free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ja, po pa najbols da se kr zmenva. ni kle kej debatirat vec navkljub merkurju , mojmu ovnu v luni se sploh ne da ment pa debatirat, pa cakat neki... torej mi lahko ta ovn se pomaga, da se moj asc lev prevec ne sirokousti, oni oven ze zdavnaj nardi akcijo riba pa si misl, kwa ta dva zdej klele neki ha ha ha ... ha ha, pa sej to ze mal na shizofrenijo uleche.. k ne vem la bi se odlocu za sonce al asc al pa kr luno ----<{POST_SNAPBACK}>hahaha... sure? sprašujem, ker tudi jaz to rabim. zato. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Bernu gre na zivce, groza pa to, men je pa posrecena... pa kaj jaz vem, ker je taka mal fluorescentna, mal za spremembo, ker smo glih v vodnarju. Ona prej je bila pa ribja oz. neptun na asc. Tale: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ja, res je bla tvoja nasa ribja slikca pa sej, pr tvoji slikci bern nima pravo glasanja, bogve zakaj ne mara rib, a zato ker v seb nima sprejete ribe? ej bern zakwa ne maras rib? no, sej mogoce jih ma pa rad! torej: bern ma rad ribe! <{POST_SNAPBACK}>Bernu gre na zivce, groza pa to, men je pa posrecena... pa kaj jaz vem, ker je taka mal fluorescentna, mal za spremembo, ker smo glih v vodnarju. Ona prej je bila pa ribja oz. neptun na asc. Tale: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ne bernu je sla na zivce ona fotka - tale no, v ikoni...Bern ne da ne mara rib, pravi, da je 'diplomiral iz rib' (*upam da lohk to povem? )... Po mojem mara ribe. ce je pa devica in v asc sco... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 jst sm riba! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 jaz pa ne. naj mislijo da sem lev al pa oven, haha... Pol recem riba, pa recejo a ribICA!!!In me prec z drugancimi ocmi zacnejo gledat, pricakujoce, ces, mroda pa se zdaj zdaj razjocem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ha ha ha kwa sem se narežala.... hi hi hi ja zdej boš pa vsa čustvena pa nežna kr v sekundi ratala... če si pa "taprava" škorpjonka, ne? hi hi hi i love mojo ribo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In me prec z drugancimi ocmi zacnejo gledat, pricakujoce, ces, mroda pa se zdaj zdaj razjocem? Al pa razliješ. V kak kot ... Pol pa razočaranje - ej, še vedno je tu, pa še seka nazaj - . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Ph,kt da se ribe znamo sam jokat al kaj.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ej, še vedno je tu, pa še seka nazaj - . Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Kolk gredo men na živce včasih te ribje scene... Moja tašča praznuje okroglo obletnico...in vse že glava boli, kolk komplicira... Ona bi tako, pa ravzaprav ne ve, če bi tako...ali bi bilo mogoče boljše drugače..in nas sprašuje za nasvete, potem pa tako naredi, kot ona misli, da je najboljše...samo kaj, ko potem spet ne ve, če je to res dobro tako...ali bi vendarle mal drugače... :xx!: pa jan zadnjič...navaden športni dan...Izbirali so lahko med smučanjem, drsanjem, plavanjem in streljanjem... Dva dni x!x je težil s tem, kaj bi bilo najboljše...šel bi smučat, samo noben od sošolcev ne gre..pravzaprav bi šel plavat, sam tam je mrzla voda, pa potem bo ves moker pa mu ni...aja, najboljš bi bilo drsanje, samo ne ve, če so mu drsalke še prav...in kaj bi pravzaprav na drsanju...aja, seveda x!x šel bo streljat...sam po drugi strani je to brezveze... do pol ure pred odhodom, ni vedel, kaj bi... :xx!: ..in ko smo zložili ven smučarsko opremo, je rekel, da mu ni...potem mu kapa za plavanje ni bila všeč...streljanje je odpadlo, ker bi se v resnici moral prej prijaviti...no, pa smo šli na drsanje, domače drsalke mu niso več prav...pride tja, in nimajo njegove številke na izposojo...in potem ej tam mal gledal in šel domov... Mislila sem, da skočim iz kože... :xx!: ..ko sem stala tam in imela poln hodnik športne opreme...on pa je ležerno razglabljal, kaj bi...pa mi potem reče, kaj si živčna, jaz bom že naredil tako, kot bo zame najboljše... da me je vmes tašča prišla 3x vprašat, kaj mislim, kakšne rože bi morali imeti na mizah...bolš, da ne govorim... :xx!: ribe :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Kaj si s škorpijonk na ribe prešaltal... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ribe so ze skoz tud mal v igri... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa jan zadnjič...navaden športni dan...Izbirali so lahko med smučanjem, drsanjem, plavanjem in streljanjem... Dva dni x!x je težil s tem, kaj bi bilo najboljše...šel bi smučat, samo noben od sošolcev ne gre..pravzaprav bi šel plavat, sam tam je mrzla voda, pa potem bo ves moker pa mu ni...aja, najboljš bi bilo drsanje, samo ne ve, če so mu drsalke še prav...in kaj bi pravzaprav na drsanju...aja, seveda x!x šel bo streljat...sam po drugi strani je to brezveze... do pol ure pred odhodom, ni vedel, kaj bi... :xx!: ..in ko smo zložili ven smučarsko opremo, je rekel, da mu ni...potem mu kapa za plavanje ni bila všeč...streljanje je odpadlo, ker bi se v resnici moral prej prijaviti...no, pa smo šli na drsanje, domače drsalke mu niso več prav...pride tja, in nimajo njegove številke na izposojo...in potem ej tam mal gledal in šel domov... haha, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Smešno Ja, če bereš o tem... Bog mi je poslal preizkušnjo v obliki rib.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ja, sam so pa ocarljive () in zabavne in... zanimive, ko je skoz kaj. Bod vesela, da mas z ribam x!x Riba otrok je nekaj najbolj lustnega, nadarjen, poln idej in nikoli mu ni dolgcas (niti tebi z njim ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ja, jst sm riba! pa mam se full rad! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, jst sm riba! pa mam se full rad! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 njen trenutek prihaja,prihaja njen čas... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bog mi je poslal preizkušnjo v obliki rib.... Astra Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Huh. zdaj sem nekaj šaril za nazaj, pa opazil, da nimam rad rib. Kako da ne? Vsako soboto jih imamo. Tiste kosti obereš, pa je ... Kar se pa onih drugih Rib tiče, me pa tudi ne motijo. Z eno samo imam dosti slabe izkušnje pa diplomo sem napravil na Ribah, ampak z ostalimi sem se imel pa do zdaj čisto v redu. Moralo je priti do nekega nesporazuma. Al sm pa spet kej preveč bleknu... Se zgodi. Enim pa se dogaja. Šefica, obljubim, da se ne bom več spravil komentirat tvojih ikonc. (Tut privatno ne. Častna!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 eh skodA. To je bil intermezzzo, takega sploh ne zamerim, se rada slisim, ker potem je boljsa slika, bolj realna. ce se kar vse skoz sam hvali, ne verjamem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 kje pa je scipanje? a to je blo ze to? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 zdej sem ugotovila da imam MC X.hisa -ribica.no pa mam se jaz kej v ribici,razen tega da mam moza ribico Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 He! Se ti vidi!!Ce se ne motim, si sicer Kozorog - pa me vedno mal 'zmoti' tale Kozel pri tebi..Si pol podobno kot selene... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.