Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

kero zdej misls?? x:o)x xsmx

--------

aaaaam a oreh? ja, ok, ces 3 minute pozvonim spodi, pocak mal... sam ublecem se s prej. x:o)x

Cak, zdej se zmenma! A ti ta pravo misls? Zvonis spodi lohk sam pr Marsi, jest pa sm cist uprtlicju, ne! Tut ti si zamenu sestre, ne! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

Pol se pa začne enogovor, njen, k jo sploh n morš prekint, sam kimaš lohk!

Pajade!!! :lol:

bi te pa rada tkole vidla, krotko kimat pa tole. :P :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

itak da nism, sam te hecam, ce me pa sprasujejs, ce ti oreh strem no... x:o)x

--------

Cak, zdej se zmenma! A ti ta pravo misls? Zvonis spodi lohk sam pr Marsi, jest pa sm cist uprtlicju, ne! Tut ti si zamenu sestre, ne! xrolleyesx

marsa; ja ja.. kwa se zdej zgovarjas... x:Dx x:Dx x:o)x

verjamem pa tut to, da ne kima krotko ;)

No, sej sm isto rekla, ne! Italjanka je bla skoz tih, ne! xrolleyesx Pa tut Ana se ni kej dost puguvarjala med nama!

No, pol pa se tole sm premislevala: Zakwa mas jajc na glau? Sm te uprasala! Za usak moj najmanjsi uprasanje biti lohk bla svetovni prvak u skokih u visino, a ves to! Pol sm pa premislevala z mojo glavo, tkole je najbrz blo:

Mitja ti je vrgu jajc u glavo, pol sm pa glih jest prsla, si se pa kr neki namislna, ne! xrolleyesx Al se pa tko ocitn z hrano norca delas, ne! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Aja, tole sem se spomnila glede Rib:

Vse rade kuhajo in tudi lepo pripravijo. Marsa (in tudi jaz) pa nima teh kuharskih navad. Pravi, da je podznak Skorpjon pa tudi ne drzi, kajti tudi one rade kuhajo, pospravljajo. Torej niti jaz niti Marsa nimama nic Ribjega ali Skorpjonskega! Pa nej trobi kokr ce! xrolleyesx

Totalna neumnost! :xx!:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Eh, dečva,.....še enkrat preber,....mrbit ti bo pol kej bl jasn o kateri neumnosti komentiram! :xx!:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

...vse lepo v hladilniku... jah ju3 je predbozicni strogi post in bodo prov prsle... x:px x:px x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

phe... :|||

zadnje cajte se sploh nikjer niti mal ne najdem...

vcas sem v kakega dvojcka znala uletet... pa v bika pa tak..

zdaj pa pogledam, me ne zanima, se niti najmanj ne identificiram al kaj... ce ze, potem bolj z vodnarsko sceno od zraka in tega, merkurjevskega...

nekak riba... to je pa ze bolj... hm, toplo... xDDx

nic se kaj dost drugje ne najdem, skratka, kot v sco in ribi, se posebej v *tem obdobju* (**sajsovednokatera**) x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...