Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ves kwa je sele v skorpijonih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ves kwa je sele v skorpijonih! ja pozna, je sošolc, totalen debil :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ves kwa je sele v skorpijonih! to pa itaq sam se v svojem ribniku čist dobr počutm Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 jaz pa se boljs v morju pa v reki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 saj, morje pa itaq zakon Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pozna, je sošolc, totalen debil :xx!:a maš kej prot škorpjonom? aja ribce... en dobr jutrček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 o skorpijoncki!! 2 dobra dneva!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ....pismu..... zadnji čas ribcam okol mene vsem neki dogaja.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 a res? hihihi je že tak ribji cajt... mojo ribo tud razganja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 mojga ribaka tud neki jebe,on pa pol mene....mater Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ....ja sej to cigančica.... jz na velko sumim urana.... (pa ne metropolita ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ti,ne vem kaj je ,ampak mi cist mal manjka da ga ne poslem nekam... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a maš kej prot škorpjonom? Ja moški so vsi debili :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 zakwa pa je to pol kao slabo?? --------mojga ribaka tud neki jebe,on pa pol mene....mater Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hehehehhee... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakwa pa je to pol kao slabo?? --------ves kaj....ce bi blo v unem smislu na katerga ti mislis....bi bilo super.....ampak to jebanje ma veze s ta zgorno glavo,anje anje?! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja moški so vsi debili :xx!: Za kuga pa zdej to??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 vem ja :xx!: sam sebe pogledam pa mi je vse jasn. free.....vse jasn..... al nč jasn..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hehehe bravo katja zadetek u polno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 vem ja :xx!: sam sebe pogledam pa mi je vse jasn. pa mi tut ni jasn zej, kwa se stei skorpijami kle neki usajate v naso ribjo temo ves kaj....ce bi blo v unem smislu na katerga ti mislis....bi bilo super.....ampak to jebanje ma veze s ta zgorno glavo,anje anje?! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za kuga pa zdej to???mam dva sošolca škorpijona in obadva sta bedaka. No sej, odvisno kaj maš v podznaku. Ti si škorpijon? Ej sory, sam onadva sta morona pa sem mislilda so ostali tud. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Jaz sem sam po podznaku skorpijon.Drgac II.Jah weirdoti smo ja to je res, sam bedaki... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa mi tut ni jasn zej, kwa se stei skorpijami kle neki usajate v naso ribjo temo mal pridemo vaš ribnik prečekirat... če je treba kšn red narest Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 dokler me UM je.e pol 0 jasn. ko le tega opustim, pol pa jasn. sam do ke je se dolga pot na tej poti pa se znajdemo prav vsi, slej ko prej... ---------vem ja :xx!: sam sebe pogledam pa mi je vse jasn. free.....vse jasn..... al nč jasn..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Aiwa, sej tvoja lunca paše sem not.... .... o tem kaki pa so tipi sco pa ne vem kaj dela tu.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.