Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ja Marsa, seveda se spomnim! :palec:

A boš jezna, če te vprašam, kaj pa čutveno pomeni, - Luna v strelcu? x:)x

to pomeni ogromno dinamike v dnevnem lajfu, svetovljanstvo, uzivastvo, pa tud da ne maras da te kdo veze in da je kdo posesiven... (pa ceprav si morda sama, skor tezko da ne bi bla ob toliksnem sco, no strelc te topogledno 'resuje', ce je tvoja luna to)...

Ne mara se pajcat v kakih starih filmih, zelo pomembno je, da se gre skoz naprej in naprej, tud v custvenem smislu......

fajn da mas to......... ce mas ti to

(po mojem TU nista znesla z ex)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>to pomeni ogromno dinamike v dnevnem lajfu, svetovljanstvo, uzivastvo, pa tud da ne maras da te kdo veze in da je kdo posesiven... (pa ceprav si morda sama, skor tezko da ne bi bla ob toliksnem sco, no strelc te topogledno 'resuje', ce je tvoja luna to)...

Ne mara se pajcat v kakih starih filmih, zelo pomembno je, da se gre skoz naprej in naprej, tud v custvenem smislu......

hmm marsa to je pa tko k da bi mene opisala - skorej :sori:

Uspeh je drznim zagotovljen!

saj si rekla da si strelc, po dinamiki sta si z ribo vcas dost podobna, nenazadnje je oboje spremenljivo..

zato sem tud rekla, da je fajn ob takih trdnih znakih (sco, bik, lev...) tud kako tole kvaliteto -nestalno- imet zraven (strelec, riba, dvocjek..)

te mede in ti dela shtalo lohk, te pa lohk tud resuje.

odvisno kaj si VZAMES od znaka....

lastnosti pac ima, dolocene.....

odvisno kako jemljes 'obcutljivost', recimo.

jaz sem zlo. In?

a se utapljam v kakih bluzih skoz?

niti ne...

obcutljiv je tud instrument... ce bos nanj brez veze praskal, ti bo dal strahotne tone ven.

ce pa bos lepo z obcutkom brenkljal (al whatever), pa ti bo pojckal carobno. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>to pomeni ogromno dinamike v dnevnem lajfu, svetovljanstvo, uzivastvo, pa tud da ne maras da te kdo veze in da je kdo posesiven... (pa ceprav si morda sama, skor tezko da ne bi bla ob toliksnem sco, no strelc te topogledno 'resuje', ce je tvoja luna to)...

A! Ja thanks Marsa za tole razlago! :palec:

Ne ni to moja lunca; moja je v ovnu x:)x v strelcu je od mojga zdejšnjega (vodnar/asc.riba).

Thanks!

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

aha tocno, no se mi je zdel d amorda nekaj ne bo, sam lohk pa bi cist blo, to je zato, ker je dejansko ognjena, super kombinacija torej... sploh za vodnarja, to je super kombinacija, z vodnarjem gre tezko kaj vkup, strelc kar uspesno ponavad hendla tole..

dnevno dinamiko masta pa pol podobno, fajn... :palec:

tud podobne stvari vaju pol zanimajo - pa pbadva masta rada mir. ;)

TO ma pa skupno sco in vodnar.

Picasso

x:)x ja drži! najin "mir" je neprobojna trdnjava - dobesedno! x:Dx ..pa čist samozadostna (kot par),....majo naju včas frendi poln kufer, k jih sklenslava,...pol pa sama povsod šibava okol,...brez njih namreč x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

• 4 weeks later...

evo tumach, tle pa nic, v maticni temi... *izdajalka*-- x:Dx x:px

(ne vem kaj mam skoz v tistih skorpijah za bit, ce sem pa tle bl doma..)

no saj se lohk setkam (tko k pr zboru... x:Dx x:px - ko je zborovodja rekla - kera basira , no pol me je pa prestavila k basom, se je pa izkazal, da je se bolj dolgcas, pa je pol cez cas morala spet rect - kera civka (pa v tem primeru x:Dx)..

no in tu lohk tud setkam - od visokotoncev totalnih do basov najglobljih. xDDx

Picasso

(ne vem kaj mam skoz v tistih skorpijah za bit,..)

no saj se lohk setkam...... xDDx

seveda, kr šetki......ribe so menda kompatibilne z.......itak je pa vse pod nadzorom xsmokex

škorpije

(JOKE !!!!!!!!)

x:Dx x:Dx

:sleeping: :sleeping:

( xDDx :palec: )

• 1 month later...

... pih, 10. november... xrolleyesx (:sleeping:) ...

... dons mi Mitja v Zurnalu (mensezdi) pokaze eno fotko (vmes oz. predtem prepogne skrivnostno tele strani, da 'nom vidla'... ..)..

Pravi, glej, tale je en blazen boxar svetski... kaj mislis da je? x?x :8):

Pogledam fotko... razmisljam par trenutkov (*vmes fleshi: ker tko rece: skorpijon? sam videt je rak/bik, tak mal 'mesnat', pogledam... oci... izraz,,,, ...) in recem: riba? :8):

Mi prepogne ono nazaj, odgrne, mi da za prebrat skratka: 13. 3. 1976.

xDDx

xcivx

Picasso

?????????

nc ne poveste!!! :sick:

:V:

skregana!!! (riba pa to, cist uzaljena in konc! x:o)x)

ja ne vem, kaksna naj BI, jaz imam recimo stelij, pa pravzaprav nisem. x:o)x

drugac pa taka... hm.. mehka, pa srchasta... (obraz, licnice, no dobro, to je pravzaprav bolj luna v ribah)...

*kotichki* (oci, usta)... pa to - prijeten, 'vesel' izraz, mocne globoke prijazne oci... to je videz ribe. :)

Picasso

ej glih dons sem razmisljala, da skoda ker se nic vec skorpije ne dobijo/te/(mo?)

..

ja, nisem vedla, no...

ze... kak mesec.. grem sam na refresh xDDx, morebiti v dnevnik, vcas se to ne (ker... tezko ne komentiram pomembnih stvari, vendar vsakomur je pomembno pac to in ono, kar se mu dogaja, pa tako, da ne delam *krivic*... se ne udelezujem,,, xDDx..)..

tako da, pojma nimam, kaj dogaja...

fajn, ko si rekla. x:Xx :palec:

morda pa se clo pojavim. xcheersx

Picasso

ej glih dons sem razmisljala, da skoda ker se nic vec skorpije ne dobijo/te/(mo?)

..

ja, nisem vedla, no...

ze... kak mesec.. grem sam na refresh xDDx, morebiti v dnevnik, vcas se to ne (ker... tezko ne komentiram pomembnih stvari, vendar vsakomur je pomembno pac to in ono, kar se mu dogaja, pa tako, da ne delam *krivic*... se ne udelezujem,,, xDDx..)..

tako da, pojma nimam, kaj dogaja...

fajn, ko si rekla. x:Xx :palec:

morda pa se clo pojavim. xcheersx

ma kaj....ne sam u sco teme .... :sniky: ...sploh nikamor... xcivx .....sej pol ne moreš vedet!¨.... :frog: x;)x ...lahko se pojaviš... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Tkole je pa pr ribi Marsi duma!

Prides k Marsi, žejen in zaspan, pa ti ponud namest kave, k je škodliva, kr tm eno SOU, pa je hotla, d jo spijm, jest sm se pa na use kriple branla in je tut pukusla nism. Dučakala sm kufe! No, pol ti mal šloga, tut če ni pr voli, pa ji daš k'kšn kompliment, pa se te prec usmil. Sam pazt morš, k greš u WC, DA NE UGASNEŠ LUČ, ker bo pupenla! Jo ma kokr eno VEČNO LUČKO, ZMERI PRŽGANA? :eek: Prav da tko štrom špara! xrolleyesx Pol se pa začne enogovor, njen, k jo sploh n morš prekint, sam kimaš lohk! Pol te pa upraša kwa ti je, d si tolk tih, če te kej buli in te prec mal zmasera pa še jogo in tm ene razgibalne vaje ti pukaže, jasn, use za tvoj dobr počutje! Če pa si slučajn lačn, pa ni nuben prublem pr njej du hrane pridt. Kr z glave ji lohk jajc direkt u ponvo postrgaš, k je itak že zmešan, sam še spečš ga! xrolleyesx

No, to je to! Pa jo uprašte! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...