Marsa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jezus Marija...jaz sem pa ugotovu, da mam ogromno midpointov v ribah. In to JEST...fak!! :xx!: :xx!: :xx!:jaz pa v dvojckih, pa sva si kvit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jaz mam pa ascendent - jedva sicer, ampak vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luna-ribica, to je pa tudi vse, Dvojček je bolj dejaven v Saturnu, v drugi in tretji hiši in Točki Duha! Hu,danes je prvi dan Dvojčkov heh,moj čas prihaja! Pa se lunca je v scorpiu danes, tko da so danes, pa ju3, pa poU3snjem definitivno tvoji dnevi (pa moji tut!!!). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jest sm mogu it laufat, pa pol se 20 minut z mrzlo tusirat, da me je mal minilo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa nič od tega, kar pomeni, da bo kmalu eksplozija! Blagor contesinemu partnerju, kajti njegova bodo nebesa. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 uran conj. asc. (ekzaktno)=blazotna intuicija Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 kwa pomen pa:Jupiter Conjunction Uranus 1°26 -----------uran conj. asc. (ekzaktno)=blazotna intuicija Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Marsa, men je pa uletel en RIBIČ ( ne vem, zakaj mi skoz te ribe uletavajo zadnje čase?! )pa PLEASE poglej, če se splača zgubljat cajt.. Ima pa Mars v Levu , ampak luno v kozorogu :xx!: :xx!: 20.3. 1963, 20.45, LJ moja malenkost: 8.4.72, 4.55, LJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hehehehehe RIBIČ.... hahahahhaa xrosex gud lak Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehehe RIBIČ.... hahahahhaa xrosex gud lak Mah, saj sploh ne vem, ker se ne palim ravno....samo firbec me matra... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 probi mal zaplavat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>probi mal zaplavat... Ma, ja, saj.... samo to je meni tako nekam mutno, te ribe, hm...neki spolzko pa izmuzljivo....ostale aspekte ima kr o.k, ampak ne znam sintetizirat, mi mora Marsa pomagat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 se dobr da sem vidla, chekiram 1x, primavera, zdajle glih napoved pisem.hehe, ribetkice, a nismo v bistvu cist fajn? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>se dobr da sem vidla, chekiram 1x, primavera, zdajle glih napoved pisem.hehe, ribetkice, a nismo v bistvu cist fajn? Kaka riba, res mal smrdi. Vse že niste Rio mare .... dečve ste ...čeprav tudi izjeme....ampak saj smo tudi raki težaki Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ene smo tud calvo al kako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ja samo če na fitnes hodite ali pa golf igrate Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 saj res!!! x:Dx pol smo pa res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>se dobr da sem vidla, chekiram 1x, primavera, zdajle glih napoved pisem. Pa res ne pozabit ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 saj ce ne me bos pa spomnila a ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hehe, potem men zgleda, da smo kul sam takrat, ko izpolnjujemo pricakovanja drugih ane..? sicer pa ... ----------ja samo če na fitnes hodite ali pa golf igrate Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Hm, Rio Mare, Calvo ... wow v soboto smo imel pa ene super brancine pa mal česenčka - - - - čak, a je to prava tema? Ups, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 prava prava, brancincek pa je tud pravi. Ga mam skor najrajs poleg orade... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, potem men zgleda, da smo kul sam takrat, ko izpolnjujemo pricakovanja drugih ane..? sicer pa ... ----------Ja ko se trudimo na vse kriplje, da nas opazijo, šele takrat smo nekaj pa saj je vseeno a je to s palico za golf ali pa z drsalko, štos je čisto drugje, v globini Bern zamenjam Calvo za brancina Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ok, pol bom od zdej naprej una wiba k zlo globok zvi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ribe... ...kolk so ženske ribe drugačne...v plus mislim... primavera, če lahko jaz...ni čudno, da ti je ribak prišel v misli, ima sonce na tvojem asc...pa še lep aspektek med luno in venero tvorita... sam tale ribak se bo bolj v pozadini držal...ime vse v tvoji dvanajsti hiši..skriti lover mogoče... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.