Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Sicer pa so naj ribice, ki imajo asc v sco...in velik planetov v ribah, vsaj štiri, recimo....

xsuperx TAKO se govori! x^x xyesx x8Dx

x;)x x:Dx

sAJ TOLE - ko si rekla za jana... sme mela bikovske, kozorozje (x;)x), levje frende... vsi so mislili, joj tole revo ribo bo treba mal usmerjat, pa ji mal Obogi povedat par stvari, par nasvetov dat, mal pomagat revci, da bo lazje plavala.

x!x :xx!: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :sori:

Jaz, riba, pa pravim - ti kar mene lepo pr mir pust, bom ze lepo in tko vse da bo ok... x^x

pol pa sam gleda tko kot ti tamle: :eek: :eek: :eek:

In ko imam rezultate, rece, aha se ji je urajmal pac, sreca pa to - ker ne stekajo, da MOJA pot, nacin, je pa TAK/a. xyesx

pa glih tko pridem do konca. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ribe so cist ok :vio: sam ta njihova zmedenost :V: , pet minut je crno naslednjih pet minut je belo in skoz nihanje xrolleyesx ... no ja vsaj enega takega poznam, ni receno da so zdaj vsi taki x:px

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Guest mačona
Ne, tole ni za verjeti. Mačona ima nekaj ribjega na sebi! Kaj? Neptunovske oči. Baje. S privlačnim sijajem in zasanjane. Kljub temu, da je barva Levova, ampak očitno gledajo v svet kot Riba. Tole mi je rekla včeraj astrologinja, takoj ko me je pogledala v oči. No, saj včasih so se mi zdele sicer nekam Škorpijonske, ampak očitno so Ribje. xDDx Tole dela Neptun v 1. hiši baje.

<{POST_SNAPBACK}>x:)x

:vragec:  vejšde...no OK, ribe in raki so čudni..( :eek:  tega nisem jest napisal)..ampak ribe so malj bolj ... x:Dx  x;)x

O Silver, uporabil si zelo dobro besedo.

Čuden, čuditi se, čudežen čudodelen, čudak, vse izvira iz besede čud. Lahko tudi nepojasnjen in nerazumljiv, nerazumen v dejanjih... x8Dx

Pa da ne boš mislil, da se ribe med seboj ne razlikujemo v čudnosti, ali da se en drugemu ne zdimo čudni, haha x:Dx :vragec: x:Dx

Ribak Piko

P.S. Pa poznam tukaj nekaj Ribic, ki niso prav nič čudne, prav čutne, prijetne, prijazne...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest mačona
Ribice so čisto fajn, zelo prijetna in blaga družba. Ravnokar čakam eno, da preide. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>"Zapecat" na hitro in za kratko ne bi smel biti problem, "zapecat" za stalno in orenk bo pa že težje.  :xx!:

Pa tut takrat, če ti že glih rata, stvar ne bo čisto okej. Ker potem boš šele vidla kaj si si uštimala. Malo bo - malo ne bo.  :eek: V glavnem bo takrat, ko ti ne bo pasalo, in ne bo takrat, ko bi najbolj rada. Neptun seka ...  :vragec:

Pa o zvestobi bo verjetno kar kaj debat ...  x:Dx ČIGAVI? x:Dx  x:Ix

Je pa res, da tale zadevšna kar vleče, VLEČE. Magija, ne moreš se ji upret, anede? Učki pa to  x?x Mhm. x:Dx  x:px

Vuf!

..

..

Pol pa - flop.

Čak mal! A ti tole kar na pamet, ali si gledal v moj chart? ne vem, pri čem sem pravzaprav- zdi se mi da je neka energija v zvezi s tole ribo, moti me pravzaprav letnica rojstva : 1955, mislim, da 1. dekada rib. Malo čudno je vse skup, Žena ga je zapustila, zdaj živi sam, pogosto ga obišče odrasla hči, ki je moja prijateljica. Začela so padati vabila na morje, pa na ribje večerje, pa kino v družbi s hčero. Ful se imamo dobro. Kaj se utegne iz tega izcimiti, pa ne vem. Kaj resnega verjetno ne... x:Ix tale neptun in njegova sorta...jao- res malo zblojeno. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ah, daj no, Silver, čudni smo mi, ki jih ne štekamo... xrolleyesx

Astra

In kaj je pri njih za štekat?

:eek:

(Podobno kot pri albanščini - edino pravilo je, da ni nobenega pravila. Neoprijemljivo, izmuzljivo. Trinajst let ne veš, na čem si, potem ti pa enkrat le dopovejo, da si pravzaprav čisto dolgo zdržal, pa greš.

In vidiš, da je svet lahko tudi bolj jasen ... )

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>(Podobno kot pri albanščini - edino pravilo je, da ni nobenega pravila. Neoprijemljivo, izmuzljivo. Trinajst let ne veš, na čem si, potem ti pa enkrat le dopovejo, da si pravzaprav čisto dolgo zdržal, pa greš.

In vidiš, da je svet lahko tudi bolj jasen ... )

x:Dx :vio: :inocent: x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

:palec: :palec: :palec: sej, pi.da.... svine, kr nas hocjo neki da se odlocamo pa da smo neki kar oni hocjo, pa da kr kr neki... , pa tako... :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:o)x

---------

x:Dx  xrolleyesx  Mutijo al kaj. x:o)x

Zato ker ste ostali taki ziherasi pa tko.. :P

Pa hocte meje, konkretnosti itd., v kot stiskate pa tak... in to Ribo!!!  :O:  x:Dx

Ja itak!!! :palec: :palec: ribazase ze ve kako in kaj. pol k se pa zacnejo vpletat vanjo pa itak nastane zmeda, zato kr njenga konteksta, nacina noben ne razume; ker ga se sama ne cist dobr x:Dx x;)x sam fura lahk pa tko na easy, nezno... kt noben, sam ce sebe poslusa!!! :palec: :palec: pa ne kakih skorpij recimo x:Dx x:Dx x;)x

---------

xsuperx TAKO se govori! x^x xyesx x8Dx

x;)x x:Dx

sAJ TOLE - ko si rekla za jana... sme mela bikovske, kozorozje (x;)x), levje frende... vsi so mislili, joj tole revo ribo bo treba mal usmerjat, pa ji mal Obogi povedat par stvari, par nasvetov dat, mal pomagat revci, da bo lazje plavala.

x!x  :xx!:  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx  :sori:

Jaz, riba, pa pravim - ti kar mene lepo pr mir pust, bom ze lepo in tko vse da bo ok... x^x

pol pa sam gleda tko kot ti tamle:  :eek:  :eek:  :eek:

In ko imam rezultate, rece, aha se ji je urajmal pac, sreca pa to - ker ne stekajo, da MOJA pot, nacin, je pa TAK/a. xyesx

pa glih tko pridem do konca. :P

saj vem, sam je tko nekak pasal, da se mal vtaknem, ker je glih tole - preide.. pa se ti 'stanje' kar samo ponudi. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

Moram pa rečti, da znajo biti Ribe zelo lene in nepraktične. pravzaprav poznam enega Ribaka in take ribjosti še nisem videla. Seveda kar priplava v prostor, zasanjane učke, ko sedi na stolu se kar ziba levo in desno, nonstop si poje ali vsaj mrmra, dobesedno "živi v/z glasbi/o." Seveda ful talent. Zelo inteligenten, tudi književnost ga blazno zanima, bere recimo Sartreja.

No, finta je v tem, da tarna, da je brez keša, da bi si rad kaj kupil, a se mu enostavno ne da včlaniti na štud. servis, kaj šele iskati oglase. Najbolj smešen pa je, kadar si skuha recimo juhico, sede za mizo, poje krožnik ali dva, spet potarna, da je lačen, v loncu na štedilniku je še juha, a njemu se spet ne da iti do štedilnika in je raje lačen. Ali pa reče, kako je zaspan, ubit, pa se mu ne da odzibati do postelje, ne more se odločiti. Tak bejbi je, da takoj dobiš materinski filing poleg njega. Zgubljen totalno valda, brez dežnika in rezervnih čevljev v študentu, stran od mame. :vio: :U: Študira pa fiziko. xzobkox xmusicx xvokx xhypnox xsingx

xribax xribax xribax

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...