z Nataly -torej pred kakimi dvemi leti al kaj tacga- sploh SE KDAJ v neptunu...bi me morala bit cela tema, ce bi tkole sklepal. Bobnar, jaz jih ful poznam (sami glasbeniki, snemalci, fotkichi ipd.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Jest mam pa luno v ribah :xx!: Me cist prevec v melanholijo potegneta, klub temu da mam sonce v strelcu pa asc v ovnu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest mam pa luno v ribah :xx!: in se ze razburjas? Glej TO!!!(*vse je v ribah, zarad guzve zgleda kot da so tud v ovnu, je pa to od 15 do 24 rib) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> in se ze razburjas? Glej TO!!!(*vse je v ribah, zarad guzve zgleda kot da so tud v ovnu, je pa to od 15 do 24 rib) ....dan....Zdej pa n vem, ce ma to kksne zveze z ribam: Jest puznam enga, k dela u ribarnici! Ja no, pu mojm ma vezo, ce ze guvorimo o ribah, ne!....denje.... Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kje ste, bedniki... ...usak na svojm konc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.