Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Pa saj pravim, da smo smotane.... x:o)x  x:Dx  x;)x ....to je tko, ko imamo tolk opravka same s sabo..... če pa nimamo, pa si naredimo.... x:o)x  xrolleyesx  x:Dx ......včasih ne opazimo, kaj se dogaja okoli nas, tko da, če rabiš kaj, povej direkt. Ker tipična riba, pa če je še tko zmedena in če ma še tolk dela s sabo, se ti bo odzvala (drugače pa ne vem, kake ribe imaš ti to okoli sebe). x:)x

Men se zdi da ni problem v tem da ni povedano direkt...jst sm pri "mojih ribicah" ugotovila, da enostavno, se "nočjo vtikat" v nč...ne iz zlobe al kej...ampak enostavno zato, ker menijo da je najbolj če sama seb delim nasvete in si pomagam...sej to je u bistvu res...sam včasih bi kaka vzpodbudna besedica ful pasala...

Sicer pa je moje generalno mnenje, da ribce velik raj dobivajo kot pa dajajo...pa sej majo nenazadne prov...tko se deleč pride ne?

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Deli na socialnih omrežjih

Ja, jz se tudi nočem vtikat, samo če mi pa rečejo, pa se vtaknem. x:o)x Treba direkt povedat, da bi rada njeno mnenje, vzpodbudno besedo.... ne bom nikoli pozabla.... kako me je ena ribca nahrulla..... x:Ix da naj ne bom samo tiho.... in od takrat nisem tiho, vsaj glede frendic ne, samo za njih sem ziher, da hočejo slišat moje mnenje.... če ga nočejo, so tko raje tiho ne? x;)x

....hmmmm..... kdo pa nerad dobiva več kot daje? :inocent: Vidiš, jaz pa poznam obe strani, kako smo ribice prejemale več kot dajale, in kako smo dajale veeeeliiiiiiikoooo preveč kot dobile..... in še kar dajale??? :eek:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

jah, fajn je met kakega skorpijona pol kje zadaj, pa mas hitr dost... sam dajanja. :P

Mislim pa ne zato kao... ampak preprosto... z energijo je tko, ce je, je, ce ni, ni. kwa bi se clowk tolk matral... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja, jz se tudi nočem vtikat, samo če mi pa rečejo, pa se vtaknem. x:o)x Treba direkt povedat, da bi rada njeno mnenje, vzpodbudno besedo.... ne bom nikoli pozabla.... kako me je ena ribca nahrulla..... x:Ix  da naj ne bom samo tiho.... in od takrat nisem tiho, vsaj glede frendic ne, samo za njih sem ziher, da hočejo slišat moje mnenje.... če ga nočejo, so tko raje tiho ne? x;)x

....hmmmm..... kdo pa nerad dobiva več kot daje? :inocent: Vidiš, jaz pa poznam obe strani, kako smo ribice prejemale več kot dajale, in kako smo dajale veeeeliiiiiiikoooo preveč kot dobile..... in še kar dajale??? :eek:

Hja no, sej maš prov...sej tud dajate ribice...sej nism misla da ne...

veš kaj je pa najlepš pr vas...vsa vaša pozornost...ponavad jo je celo prevč...in pol se človk nanjo prevč navadi...

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Marsa.... :palec: :palec:

Tamaročka x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...a vidiš, v eni sapi praviš, da se preveč zase držimo, se nočemo vsiljevat, al smo pa preveč pozorne..... x:o)x ....hehe.... sej res....http://www.mobisux.com/tabla/images/graemlins/1206675-bonk.gif

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

itak, se lahk daje tudi drugace kot tako kot nekdo pricakuje ali zeli x:Dx x;)x

seveda ribe rade vzamemo... sam ribe tut dost razmisljajo kako bodo dale na nek nacin :vio: morda je to prevec v globinah in manj pride na povrsje... toda ze misel je energija in dober namen tudi! zato je vcasih tiha podora mocnejsa kakor ovnovski ropot x:Dx x;)x

tole z jemanjem in vzemanjem je itak brezveze... vsi stremimo k temu, da se uravnotezimo. vsak od znakov ma svoje lastnosti, ki se prepletajo z podznaki in apsekti ter trenutnimi pozicijami... in vsak od znakov ma poudarjene njegove 'karakterne' ali 'kaj podobnega' znacilnosti. te znacilnosti pa so bolj ali manj napisane in tudi so bolj ali manj resnicne. to ugotavljamo tukaj, medtem ko poskusamo ukalupljati vsakega od 12 astro znakov.

riba bo dala na nacin njej primeren, oven njemu primerno in kozorog spet podprl na naicn ki je njemu blizje in lazji.

ce pa strelec pricakuje od bika drugacno podporo kot bi jo sam zelel... pa ... x;)x

jst lahk u ribe recem to ali ono... kaj ko sta lev v asc in oven v luni lahko teoreticno prav nasprotna! hkrati pa imam se sonce opozicija asc. :vragec: potemtakem sam sebe .... ce si predstavlas osebo, k je 5 minut lev in naslednjih 5 riba... :o|o: no, pa saj v podobnem smo pravzaprav vsi ane!! x:Dx :o|o: xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Marsa.... :palec:  :palec:

Tamaročka  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx ...a vidiš, v eni sapi praviš, da se preveč zase držimo, se nočemo vsiljevat, al smo pa preveč pozorne..... x:o)x ....hehe.... sej res....http://www.mobisux.com/tabla/images/graemlins/1206675-bonk.gif

jst sem misla dejansko pozorne...ne pa na tak način...

no ma sej ni važno

glavno-da ste fajn x:)x :2src:

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>itak, se lahk daje tudi drugace kot tako kot nekdo pricakuje ali zeli  x:Dx  x;)x

seveda ribe rade vzamemo... sam ribe tut dost razmisljajo kako bodo dale na nek nacin  :vio:  morda je to prevec v globinah in manj pride na povrsje...  toda ze misel je energija in dober namen tudi!  zato je vcasih tiha podora mocnejsa kakor ovnovski ropot  x:Dx  x;)x 

tole z jemanjem in vzemanjem je itak brezveze...  vsi stremimo k temu, da se uravnotezimo. vsak od znakov ma svoje lastnosti, ki se prepletajo z podznaki in apsekti ter trenutnimi pozicijami...  in vsak od znakov ma poudarjene njegove 'karakterne' ali 'kaj podobnega' znacilnosti.  te znacilnosti pa so bolj ali manj napisane in tudi so bolj ali manj resnicne. to ugotavljamo tukaj, medtem ko poskusamo ukalupljati vsakega od 12 astro znakov.

riba bo dala na nacin njej primeren, oven njemu primerno in kozorog spet podprl na naicn ki je njemu blizje in lazji.

ce pa strelec pricakuje od bika drugacno podporo kot bi jo sam zelel... pa ...  x;)x

jst lahk u ribe recem to ali ono... kaj ko sta lev v asc in oven v luni lahko teoreticno prav nasprotna!  hkrati pa imam se sonce opozicija asc.  :vragec:  potemtakem sam sebe .... ce si predstavlas osebo, k je 5 minut lev in naslednjih 5 riba...  :o|o:  no, pa saj v podobnem smo pravzaprav vsi ane!!    x:Dx  :o|o:  xrolleyesx

no-hvala lepa za izčrpno poučitev...sej nisem misla nč slabga

jst sm pač povedla kake izkušnje mam z ribami

seveda se zavedam tga da vsi jemljemo in dajemo...pa če sem to izpostavla pri ribah, se mi je verjetn zdel še tok bol izrazito a ?

kakorkoli že,...nisem tela nobenga užalt

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>haha, x:Dx x:Dx x;)x

... se ti ne da prevec brati pa tak... :D

(ze vceraj si cosmi al komu tocno tole besedo uporabla)

Ja sm jo uporabla ja. Pa to ne zato ker se mi nebi dalo brat, ampak s tem sem misla da lepo da se eni potrudjo na dougo in široko nekomu neki razložit... lepo da se jim da trudit... sam to sm misla. sej sem se zahvalla za izčrpno xDDx xDDx xDDx xDDx razlago

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

x:Dx Tole moram napisat...

V tem tednu se mi ej 2x zgodilo, da me je nekdo imel za ribo... :palec: x:Dx

Najprej ena gospa pri frizerju...dobro, tole je bilo kr tko.. :o|o:

Potem pa včeraj...mi pravi eden, pa ti si ziher riba, kadarkoli se mi zdi, da sem ujel tvojo smer...jo ti že zamenjaš... x:Dx in ko se mi zdi, da sem ti čisto blizu, si spolzka in se izmuzneš.... x:Dx x:Dx

tolk sem se režala, da je bil potem še užaljen... :o|o:

preveč se z ribami družim, zgleda... x:px

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Tole moram napisat...

V tem tednu se mi ej 2x zgodilo, da me je nekdo imel za ribo... :palec:  x:Dx

:eek: x:o)x x:Dx x:Dx :palec:

sam ves kaj je pa tud res - za raka me pa se nikol niso imel... :D

Men je pa vceraj en rekel, kaj si pa ti, pravim ugani, pravi zrak - dvojcek, vodnar - al pa skorpijon.

Sem rekla, saj si kar zadel, pravi kaj pa si, pravim riba. In onemu ni blo nic jasno, kako da je zdaj 'zadel', ce je cist zgresil. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, x:Dx x:Dx

Jaz pa sem poštekala, zakaj je sco fiksni znak...samo ne vem, od kod men ta gibljivost... x?x ...res je, da se mi zadnje čase to velikokrat dogaja...da sem že drugje, ko nekdo pošteka, kaj sem mislila... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

sam hecno, nic nisi ribja, sam si pa svetla, polt in lasje, pa mas dolge noge, pa morda tud zato.

Odkod gibljivost?

ja od dvojcka vendar, ne, pa od ovna energy... pa a nimas vsega boga v 9.?

Sam glej, spet sem tule, jaz imam pa stelij v 4., pa nic nisem racja, pa nihce mi se raka v lajfu ni pripisal.

(*v zadnjem casu so mi nekajkrat vodnarja, poleg skorpijona, tako da to mi najpogosteje pripisejo zdaj, vcasih so mi pa sco in dvojcka... zadnjic pa mi je nekdo celo Leva pritisnil :eek: :vtz: x;)x)

Picasso

Silvi, kaj si zdele pršou ribe ščipat za rep v njihov akvarij? x:px :P

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Smo pršli poškilit v vaš akvarij kaj dogaja, čisto skeniranje situacije :sniky:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>kwa ste pa raki zdaj v ribjo temo navalili :eek:  x:o)x  x;)x

kar priznajte, da smo za vas neustavljivo privlačne x:Dx

x:Dx x:px xcivx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Smo pršli poškilit v vaš akvarij kaj dogaja, čisto skeniranje situacije :sniky:

xDDx x;)x :vragec:

Picasso

don't worry. tut jst 0 slabga mislu. pac komentiram na tvoje. konc koncev sploh ni vazn kwa kdo misl. x:Dx x;)x :vio:

----------

no-hvala lepa za izčrpno poučitev...sej nisem misla nč slabga

jst sm pač povedla kake izkušnje mam  z ribami

seveda se zavedam tga da vsi jemljemo in dajemo...pa če sem to izpostavla pri ribah, se mi je verjetn zdel še tok bol izrazito a ?

kakorkoli že,...nisem tela nobenga užalt

kje pa je moj odgovor? :eek:

en ga je zbrisu, a ne free. x:Dx x:o)x

prej sem se mal usajala na 'medle'.

pa sem ze pozabila kaj... da skratka niso vedno medle ribe. No jaz ze nisem medla, in jaz sem se najbolj riba, torej ribe niso medle. x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...