Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa tale luna v ribah totalno zamori, ker sem tolk neucinkovit, da buh pomagi, cel dan bi sam spal pa sanjaru... narejenga pa cist nic....krscendus!!! xcivx  :xx!:

zdrž sše jutr.

<{POST_SNAPBACK}>x;)x  x:Ix  x:Xx

bom plidna  x:)x

evo že migamo .... moja wiba v duhu deluje ...  x:Dx

hehehe kjul...

ewo pršla iz enga fajn druženja spet.... ma k je fajn dan dons... same lunatke videvam... zdele mam lih cajt še za kšn ribji izlet. pol pa bo post za mano... juhejjjj... :palec: x8Dx

riba riba ribaaaa :OoO:

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

A sele 12. junija??? :V: :V: :V:

Za BD 18. junija, bodo pa planetki kar dobr razporejeni...vsaj nekaj!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ma daj ne bluzi!

mars v ribah je dbest, 100x boljs kot v ovnu. x:px x;)x

Dbest drive, ples, muzkica, sexek, tko na harmony in plavajoce, cutno..

V ovnu se pa zaganja in so cist druge vibre, z glavo skoz zid pa taksno - a to je fajn al kaj? :o|o:

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma daj ne bluzi!

mars v ribah je dbest, 100x boljs kot v ovnu. x:px x;)x

Dbest drive, ples, muzkica, sexek, tko na harmony in plavajoce, cutno..

V ovnu se pa zaganja in so cist druge vibre, z glavo skoz zid pa taksno - a to je fajn al kaj? :o|o:

x;)x

Ma kaxn drive za ples pa muziko-tega pa res ne nucam zdej!!!Pa se fotra, k ma v ribah sonce conj. merkur conj. venera pa asc. v dvojckih totaln mece, ne more bit tiho, kokr bi bil na spidu, da ja jest ne morm nic nardit...pa mam dve sobi naprej sobo-ju3 se bom zacel v knjiznci ucit!! xDDx Jest bi rad cimprej diplomo napisu, pol pa sele ples pa muzika... najprej sola pol pa luxuz!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ma se mi je zdel, da ti tega fotra mesas v ribe, to nima zveze sem ze milijonkrat spesl to poudarila, da tile starsevski in tile odnosi, pol pa folk sklene kao, s kom se ne steka! Butast!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jah sej mas prav... sam kaj ko si nic ne morem.... slap myself silly! x:o)x

Frank Zappa

jaz sem imela tud tkole... cele serije...

Kozoroge pa tko, da tumach... ze prav magic.

in ko mi je se djavo uletaval v kartah skoz (nekako med kozorogom, skorpijonom oz. plutonom), sem se odlocila, da 1x vec ne vrzem kart v casu nosecnosti. In jih nisem.

ja, obdobje kozorogov. blazota.

pa je blo obdobje devic pa levov... itd.

Sco so pa konstanta skoz lajf.

Picasso

ne, premal pac ves se, samson... v tej fazi... znanje ni sam znanje, ki ga nekje preberss... so se izkusnje, praksa. ni instant in schnell kursa tlele.

in tole, fotr riba, ni praxa astro, pac pa praxa odnosi, starsi/otroci.

recimo da bi fotr sploh imel ful mocnega... vodnarja recimo... pa bi ti en kup lastnosti pripisoval ribam, ces, 'ker je pac riba'.

zelo narobe!!!!! to, kar je 'ribjega' (recimo nezanesljivost), je morda sploh njegov dvojcek. x:o)x (ki bi bil recimo v asc in ti tega ne bi vedel, ali pa ce bi te motila njegova 'ribja' pasivnost, bi enkrat steknil, da ma asc sploh v raku in da je to to in da nima sploh zveze z ribami). itd.

jaz sem prebrala kot majhna par stavkov, in sem vedla, da ze ne morem bit sam riba.

In ko sme prebrala se enih drugih par stavkov, sem VEDELA, da sem lohk sam sco. :)

Vpras mojo mamo. :P

a so fajn ribe pa sco.

aja, pa dvojcki. x:Dx x:o)x

(*Fotr ;) :P :P)

Picasso

A ti je slucajno ratal njegovo kombincijo ugant??

Namrec 3 ribe(sonce, merkur,venera)

-asc. dvojcek-nezanesljivost

-luna rak-pasivnost?

Jah res posrecena kombinacija(za starsa)...

Pa jaz res ne vem kako naj bi se ujemal z ribami(mocnimi-vec planetov v ribah), glede na to da mam 4 planete v opoziciji z njimi, 3 v kvadratu, 1 v inkonjunkciji...

A tvoj ati je pa dvojcek x:Dx x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>A ti je slucajno ratal njegovo kombincijo ugant??

Namrec 3 ribe(sonce, merkur,venera)

-asc. dvojcek-nezanesljivost

-luna rak-pasivnost?

haha no vidis, jaz vse vem. ;) :P

A tvoj ati je pa dvojcek x:Dx  x:Dx

je bil, in to tipicen, in zlo tipcen z luno v levu. skoz dobre volje, skoz smo sam sponal. 'nas' (to pomeni njega xDDx) je sam pichil, pa smo pichil v montecarlo. :P pa tak.

sam pa tud tko... moralno recimo mal... bolj... hm, elasticen... ;)

Picasso

Mater zanimivo, da sem jest tok netipicen dvojcek... pr men dvojcek ful redko ven udari, sam kadar pa udari pa bruhaaaaa!!Vecji del sm pa devicka pa mejckn sco. vcas. x^x

Pa jest bi mogu bit bl "zracen" glede na tole sun/ven conj. v dvojckih pa urana direkt na asc... cudn vseskupi... :o|o:

Frank Zappa

sam je pa dejstvo, da nas - kozorogov - marsikdo ne mara.  :V:

Eh jest mam kozlicke velik rajsi kot ribe recmo... al pa vso morsko hrano nasploh... Samo tisti, ki so pa kozorogi po horoskopu-tist je pa hudo jap. x:Dx :xx!: :vragec:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>ja, razumem.  x;)x

sam je pa dejstvo, da nas - kozorogov - marsikdo ne mara.  :V:

tko kot nas - rib al pa 'nas' - skorpijonov.

V bistvu zame NI kompliment, ko kdo rece, kaj si pa ti, pa pravim riba, pa pravi :eek: x?x

In vprasa kaj si pa po asc in recem sco in rece: AJAAA!

halo!!! :D a to je kompliment al kaj ko so ja sco pregovorno zajebani in onega ko to rece prav vidim, ko to pomisli... kao, aha sem vedel, da mors bit nekaj zajebanga. :P :P :P

Picasso

Pa sej moras met kaj tut v dobrih znamenjih, no!!! x:Dx :vragec: :vragec: x:Dx

Frank Zappa

Meni tud ne sedejo ti kozli pa biki tud ne, device so vsaj natur inteligentne, čeprav najedajo... Se kar stran odrolam, ko koga srečam od naštetih, še sploh, če imajo ful poudarjeno v chartu... Pa ženske levi- jao, to mi je tud nekaj grozljivega, bi jih kar malo skloftala tko za hec..

Drugače pa z vsemi ostalimi dobro furam... rake, škorpije, ovne, vagice, strelčke in ribice pa imam zeeeeelo rada.

Ufffff...vec srece prihodnjic! :vragec: :vragec: :vragec:

Ma ne sekiri se-kokr je Marsa rekla, ma vsako znamenje neki dobrega za ponudit(in neki skart robe)!!

A ves kako name gledajo ko jim recem da mam 4 planete v devici??Boljse, da ne ves!!!Pa kaj, boli me k..., sem pac organiziran... xDDx xDDx Sam je pa res, da mam sreco, da me boli k.. (to pa zarad urancka na asc. x:Dx )!!

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>x:px  x:Dx

ti si dvojčica ane? jst pa mam dvojčka v asc. Zanimivo, zanimivo  x:o)x

Pol se bova pa prov dobr šteknle.... x;)x mam eno dobro kolegico kozoroginjo....sva že ene 6 let dobre prjatlce....vse dale skos... x:)x

A pol tebe tud kdaj meče, zarad dvojčkov mislm....sej, zato pa si brihtna, k ti dvojčk vn seka! x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...