Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja Marsa, seveda se spomnim! A boš jezna, če te vprašam, kaj pa čutveno pomeni, - Luna v strelcu? to pomeni ogromno dinamike v dnevnem lajfu, svetovljanstvo, uzivastvo, pa tud da ne maras da te kdo veze in da je kdo posesiven... (pa ceprav si morda sama, skor tezko da ne bi bla ob toliksnem sco, no strelc te topogledno 'resuje', ce je tvoja luna to)...Ne mara se pajcat v kakih starih filmih, zelo pomembno je, da se gre skoz naprej in naprej, tud v custvenem smislu......fajn da mas to......... ce mas ti to(po mojem TU nista znesla z ex) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>to pomeni ogromno dinamike v dnevnem lajfu, svetovljanstvo, uzivastvo, pa tud da ne maras da te kdo veze in da je kdo posesiven... (pa ceprav si morda sama, skor tezko da ne bi bla ob toliksnem sco, no strelc te topogledno 'resuje', ce je tvoja luna to)...Ne mara se pajcat v kakih starih filmih, zelo pomembno je, da se gre skoz naprej in naprej, tud v custvenem smislu......fajn da mas to......... ce mas ti to(po mojem TU nista znesla z ex) hmm marsa to je pa tko k da bi mene opisala - skorej Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 saj si rekla da si strelc, po dinamiki sta si z ribo vcas dost podobna, nenazadnje je oboje spremenljivo.. zato sem tud rekla, da je fajn ob takih trdnih znakih (sco, bik, lev...) tud kako tole kvaliteto -nestalno- imet zraven (strelec, riba, dvocjek..) te mede in ti dela shtalo lohk, te pa lohk tud resuje. odvisno kaj si VZAMES od znaka....lastnosti pac ima, dolocene.....odvisno kako jemljes 'obcutljivost', recimo. jaz sem zlo. In?a se utapljam v kakih bluzih skoz?niti ne... obcutljiv je tud instrument... ce bos nanj brez veze praskal, ti bo dal strahotne tone ven.ce pa bos lepo z obcutkom brenkljal (al whatever), pa ti bo pojckal carobno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>to pomeni ogromno dinamike v dnevnem lajfu, svetovljanstvo, uzivastvo, pa tud da ne maras da te kdo veze in da je kdo posesiven... (pa ceprav si morda sama, skor tezko da ne bi bla ob toliksnem sco, no strelc te topogledno 'resuje', ce je tvoja luna to)...Ne mara se pajcat v kakih starih filmih, zelo pomembno je, da se gre skoz naprej in naprej, tud v custvenem smislu......fajn da mas to......... ce mas ti to(po mojem TU nista znesla z ex) A! Ja thanks Marsa za tole razlago! Ne ni to moja lunca; moja je v ovnu v strelcu je od mojga zdejšnjega (vodnar/asc.riba).Thanks! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 aha tocno, no se mi je zdel d amorda nekaj ne bo, sam lohk pa bi cist blo, to je zato, ker je dejansko ognjena, super kombinacija torej... sploh za vodnarja, to je super kombinacija, z vodnarjem gre tezko kaj vkup, strelc kar uspesno ponavad hendla tole..dnevno dinamiko masta pa pol podobno, fajn... tud podobne stvari vaju pol zanimajo - pa pbadva masta rada mir. TO ma pa skupno sco in vodnar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ja drži! najin "mir" je neprobojna trdnjava - dobesedno! ..pa čist samozadostna (kot par),....majo naju včas frendi poln kufer, k jih sklenslava,...pol pa sama povsod šibava okol,...brez njih namreč Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 evo tumach, tle pa nic, v maticni temi... *izdajalka*-- (ne vem kaj mam skoz v tistih skorpijah za bit, ce sem pa tle bl doma..)no saj se lohk setkam (tko k pr zboru... - ko je zborovodja rekla - kera basira , no pol me je pa prestavila k basom, se je pa izkazal, da je se bolj dolgcas, pa je pol cez cas morala spet rect - kera civka (pa v tem primeru )..no in tu lohk tud setkam - od visokotoncev totalnih do basov najglobljih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 (ne vem kaj mam skoz v tistih skorpijah za bit,..)no saj se lohk setkam...... seveda, kr šetki......ribe so menda kompatibilne z.......itak je pa vse pod nadzorom škorpije (JOKE !!!!!!!!) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 vem ja, da je, brez skrbaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 -------seveda, kr šetki......ribe so menda kompatibilne z.......itak je pa vse pod nadzorom škorpije(JOKE !!!!!!!!) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ( ) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ... pih, 10. november... () ... ... dons mi Mitja v Zurnalu (mensezdi) pokaze eno fotko (vmes oz. predtem prepogne skrivnostno tele strani, da 'nom vidla'... ..).. Pravi, glej, tale je en blazen boxar svetski... kaj mislis da je? Pogledam fotko... razmisljam par trenutkov (*vmes fleshi: ker tko rece: skorpijon? sam videt je rak/bik, tak mal 'mesnat', pogledam... oci... izraz,,,, ...) in recem: riba? Mi prepogne ono nazaj, odgrne, mi da za prebrat skratka: 13. 3. 1976. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 zateceno zgledajo... *joj Mantis, kok se pa jaz teb vcas narezim! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ????????? nc ne poveste!!! skregana!!! (riba pa to, cist uzaljena in konc! ) ja ne vem, kaksna naj BI, jaz imam recimo stelij, pa pravzaprav nisem. drugac pa taka... hm.. mehka, pa srchasta... (obraz, licnice, no dobro, to je pravzaprav bolj luna v ribah)... *kotichki* (oci, usta)... pa to - prijeten, 'vesel' izraz, mocne globoke prijazne oci... to je videz ribe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 pogrešam eno Ribico in enega Ribaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ej glih dons sem razmisljala, da skoda ker se nic vec skorpije ne dobijo/te/(mo?).. ja, nisem vedla, no... ze... kak mesec.. grem sam na refresh , morebiti v dnevnik, vcas se to ne (ker... tezko ne komentiram pomembnih stvari, vendar vsakomur je pomembno pac to in ono, kar se mu dogaja, pa tako, da ne delam *krivic*... se ne udelezujem,,, ..)..tako da, pojma nimam, kaj dogaja... fajn, ko si rekla. morda pa se clo pojavim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ej glih dons sem razmisljala, da skoda ker se nic vec skorpije ne dobijo/te/(mo?).. ja, nisem vedla, no... ze... kak mesec.. grem sam na refresh , morebiti v dnevnik, vcas se to ne (ker... tezko ne komentiram pomembnih stvari, vendar vsakomur je pomembno pac to in ono, kar se mu dogaja, pa tako, da ne delam *krivic*... se ne udelezujem,,, ..)..tako da, pojma nimam, kaj dogaja... fajn, ko si rekla. morda pa se clo pojavim. ma kaj....ne sam u sco teme .... ...sploh nikamor... .....sej pol ne moreš vedet!¨.... ...lahko se pojaviš... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 isti plejs, cajt, pondelk, tale? ribe :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 a to zdej za skorpije vela u temi ribe? bols bi blo narest skorpije + ribe party ce ze. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Jest mam pa tolk rada Ribce, d sm si zdele, k sm pumislna nanje, kr kalamare nardila, sam da mi ena Ribca pod kozo pride! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ribe so super prijatelji!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Tkole je pa pr ribi Marsi duma! Prides k Marsi, žejen in zaspan, pa ti ponud namest kave, k je škodliva, kr tm eno SOU, pa je hotla, d jo spijm, jest sm se pa na use kriple branla in je tut pukusla nism. Dučakala sm kufe! No, pol ti mal šloga, tut če ni pr voli, pa ji daš k'kšn kompliment, pa se te prec usmil. Sam pazt morš, k greš u WC, DA NE UGASNEŠ LUČ, ker bo pupenla! Jo ma kokr eno VEČNO LUČKO, ZMERI PRŽGANA? Prav da tko štrom špara! Pol se pa začne enogovor, njen, k jo sploh n morš prekint, sam kimaš lohk! Pol te pa upraša kwa ti je, d si tolk tih, če te kej buli in te prec mal zmasera pa še jogo in tm ene razgibalne vaje ti pukaže, jasn, use za tvoj dobr počutje! Če pa si slučajn lačn, pa ni nuben prublem pr njej du hrane pridt. Kr z glave ji lohk jajc direkt u ponvo postrgaš, k je itak že zmešan, sam še spečš ga! No, to je to! Pa jo uprašte! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 še dobro, da js nimam take sestre..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ha hah hahh no, kokr kdaj ane. ---------- Tkole je pa pr ribi Marsi duma! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ojej Free, a mi prids prosm en oreh stret, ce mas kej vec muci kt jest! Se ze 5 minut matram! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.