free 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 sej res, k me ribe sploh ne razmislamo o takih stvareh ... he he... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 A jest??? Jest pa že ne!!! NIKOL!!!! ............................... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 i love moja riba! sej včasih je prov smotana... ampak je pa še zmer tko fajna, mal zblojena, pa trapasta... hehe pa odnaša jo v vse smeri... dolgčas zih ni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ribe so prav fajne ponavadi so blede, zelo romantične zanesljive, vedno poskrbijo zase Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 s tem mislim da poskrbijo za šolanje pa tko, ljubezen je bolj proti zadnjim mestom Moja sestra je enaka Bravo seki Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prej za vse druge in drugo kot zase. :xx!: Behe, kake ribe pa ti to pol poznaš??? (dat ljubezen nazadnje, wtf???) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ma od vseh ribic je ribica Katja najbolj meni povšeči.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sledim trendom... hehe kako naj bi bolje opisali ribice go with tha flow ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> vodene oči, modrikasta polt, široki boki, ozek pas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma od vseh ribic je ribica Katja najbolj meni povšeči.... :P (se mi tok fajn zdi, zdej te pa ne bom vprašala, kolk jih sploh poznaš.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma od vseh ribic je ribica Katja najbolj meni povšeči.... (*sele zdajle opazila). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Thanks Marsa... means alot. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Malenkost, Katja, ti si clovek, na katerega pomislim vedno z nasmeskom na obrazu... tezko bi te drugac opisala, si res balzamcek... taka naj ni bila ribica prava. (ne pa... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: Behe, kake ribe pa ti to pol poznaš??? (dat ljubezen nazadnje, wtf???) jah ona bo poskrbela za šolanje prej, potem pa za osebne zadeve Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 ribnla shviga Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 wiba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 tis pa dost živa! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 tarnartarbl... a še nis ugotovu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Jst mam fuuuuuuuul ampak res fuuuuuuul rada vse ribe tega sveta....me pa učasih jezi, ker se na njih včasih ne da računat ko jih najbolj rabiš.... Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst mam fuuuuuuuul ampak res fuuuuuuul rada vse ribe tega sveta....me pa učasih jezi, ker se na njih včasih ne da računat ko jih najbolj rabiš.... ....ane.... ....ribe smo tok smotane. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>....ane.... ....ribe smo tok smotane. ma niste smotane...sam jst včasih ful zmrznem...zakaj vas ni, ko vas rabim? Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Pa saj pravim, da smo smotane.... ....to je tko, ko imamo tolk opravka same s sabo..... če pa nimamo, pa si naredimo.... ......včasih ne opazimo, kaj se dogaja okoli nas, tko da, če rabiš kaj, povej direkt. Ker tipična riba, pa če je še tko zmedena in če ma še tolk dela s sabo, se ti bo odzvala (drugače pa ne vem, kake ribe imaš ti to okoli sebe). Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Poznam eno ribo k se bo kmal u škorpijo spremenla! je na dobri poti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam eno ribo k se bo kmal u škorpijo spremenla! je na dobri poti! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.