Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Da ne bi kdo mislu da se jest svercam tlele.Jest mam IC v ribah....sej to se tut steje, ne????? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 tipi sco - mogče majo tud kej u ribi sicer pa behi... škorpjončki so čist fajn... tud moški... sam treba je znat z njimi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ja, ce se o nas ribah pogovarjajo, je vredu, drgac pa ne hahahah hahah ahahahahaha sploh ap takih, k mamo asc v levu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da ne bi kdo mislu da se jest svercam tlele.Jest mam IC v ribah....sej to se tut steje, ne????? seveda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pol mam drzavljanstvo, yesssss. Pa se brez tecaja ribovscine.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ok, naj ti bo. sam pazi, da naute zacel o skorpijah govort k se skos neki naprej silte, pa nas leve po asc hocte zasenct... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Prsezem pr tanajvecjem skorpjonu!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 o kom se ne govori Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>vem ja :xx!: sam sebe pogledam pa mi je vse jasn. pa mi tut ni jasn zej, kwa se stei skorpijami kle neki usajate v naso ribjo temo komu ti skorpjon jst sem lev,rak ,lev....lepo prosm Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pol nas je pa vec kot tapravih rib.Naredimo to dezelo neribjo!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 aha pol še nimaš ribovlanstva? hehehe... al si ga prek poroke pridobila? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Priribila se je!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha pol še nimaš ribovlanstva? hehehe... al si ga prek poroke pridobila? a ti to men?mam jst tle kokr ces ribjega......najrajs jst kr pojem ribe....najprej jih lepo ulovim ,pol pa ham ham....pa mam ribovlanstvo he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ------aha pol še nimaš ribovlanstva? hehehe... al si ga prek poroke pridobila? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hehehe mudelka sam ni dobr da to kle govoriš... k bojo vse ribice pobegnle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 bom mojo prjatlco morsko psicko poklicau... pol bos pa vidla... znamo tut ribe bit ostre ------------a ti to men?mam jst tle kokr ces ribjega......najrajs jst kr pojem ribe....najprej jih lepo ulovim ,pol pa ham ham....pa mam ribovlanstvo he he Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> bom mojo prjatlco morsko psicko poklicau... pol bos pa vidla... znamo tut ribe bit ostre ------------buaha pa kaj she.....bojechka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 A vidis kok si se zaj...pa se piranhe lahko poklicejo, cigancica.Pol si ga pa sploh naf.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ajd uzhivajte ribce in neribce,ciganchica koncala delat.....zdej grem pa domov ribce jest,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 in pol sem jz hudiček? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ajd uzhivajte ribce in neribce,ciganchica koncala delat.....zdej grem pa domov ribce jest,he he Ja, ja ti se kar zgovarji.Zdej k smo psicke pa piranhe omenli, se je pa kar naenkat mal zbala, da ne bo prekmalu "spala z ribami." Ti se kar zgovarji na sluzbo, ja. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 mimo grede; ena analiza pravi, da je med pisatelji za otroke največ rib; pisatelji erotike škorpijoni (itak) pisatelji filozofskih del ( kozorogi) pisatelji znanstvene fantastike in domišljijske knjige - ribe in vodnarji; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ..mislm, da bi to blo kr res..vecinoma Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mimo grede; ena analiza pravi, da je med pisatelji za otroke največ rib; pisatelji erotike škorpijoni (itak) pisatelji filozofskih del ( kozorogi) pisatelji znanstvene fantastike in domišljijske knjige - ribe in vodnarji; ... priročnikov za čiščenje - Device ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.