keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa je pol greš na pir? mi nisi nč odgovorila.... sem sem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ja to bi jaz rabla - da bi delali v rokavičkah z mano. Ampak še zmeraj jenevarnost, da narediš sceno iz brezvezne stvari. Se je treba mal potrudit, a ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Moj sincek bo Riba.. po vsej verjetnosti.. baje so to nezni otroci.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>to se pa ne strinjam - a če sebi škoduješ je pa uredu? po mojem je to še najslabš.ja, maš prou, kaj se pa da naredit proti temu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj sincek bo Riba.. po vsej verjetnosti.. baje so to nezni otroci..Mali in ful simpatični genialček bo. Ko te bo pri treh letih zblefiral za malo malco, mu boš ob neustavljivem nasmehu vse oprostil. Nežni ata, se pravi. Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Estrella: Se naučit rečt ne, če ti ni. Se naučit povedat kar misliš, čeprav to ni kar bi drugi hoteli slišati. V bistvu, se naučit biti brez slabe vesti, ko daš sebe na prvo mesto. Ni lahko, ampak sčasoma gre. Sem si vzela eno dvojčico za vzgled.... Če ona lahko, zakaj pa jaz ne bi smela?! Uno, da ti je vseeno, a bojo zdej slabo mislili o tebi (pa saj v vsakem primeru ne moreš vsem ustreči). Bern, (kokrat sem očija okrog prenesla........ ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mali in ful simpatični genialček bo. Ko te bo pri treh letih zblefiral za malo malco, mu boš ob neustavljivem nasmehu vse oprostil. Nežni ata, se pravi. Vse dobro! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Estrella: Se naučit rečt ne, če ti ni. Se naučit povedat kar misliš, čeprav to ni kar bi drugi hoteli slišati. V bistvu, se naučit biti brez slabe vesti, ko daš sebe na prvo mesto. Ni lahko, ampak sčasoma gre. Sem si vzela eno dvojčico za vzgled.... Če ona lahko, zakaj pa jaz ne bi smela?! Uno, da ti je vseeno, a bojo zdej slabo mislili o tebi (pa saj v vsakem primeru ne moreš vsem ustreči). najbl važn je da seb ustrežeš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> najbl važn je da seb ustrežeš se bom držala tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>o pajade, pejt pogledat temo... hmmm, imamo teme o nasih lastnostih....... in res je bila negativna v glavnem 'pretirana obcutljivost'...No ampak nekaj pa nas je kar samokriticnih. Sicer pa - pozdravljena in dobrodosla! hvala za dobrodošlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 neverjetno, a ne, da je tolk mocna pol (ocitno) tista luna v raku, saj ima oba osebna v enakem znaku kot jaz, pa cist drugo osebo opisujes... no ja, ne cist cist. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 No pa se je (pred slabimi 3 urami) Sonce preselilo v nase zblojeno, a nadvse ocarljivo znamenje. Pa bomo zdaj mal plaval... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 yes... ribice so fajn ja rad mam ribice, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 No,zdej bom pa jz še bolj zblojena kot sem že tako.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 hihi, zablodice ribje ja uhjej, zdej bo za en mesec vse mal čudno kdo bi si mislu vse to od enga samcatega sonca... hvala bogu je vsaj veliko tole sonce da se človek preveč ne čudi.... še večje so pa ribice mhm, da vidimo kaj bo zdaj s teh ribic Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 ej sory, nocem bit tecka, sam ne morem vec gledat tega:"Kaj mas pa ti v soncu?" pa tak... Puscam zato ker... ajde, saj 'se kao ve' o cem govorimo... pa ker nocem bit tecka pa tko...ampak ne morem, no, v glavnem, kar v vsaki temi (lev recimo danes, pa sem bla tih)... o tem... Torej - ko se rodimo, se sonce nahaja nekje - v enem znamenju, potem recemo, da je SONCE v tem in tem znamenju.kar pomeni, da imajo v tem obdobju rojeni sonce v tem znamenju in da so torej po horoskopu - to znamenje.recimo danes so se zacele ribe, kar pomeni, da je sonce stopilo v znamenje rib in da so od danes rojeni po horoskopu ribe, prav tako tisti, ki zdaj praznujejo rojstne dneve. In ne da imamo : "ribe v soncu" - pa take pesniske. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 to je pa much better. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 sam riba, ki je na zaru, vcasih tebe sprazhi nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Jest bi pa zdele ful šla k vodi,k jezeru,al pa k morju....hm....al pa k reki(sam Ljubljanca ni tist kar jz rabm) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 jaz pa ne... jaz bi pa... voda me ne mika, ker mi je premrzel filing zdaj... bi kaj bolj morda vrocega al kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Kaj mam jaz na zaru? Celo rajdo rib. Sam rakcev pa nimam, skorpijon pa ni glih atraktiven v teh smislih... Ribe pa nismo samo obcutljivke, ogromno zivahnih in dinamicnih ljudi, nadarjenih, zanimivih, je rib.Res pa je, da stevilne delujejo na umetniskih in podobnih podrocjih in da torej ze to samo po sebi jasno kaze na neko doloceno obcutljivost. Men se zdi, da ribe prakticno ne mroes zgresit, da vsaki na celu pise, recimo zarad oci, same oblike oci, zaradi sramezljivega umikanja pogleda... in podobno. Cudno v bistvu, da meni nihce ne pripise rib, saj imam faco, obliko, kar ribjo. Pa tud oci, po mojem, ceprav pravijo, da niso ribje oci. Skratka - ribo prec spoznas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. Tudi izraža se čisto kot Riba, malce nesigurno, nevsiljivo, nežno. Nič več ne bom rekla čez Ribice. ..to ze kr name spominja..zgleda, da mi riba (luna) prov ven seka, ceprov sm bik Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*marusa* 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 oj js bi pa sam rekla da poznam kr precej rib, pa se mi vsaka zdi drgacna po svoje, sam majo dolocene podobne vedenjske vzorce a mi lohk kdo razloži, zakaj neki ribak vztrajno ponavlja, da on pa že ni romantičen, četudi je to temeljna značilnost tega znaka???????? ....morda zato, ker je to prebral in mu to ni všeč...in potem raje to govori in si ponavlja, da bi se ga res prijelo da ne bi bil romantičen ???????? men so ribe večna uganka, kšni/e so mi preveč odprti k ti kuj vse o seb povejo....ksni pa ne govorijo tok o seb....???? pa ful težko izražajo svoja čustva oz. se tok obotavlajo, čeprov je vse že tok jasn...... pa vse si prej lepo naštimajo, da je vse zihr...sam kva k poj ta druzga že vse skup mine??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.