Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

heh, B-B... a maš saj kj protekcije pr nemu, mislm če ti da kdaj kšno frišno ribo x:o)x

grrr... imela napisan odgovor, pa me je ven zabrisalo :o|o:

Marsa, saj ti nisi samo ena riba (katera že... morski vrag x?x ), ampak cela jata rib xDDx

jaz se pa itak ne pritožujem čez mojega ribjega sončka in Jupija, še s Kirončkom ožganim nekako shajava x:Ix

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>heh,... 

Marsa, saj ti nisi samo ena riba (katera že... morski vrag x?x ) xDDx

jaz se pa itak ne pritožujem čez mojega ribjega sončka x:Ix

x:Dx x:Dx

Men tud Marsa ne deluje kot sardelca,.....sco., to pa že! xDDx

...sicer pa kira riba se je še nad sabo prtožvala,.....se tud ne more, more najprej ugotovit kwa ji ne špila,....to je pa nemogoče,..da bi sama pr seb vedla kaj hoče... x^x x:px

sej grem TAKOJ VEN,....sem že zunej. x:px

p.s.

nisem mogla mim,....moj bivši je ribak (asc.sco) x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

<{POST_SNAPBACK}>heh, B-B... a maš saj kj protekcije pr nemu, mislm če ti da kdaj kšno frišno ribo x:o)x

grrr... imela napisan odgovor, pa me je ven zabrisalo :o|o:

Marsa, saj ti nisi samo ena riba (katera že... morski vrag x?x ), ampak cela jata rib xDDx

jaz se pa itak ne pritožujem čez mojega ribjega sončka in Jupija, še s Kirončkom ožganim nekako shajava x:Ix

...evo na, pa sm iz Binga-Bonga ratala Brigitte Bardot (B-B), ta j'pa lepa!

Ja to pa ja, mi spuca kalamare in pa tut sardelce, no, sploh pa jih usem, je taka navada tuki u Trstu, ne....sm tut jest prvo mislna, d mam protekcijo, ampak ni tko!

1 kg kalamarou = 9 €, sardelce = 5 € (frisne)

Uprasanje: PU KOLK pa so tisti rojeni u znamnu Rib? x8Dx

... fajn bot ....

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx

Men tud Marsa ne deluje kot sardelca...

jp, cocci pravi kot jata rib, jata skorpijonskih rib pol... ena bolj za* kot tadruga. :P ;)

a res? tvoj ex s takole komb.?

zakaj pa pol ex!? :xx!: xrolleyesx

ce takorekoc idealna kombinacija... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jp, cocci pravi kot jata rib, jata skorpijonskih rib pol... ena bolj za* kot tadruga. :P ;)

a res? tvoj ex s takole komb.?

zakaj pa pol ex!? :xx!: xrolleyesx

ce takorekoc idealna kombinacija...  :o|o:

zakaj EX?....težko pojasnit!

vsekakor se danes odlično razumeva,..ostalo je spoštovanje pa tudi neka frendovska privrženost,...je mel zakonsko krizo z ta drugo ženo (tudi z njo se dobr štekava,tudi sco. x:)x ),...pa h men na kofe kje ga "seka", pa je dobil debato in ženski frendovski nasvet,...pa ga je upošteval in zakon obrdžal.

Ma nama je "načeloma" vse klapal, res ne vem zakaj, mogoče njegova posesivnost, ma ne ni to verjetn (sej je moj zdejšnji vodnar še bl posesivn pa nimam problemov),...lahko rečem da sva bila 100 procent privržena, odgovorna,

po eni strani on jamr,jamr, megla.....jest preveč "divja", ......nečesa ni bilo (zame),....

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

in se ze razburjas? xrolleyesx

Glej TO!!!

(*vse je v ribah, zarad guzve zgleda kot da so tud v ovnu, je pa to od 15 do 24 rib)

hmmm marsa x:Dx jest pac dons iscem vzroke zakaj sem spet zapadla v mini depresijo - pa so mi pac ribce na misu prsle x:Ix amm no nej povem da sem iz ure v uro bolse volje in me depresija zapusca x:Dx :palec:

Uspeh je drznim zagotovljen!

ma ja saj sory Silki (tle si bla taka kot Ich, prec resno in pojasnjevat xDDx), sploh ne bi rabla mi tega razlagat, sory za mojo indiskretnost v bistvu... pravzaprav sem bolj tko kao... 'duhovito', stos - da kako je to mozno, ce so pa to ful super polozajcki za enga sco. :P

a tko, jamr jamr? :sori:

hm.... a asc ni odtehtal?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zakaj  ......nečesa ni bilo (zame),....

oz.tkole,..."notranje" mi ni sledil,....pa tudi "obvladal" ne.... mislim da j v tem point!

<{POST_SNAPBACK}>hmmm marsa  x:Dx  jest pac dons iscem vzroke zakaj sem spet zapadla v mini depresijo - pa so mi pac ribce na misu prsle x:Ix  amm no nej povem da sem iz ure v uro bolse volje in me depresija zapusca  x:Dx  :palec:

sem te torej potolazla, zdej si lohk mislis, hvalabogu :switz:, kake blazote ma sele marsa v ribah, jaz mam pa sam luno! x^x x;)x

da ti prisepnem... luna v ribah je dbest, sam kul folk ma to. ;) ustvarjalci, dinamicni, simpaticni, tekoci, sploh ne izi, kot si nekateri predstavljajo, pac pa plavajoce z domisljijo in prijetni za druzbo, z neko toplino. :vio:

Picasso

aha silki, saj stekam, sem tud takoj pol na to pomislila, ko sem objavila, da najbrz je bilo preprosto 'sam' to, kaj tacga pac. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sem te torej potolazla, zdej si lohk mislis, hvalabogu :switz:, kake blazote ma sele marsa v ribah, jaz mam pa sam luno! x^x x;)x

da ti prisepnem... luna v ribah je dbest, sam kul folk ma to. ;) ustvarjalci, dinamicni, simpaticni, tekoci, sploh ne izi, kot si nekateri predstavljajo, pac pa plavajoce z domisljijo in prijetni za druzbo, z neko toplino. :vio:

uiiii pol se pa ribcam iskreno opravicujem ker sem jih uzalla x:Dx mah pol pa ne vem kaj me je zamorl, oziroma kaj me je spet notr potegnl, da sem zacela o tem razmislat.... pa za povrhu se velik casa nimam xrolleyesx

K ponavad traparije razmisljam, ko imam prevec casa in ne vem kam bi sama s sabo x:Dx

ne saj je, ta Luna TUD custveno vpliva, sam mors postekat njen catch.

point je SAMO v preusmeritvi - prisezhem! x!x

bom ze vedla a ne! ;) :)

Picasso

x:Dx Ne ascedent ni "odtehtal",.....al pa je, sam v napačno smer x:)x

je pa čist fajn dečko,...heh mu pa odtehta pr poklicu,...sco.pa bančno odvetn.(ja ma rad tovrstno moč),.....jest tud x:)x ......sam on kaj ni dovoljeno,....jaz pa kako bom prodrla, .......ja sva mela kr konstruktivne debate,.....pa mu vedno "lukno" najdla x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>ne saj je, ta Luna TUD custveno vpliva, sam mors postekat njen catch.

point je SAMO  v preusmeritvi - prisezhem! x!x

mhm kdo pa bo to najbols vedu ce ne ti x:Dx x;)x

hmmm ma jest nc vec ne razumem x:Ix ampak ok...sej bom pocas dojela kaj in kako te stvari potekajo, sej sem se cist "mlecna" tuki x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

xflirtx xzobkox xyesx xokkx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

<{POST_SNAPBACK}>ne saj je, ta Luna TUD custveno vpliva, sam mors postekat njen catch.

point je SAMO  v preusmeritvi - prisezhem! x!x

nedvomno! :palec: xDDx

no saj, svaka cast Silki, da ohranjata tak odnos (to kaze na oba in smo se menili glih o tem v bistvu v tam eni temi, se spomnis xDDx?)...

Picasso

ej vedla sem, da TI TA HIP to beres in da bos se oglasila..

itak kao? ne tolk, kar 'pozabim' da mas ti to oz. se mi zdi, da se nis tolk nasla v ribah (prej), mroda zdaj vedno bolj... pa se mi je prav zdel, da bos komentirala in tko. :)

Nedvomno ja Silki xDDx, se posebej pri Luni.

tam mal bluzis, pol se pa sam preklopis; ck, knofek pritisnes, vstanes in reces, kaj je ze? gremo dalje. in plavas pac v lepsem, ker si itak sam nabluzis element v katerem pol plavas.

fajn je ustvarjalnost, ce je interes in moznost.

Ples je pa se najboljs. x8Dx

ko je luna v ribah in ce mas luno v ribah. :vio: xyesx

Picasso

tam mal bluzis, pol se pa sam preklopis; ck, knofek pritisnes, vstanes in reces, kaj je ze? gremo dalje. in plavas pac v lepsem, ker si itak sam nabluzis element v katerem pol plavas.

mhm no fajn jest morm pa sam se ta gumbek najdt..... FUll FAJN :onfire:

Ja Marsa, seveda se spomnim! :palec:

A boš jezna, če te vprašam, kaj pa čutveno pomeni, - Luna v strelcu? x:)x

<{POST_SNAPBACK}>ej vedla sem, da TI TA HIP to beres in da bos se oglasila..

Ribja specialiteta, da kar tkole se ve x:Dx x;)x

Nekak se mi zdi, da znam res en kontakt z ljudmi vzpostavit - toplino mogoče, čeprav se sama sebi ne zdim kaj preveč toplo bitje, no ne tako osladno, mogoče je samo drugačna izvedba. Ustvarjalnosti kake posebne v sebi še nisem odkrila, čeprav bi moglo se tud v tehtnici najt, sam verjetno še nisem po celi konzervi prebrskala x:Dx . Dinamična pa skor da sem, pa simpatična xflirtx :P jasno tudi.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...