free 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 v sanjah mogoce [kolk so ženske ribe drugačne...v plus mislim...] Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 cist drugacne indid. morda je prav pri ribah to se najbolj izrazito - m/z. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribe... ...kolk so ženske ribe drugačne...v plus mislim... primavera, če lahko jaz...ni čudno, da ti je ribak prišel v misli, ima sonce na tvojem asc...pa še lep aspektek med luno in venero tvorita... sam tale ribak se bo bolj v pozadini držal...ime vse v tvoji dvanajsti hiši..skriti lover mogoče... Astra Tenx, Astra, verjamem ja, da se bo držal v pozadini, oziroma ga bom kar jaz tam držala, hehe- saj je on v moji 12 hiši, ne? Nekak mi ne potegne tko, da ne vem, če bi bil ravno skriti lover, štekava se pa 100 na uro... So pa ženske ribe res neprimerno bolj fajn kot ribiči-moški... Tam je res vse tok mutno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, po dolgem času se spet neki s tabo strinjam. Aja? V zvezi s čim se pa najbolj nisi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Mystica, Primavera... bodimo prijatelji. mene pa moti, da se vlece iz enih tem nekaj. jaz se pa v eni temi totalno strinjam z nekom, v eni pa totalno ne, s tem istim clovekom. In? A zdaj mi ne sme bit vec svec, ker ima nekje eno drugacno mnenje? Skusam ne vleci iz tem raznoraznosti in ce se le da, ne mecem naprej.Morda mi kdaj ne uspe, niti ne opazim, a kot pravim, skusam se temu cimbolj izogibati. Po mojem se bi vidve v marsicem strinjali in, mystica, presenecena bi bila v ril lajfu, s kolikimi, ki se zdaj tule na papirju super strinjas, se sicer ne bi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ja, logično, da ne bomo vlekli starih tem...se mi itak ne da..jaz itak pozabim prec kaka nestrinjanja in prepire.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ja jaz tud, se mi zdi brez veze...Folk se opazi ne, ko se usede v ta vzorec, zato sem nalasc zdajle rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 kwa je men fajn plavat skoz dneve k je luna v ribah... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hm, jaz pa tko, kaj pa vem, kakor kdaj... mi je mal prevec custvena mroda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Aiwa, men tudi ja...ne vem, a zato, ker sem tudi sam riba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 morda... sam jaz sem tud pa tud luno mam v ribi (kot aiwa) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 no potem bo pa že nekaj na tem...lep dan še naprej...! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ma ne, nic, sam... sem opazila, pa se mi je zdel skoda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 no no po ribje se kušnt, pa z repki pomigat... tralalala.... res se počutim kt da plavam... sam mau sem lačna, k sem doma pa je prijetno hladno... bom zdele na vročino šibala... da odplavam tale postni dan.... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Mene pa tale luna v ribah totalno zamori, ker sem tolk neucinkovit, da buh pomagi, cel dan bi sam spal pa sanjaru... narejenga pa cist nic....krscendus!!! :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ja name tud dons bolj tko vpliva...Bolj mi sede v sco, clo v devici in kozorogu.drugac pa se v dvojckih pa v levu in vodnarju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Nimam niti ne vem kaksne zgodovine spremeljanja lune, sam do zdaj se mi zdi da za tole diplomo mi devica pa vodnar najbolj sedeta...zanimivo da ko je bla v dvojckih nism skor nic naredu... sem se pa drgac zlo dobr pocutu. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 je treba upostevat se par dejavnikov (dons oz. za konkretno tole luno v ribah), luno/mars/uran recimo, to so cist druge vibre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Marsa, a ni to malo preveč zakomplicirano...toliko kombinacij...a to res špila? Saj moraš imeti pravi doktorat, da to vse veš...kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>je treba upostevat se par dejavnikov (dons oz. za konkretno tole luno v ribah), luno/mars/uran recimo, to so cist druge vibre. Uf, a mars tut v ribah... jah pol je pa cist logicn da ni nic od mene. Mater sam so pa tut 3-je planetki v dvojckih-pa tale merkur naj bi dobr vplivu na ucenje, ne?Sam verjetn tale mars ne sprozi akcije, pa vse ostane pr sanjarjenju,a? Kdaj pride mars v ovna? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ma ne, Tijanti, sam mal povezujes...Bolj kot doktorat ti pride prav moznost abstraktnega razmisljanja, recimo konkretno pri meni mi najbolj koristi tule zmoznost da vidim hkrati vse zive podatke... pet kroznic, ce cem, 'drugo na drugo'.pac, kot neke vrste racunalnik.Tko da se ne zmedem.Tko kot sem se ucila sama klavir dvorocno igrat. je tezko; ena roka dela tko, druga pa drugac... zdaj pa skupaj, brez da te zmede?No, to je vse piljenje tega v bistvu, hkratnosti, pa da se ne izgubim (riba/devica os) recimo konkretno midva sva obe ribi, aiwa ima luno v ribah, mystica pa duh, torej vsi mamo zdaj uran tam nekje okol cesa pomembnega, kar daje mal krejzi idej pa mal dinamike, odprtosti...Hkrati je recimo v dvojckih ful, pa je to kvadrat, spet vsem nam, ki mamo tole v ribah, po drugi strani pa mystici dela inkonjunkicjo s soncem in sextil z luno. Tko da, to res spila... sicer se ne bi sla tega. Pocnem velik stvari, tako da se ne rabim obesat na nekaj, ce ne dela.pa tud - ve ckot 15-letne izkusnje, mislim prav tko, raziskovanje, fidbek, poznam blazotno ljudi, ker sem se gibala v raznoraznih krogih, zarad vseh mogocih dejavnosti ki sem jih furala.pa mas bazo, primere, odziv...pa lohk vidis. Praxa stari, praxa, na TO dam jaz. 500 doktoratov ti nic ne pomaga, ce si v vatki od lajfa (kar si, ce imas 500 doktoratov) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Bod vesela!!!!!!!!!kozorogu kar prav pride nekaj dinamike, sicer bi bila bolj toga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Kdaj bodo zame nastopili boljsi cajti.Zdaj prblizn vidm zakaj dons ni nic 3 v ribah v opoziciji z mojimi osebnimi 4 + tocko duha v devici...Pa tisti 3-je v kvadratu z tem stvorom v devici-ne pomaga niti da mam sonce pa venero v dvojckih... za popi****. Kok hitro se mars premika?Kdaj pride v ovna? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 12. junija pride mars v ovna.aja hejjj! zdaj je med mojim marsom in luno, pol pa se zaruhi cez sonce in merkur... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Hvala Marsa, ja še vedno komplicirano zame...mi lahko svetuješ, kje naj kaj več preberem,, če se to sploh da prebrati... jaz sem riba v soncu in vodnar v luni, pa škorpijon v ascendentu.. pa se dones ful dober počutim...delam lepo in vse mi je kul....prejšnji teden pa mi je bilo za p...grozno.....tko je , a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.