Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

ma dej no, kwa je pa pr men mutnega?? :inocent: x:Dx x;)x

razen, da sm ucas bil zmeden.. parkrat, veckrat... pa tko... namensko pa ni blo kej dost mutenja nikol!! x^x

ce mene prasas ribe sploh ne mutijo tolk velik, ker ce ze mutijo, to ni namerno ampak je zaradi umedenosti, energij, intuicije, uvida, prisile, bla bla bla...

po eni logiki pomoje mutijo bolj kaki dvojcki :inocent:

-----------

Tenx, Astra, verjamem ja, da se bo držal v pozadini, oziroma ga bom kar jaz tam držala, hehe- saj je on v moji 12 hiši, ne? x;)x  Nekak mi ne potegne tko, da ne vem, če bi bil ravno skriti lover, štekava se pa 100 na uro...

So pa ženske ribe res neprimerno bolj fajn kot ribiči-moški... Tam je res vse tok mutno.... :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

ha ha haa , ja itk, pol pa ravno oni recejo nam, da 'MI MUTIMO' he he hehee x:Dx x;)x

ha, to me spomne na kar moj brat ponavadi rece: 'ne sodi, da ne bos sojen'! :palec:

-------------

...mene pa moti, da se vlece iz enih tem nekaj....

...Skusam ne vleci iz tem raznoraznosti in ce se le da, ne mecem naprej.

• 3 weeks later...

Danes mi je nek ribakec rekel, da je on v bistvu v sončnem znamenju Piranha, ker je rojen na 29.30 ribe, ker je pol stopinje pred ovnom x^x x:Dx x:Dx (Zanimivo, ker imam sama ravno na tej stopinji svoj ASC)

Kam potem dejansko paše, Marsa? pa še škorpija je v ASC, da je ja še bolj kompliqe...

:eek: :eek: a tko gre to???Na keri stopinji ribe je pa losos??Da vidim, ce se splaca fotra po trobcevsko obdelat in popapcat... x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pr men fotr ze sam s sabo ne gre dobr skup, sej je riba-dvojcek pa se z luno v raku... :xx!: :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Primy, tehnicno je se riba, vendar navadno je mocnejsi prihajajoci znak, kar pa ne pomeni, da edini vpliva.. je prepleten vpliv navadno.. to so posebne stopinje...

ima ze znanje prejsnjega znaka in ima v sebi ze seme za naslednjega. x^x

*

Men je pa zadnjic en rekel ce sem Rak! :eek: x:o)x x:px mislim da mi ga se niso pripisali...

No pol se je pa izkazalo, da je to sklenil po eni frendici, ki je mensezdi sco v asc al pa strelc, al ma pa luno v sco... ki sva si kao 'mal podobni po energiji' (ona je tud taka gajstna bolj, ce ne morda se bolj kot jaz xDDx).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mogoce je pa fant vzel nereprezentativen vzorec (beri: gledu sam v joshke!!)! x:Dx x8Dx

Frank Zappa

haha, x:Dx, ja cist mozno!! x:px x;)x

sam raka mi res nikol ne pripisejo. me je cist presenetilo.

pa hecno sklepa folk... Stevo mi je pripisal Bika, 'ker sem tolk organizirana'. x:o)x x:Dx a ni spon? xsuperx x;)x

ena mi je 1x kozoroga, ker sem 'tolk taf' pa vsa v crnem (tedaj bila).

Strelca mi presenetljivo malkrat, jaz bi si morda strelca pripisala (kao, saj ne mroem reci, sam tko pac, po postavi, nakladanju in energiji in vsem...)... pa se velik del 1. hise mam v strelcu...

V dvojcku pa cist nic, pa mi ga velikrat dajo.

Pa vodnarja, kar je hecno, zrak mi totalno primanjkuje v chartu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>haha, x:Dx, ja cist mozno!! x:px x;)x

pa hecno sklepa folk... Stevo mi je pripisal Bika, 'ker sem tolk organizirana'. x:o)x x:Dx a ni spon? xsuperx x;)x

HAHAHA... STEGVO JE DIPLOMAT...MOGOCE TI JE HOTU MED VRSTICAM POVEDAT, DA SI KRAVA??? :inocent:  :inocent:

JA PA KWA A MAS TI CIST SAMO VODO?? OGNJA FUL MALO, ZRAKA FUL MALO, ZEMLJE ZLO MAL...

Frank Zappa

ma ne, zemlje mam v bistvu ful - 4 (venero, uran pluton in mc)...

ogenj 1 (Jupiter), zrak 1 (saturn), voda 6 (sonce, luna, merkur, mars, neptun, asc)...

Picasso

A mc ti tut stejes??

Pol mam pa jest-zemlja 5(mars, saturn, luna, jupiter, MC)

-zrak 3(sonce, venera, pluton)

-voda 3( asc., uran, merkur)

-ogenj 1(neptun)

Ti mas vsaj jupitra v ognju, jaz pa samo neptuna...skor isto kot ce ne bi mel nic...

:xx!:

Pa kaj smo res klele sami taki bluzici brez ognja v chartu...jah verjetno tisti z ognjem zdele kaj DELAJO v smeri doseganja ambicij, mi ki mamo pa manjko v ognju pa mal tle bluzimo... x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>DELAJO v smeri doseganja ambicij

malo morgen, sam pishtolijo se, delajo kozli in skratka zemlje...

Ognji pa zahigajo, da druge motivirajo, da bodo delal, da bodo oni tedaj ze v drugih nacrtih lohk. :D ;)

ja, jasno, stejem tud asc in mc, 12... 6|6... :)

(*sicer mam pa tud pomembne tocke skor vse vodne - Scvor, fortuno, duh, vertex, no razen lilit je v ognjenem znaku, sam jaz ne stejem dost lilit)

Ja, neptun ni glih kak fact pri tebi (zato, ker pac nisi riba oz. nimas nic not, zame je recimo neptun zlo pomemben, kje je pa kaj pocne, ker je vladar 4 planetov oz. neb. teles, pa na asc pa v domaci hisi, pa blazotno je aspektiran, mislim da cist z VSEMI tvori kaksen aspekt (pac tud manjse), tko da se prakticno dushi v aspektih, se dobr da dobrih. :switz: (sicer pa bi bila cist odbita in tele svoje norosti in sanjskih in intuicijskih zadev ziher ne bi znala in mogla tko dobr hendlat...).

sam ogenj se recimo skompenzira v konjunkcijah (jih imam 10 z glavnimi, pa mi velik folka pripise ogenj, res sem kar dost energicna pravzaprav, tako da se kar fajn vidi v takih primerih, da je treba se vse kaj drugega upostevat, tud hise - recimo moj jupiter v ovnu je tud v 5. hisi, saturn v vodnarju pa je hkrati v 3. hisi), tko da se tud tebi mal, recimo uran/asc, sam to spet ne da tolk ognja, kolkor da 'elektrike'. ;)

Picasso

No DELAJO sem seveda mislil velikopotezno, sevede da ne delajo sami! x:Dx x:Dx Skoda njih za samo delo... x:Dx

Jaz mam pa dost zajeban T-kvadrat(5 planetov) verjetn ta tut da nekaj ognja!!

Ceprav tak ogenj...bi bil zelo zadovoljen ce bi kdo prsu mimo pa se poscal nanjga!

Tistle uran mi gre pa tut ze zlo na k... tale elektrika je zame cist odvec... me ze T-kvadrat prevec zjebe, pa se uran, :xx!: :xx!: bom su k ananti naj mi rekreira horoskop! x:Dx Nocem vec tega stroma!!! Hocem met tak horoskop k laetitia casta!!!Pol bom pa cele dneve sam se masturbiru pred speglom! :2src:

BTW: sej moj neptun je drgac tut skor z vsemi planeti aspektiram-ampak cist z vsemi negativno. :xx!: :xx!:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}> Nocem vec tega stroma!!!
x:Dx x:Dx

mah daj, bod vesel! :palec: xyesx

negativno? hm, no ja, kvadrat ni nujno negativen, inkonjunkcija recimo pa sam pomen, da zato ne razumes rib oz. se ne stekas z njimi, ker negiras ta aspekt ribji (custveni recimo v tvojem primeru) pri sebi.

No potem ni tolk nepomemben, ce je zlo aspektiran...

Picasso

Jah ce bi bil vsaj sam 1 kvadrat.... sta pa 2(mars, saturn), 2 opoziciji(venera, sonce) in 1 inkonjunkcija(merkur)... totalno zadost, da je prevec!! :xx!: :xx!: :xx!: Pa se v 1. hisi je, da je vrag ja se bolj vazn ( "oda" mojemu neptunu)!!! :xx!: :xx!:

Frank Zappa

kako ste kej ribce? x:px

opazham pri ribcah okrog mene,da imajo kr ok obdobje zdej,za razliko od prejsnjega meseca.pa ni tu sam moj mozhek,ampak se par jih je tle okrog in vsi so dobre volje,mogoch mal zasanjani,ampak vsekakor entuziasticni za nove podvige. x:)x skratka ful of energy.

kaj pa vi?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Ti se kar za mulce vlec!!! Oba2 bom pregarbu...tko Urija kokr tut Neptija!!!Barabe male... to niso planete... to so gadi!!! :vragec: :vragec:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>haha, x:Dx, ja cist mozno!! x:px x;)x

ena mi je 1x kozoroga, ker sem 'tolk taf' pa vsa v crnem (tedaj bila).

Strelca mi presenetljivo malkrat, jaz bi si morda strelca pripisala (kao, saj ne mroem reci, sam tko pac, po postavi, nakladanju in energiji in vsem...)... pa se velik del 1. hise mam v strelcu...

OVEN, jasno. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...