Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

jaz pa skarpena.

ugotovila (sele zdaj! :o|o:), da je riba skorpijon pravzaprav skarpena.

skrpjon, a ne? :P

itak, saj je taka, jaz sem pac tisto neko juznoamerisko al kaksno vidla, pa je pac bila okrogla.

ampak skarpena, ja, to je to.

no to sem bla jaz...

ker itak tud v prejsnjem lajfu bila asc sco (sam da nisem bila riba pac pa kozu :O: x;)x)

ja, posebna stopinja... kot so pac 29. - odvisno na kaj se ti vezhe, pa tud zanimivo je ker je v 10.

a nismo ze govoril o tem enkrat mal?

men so tud cist kul ribe...

nekaj casa so mi sle na zivce, tko soft pa to... mal rpevec za moj okus.

sam so fajn. xyesx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

V konjunkciji imam kirona, lunin vozel (enkart so mi razlagali da južni, čeprav jaz mislim da severni), MC in Venero, je pa kiron v opoziciji z uranom in jupitrom. Vozel je že v ovnu, ostalo v ribah. Bom malo počekirala po forumu za tole stopnjo, me zanima x:px

morda smo v kironu govoril, vem da smo imeli nekoc debato o kironu in morda sem tud tebi kaj govorila...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

... smo mal zanemaril ribe reve... :o|o:

z drugimi namest s sabo se mormo skoz ukvarjat... :o|o:

x;)x x:Dx

mal pofochka v ribi, ko mam glih neznejso ikono pa voden podpis. xDDx

Picasso

tole sem nasla-spodaj...moj kulminantni je pa mars ... v ribah! :O:

a to pomeni, da sem bolj ribja kot se zdi? nekje najbrz ze...?

xzobkox

hm...mati mene ne sljivijo kaj dosti...mislim-nimam dosti z njo...smo frendice bolj, ker je celo mladost nisem vedela, pa ni neke globoke veze.

----------

10. hisa - MC

(Kozorogova hisa, ki ji vlada Saturn)

medium coeli - sredina neba - vrh horoskopa - zenit

predstavlja naso kariero, posel, dosezek v zivljenju, izpolnitev, podrocje in nacin, na katerega bomo dosegli uspeh. Pomeni profesijo, status, polozaj, ugled, pozicijo v druzbi. Kaze na vtis, ki ga naredimo, nacin, na katerega pravzaprav zelimo, da nas drugi dojemajo in vrednotijo.

Se bolj kot v katerem znaku se pojavi os 10. Hise (MC), je pomemben planet, ki se znajde v blizini, saj je najvisje na nebu - v zenitu - v osebnem horoskopu. Pravimo mu Kulminantni planet in je zelo pomemben - zaokroza celotno sliko o cloveku in je bistven za razlago horoskopa.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ja jasno!

a mis da sem jaz zato tolk sco (za folk, ko me spoznajo in kako me vidijo), ker mam asc not? to ze, vendar sem prepricana, da ne bi blo tko, ce ne bi pluton bil 'gor' (na mc). xyesx

Tko da jasno, saj delas to... nisi glih umetnica, v bistvu moras bit strateg, vendar vseen se lohk rece da je nekak umetniskega znacaja, poleg tega pa mors met FILING ZA FOLK. xyesx :palec:

Picasso

ha to pa mam...moja najmanj strelcevska lastnost...

sem vedno mislila, da je to rakovsko, ampak najbrz res ne, ker nisem tako PREobcutljiva,

kot moje sorakinje...bolj v smislu neke medicinske sestre za vse okrog mene...socutje mi je ful na visku. pa razlog, da ne delam 'prostih' stvari veliko je ta, da mi ustreza, da je uporabno.

sicer pa ful slikam/fotkam itd, samo zase...

thanx! x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ja, dobr si pogruntala, to je mal drugac kot socutje v rakovskem smislu.

ja, saj mas to, si kar pases z vsem. xDDx xyesx :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ha to pa mam...moja najmanj strelcevska lastnost...

sem vedno mislila, da je to rakovsko, ampak najbrz res ne, ker nisem tako PREobcutljiva,

kot moje sorakinje...bolj v smislu neke medicinske sestre za vse okrog mene...socutje mi je ful na visku. pa razlog, da ne delam 'prostih' stvari veliko je ta, da mi ustreza, da je uporabno.

sicer pa ful slikam/fotkam itd, samo zase...

thanx!  x:)x

Hja samo zdaj, ko smo te z levovstvom okužili, boš tudi nam kaj pokazala, kajne Tinka....

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  ebor, te morem razocarat...ne morem(ne bom/nocem) kar lev postat, samo zato, ker so levi fajn  x;)x  x:Dx

Čak čak... jest nisem na to cikal, da moraš postat lev... samo, to sem mislil, da si se malo nalezla, pa bi mogoče , če bi , če se ti seveda sploh da, pa če ti je to prijetno, pa če.... skratka kaj pokazala... (od izdelkov mislim....kajne..)

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:  a hočeš rečt, da sva ozkogledni?  x:px  :vragec:

Žal mi je, ne poznam niti enega leva, ki bi mi bil ZELO pri srcu. Stara mama je izjema.  xsrcx  In to samo zato, ker je MOJA stara mama. Je pa zelo ukazovalna, sitna, levja ... še zdaj, na smrtni postelji.  :V:

ampak to je tema ribi ...  x;)x

ne to pa ne, nisva ozkogledni...

kje smo? x:Dx

sem sla kao v ribi, pol pa vidim o levih tece (tko da smo mal zmeshal, v levih smo pa o ribah pa sco cvekal)...

mene v bistvu pri ribah moti ena samcata lastnost - pritozevanje... xrolleyesx

(tud sama sem imela to, mal mam se)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kje smo? x:Dx

sem sla kao v ribi, pol pa vidim o levih tece (tko da smo mal zmeshal, v levih smo pa o ribah pa sco cvekal)...

mene v bistvu pri ribah moti ena samcata lastnost - pritozevanje... xrolleyesx

(tud sama sem imela to, mal mam se)

Ja Marsa prav res, dej nehi se pritoževat, če se tudi tu o levih govori...

Ej ti, kaj imaš pa zdej to zaeno nagajivo ikono....???

<{POST_SNAPBACK}>kapljica ne izdolbe kamna ker je mocna, ampak ker je vztrajna...to je pa moj stari meni celo otrostvo  xrolleyesx  x:Dx

hm moram tole mal pokomentirat.

jaz ne mislim tko - da je to zarad vztrajnosti oz. meni to ni poanta.

Pol bi lohk kamnoseski kak pregovor dal al pa kakrsnegakoli.

jaz vidim to tko, da z mehkoto in dobroto lohk napedenas da bo kamen jokal. :)

ja, POTEM je pa sele vztrajnost - ce bos dovolj dolgo... mehek in dober...

drugac pa, ce bi slo sam za vztrajnost, bi lohk s pilco se ga lotil, kamna, pa tale rek ne bi imel smisla, za katerega menim, da je tak kot sem napisala..

tvoj fotr je skratka cist narobe postekal. ;) :P

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...