Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Jaz mislim malo drugače. ASC ti res "ven meče" Ribe, ampak notri je pa kaj drugega, ne pa Ribi. Kontra je lahko manj prijetno: na zunaj je kak Lev ali Vodnar, ko pa prideš malo bližje, pa vidiš, da od blišča, ustvarjalnosti, trdnosti in velikodušnosti ni pravzaprav nič.

pri meni je kar precej tega kontra :palec: če bi bila znotraj bolj riba bi bilo prav zaje... ker ne vem kaj bi me držalo pokonci. sicer pa zanimivo se mi zdi- nimam prav nobene pametne zemlje razen ene devičke v domicilu :inocent: jo pa črpam do maksimuma kadar jo potrebujem, drugače pa za zdaj bolj bluzim ...

Deli na socialnih omrežjih

Najtezje od osebnih - Sonca, Lune in Asc - je imeti asc -

To bi bilo pa vredno ene lušne debate.

Jaz mislim malo drugače. ASC ti res "ven meče" Ribe, ampak notri je pa kaj drugega, ne pa Ribi. Kontra je lahko manj prijetno: na zunaj je kak Lev ali Vodnar, ko pa prideš malo bližje, pa vidiš, da od blišča, ustvarjalnosti, trdnosti in velikodušnosti ni pravzaprav nič.

Ampak verjetno gre predvsem za "vsake oči imajo svojega malarja" tudi pri tem.

Pozdrav!

hehe, Bern, sva pa spet tu, kjer ni muh (so pa ribe)... ;)

Res se tole zdi (no, in pravzaprav dejansko tudi je) prevec posploseno, a vendar... xscratchx...

Luna v Ribah da najbolj lahkoten drive skozi zivljenje (*med temi tremi obravnavanimi polozaji), tak si v dnevnem zivljenju, tekoc in spremenljiv - cisto ustreza Luni, hkrati pa se ne useda v stanja - kot vedno pravim, zelo potentna in izrazena luna... oz. tu lahko dobro izkoristi svoje potenciale...

Sonce je pac osebnost, navadno kaze splosno tudi podrocja, nekako je vse zaobjeto, kaksni smo, in riba sicer bluzi, a se ukvarja z umetnostjo, socialo, nego..., sicer pa to pocne vsaj v prostem casu... asc pa je nekaj, kar kazemo navzven, poleg tega je narava ascendenta zacetek, akcija, riba pa je znamenje, ki je ze vse osvojilo..... in ki, nenazadnje, ne fura navzven (kot je narava asc), pac pa 'navznoter' (notranji svet)... ... ... ... ...

Kot clovek, ki se je desetletja rolal po undergroundu, pa sicer poznam res veliko ribjih posameznikov (poleg ostalih, a zdaj smo pri ribah) - pa sem imela v obravnavi recimo 25 ljudi - od tega 10 rib, 9 lun v ribah in 6 ascendentov (morda je kaka cifrica narobe, a priblizno tak je procent in tako stevilo obravnavanih, ozje, - kar pomeni, ne kot *stranke*)...

No, Ribe bluznjene, a prckajo nekaj, v glavnem umetnost, tudi nekaj sociale in podobnega, ples... Sploh Luna - glasba, teater, film (slo znani primer in tako lahko obravnavan sploh tule) je magnifico, strelec sicer, po drugi strani pa poznam kar dva strelca z ASC v ribah (cisti odbljuz)... Poznam tako nekaj slikarjev z Luno v Ribah, a enega z ASC v Ribah, ki je sicer kozorog - cisti odbljuz... Poznam nekaj bikov z Luno v ribah, umetniki, ustvarjalci, humor, hrana... Poznam enega bika z asc v ribah - cisti odbljuz, ze pokojni sicer...

Itd... - torej, ja, tole pa sem dejansko sklenila iz svojih primerov - znancev, folka ki smo zurali, se rolali...

Generacija je pa recimo 60 - 74 - torej ni finta v generacijski kaksni fori...

Pa imam se primerov, tudi bolj natancno se da pogledat, po drugi strani pa ne smem, ker vecina teh podatkov ni javnih in jih tako ne morem uporabit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha, sele zdaj stekam, sem mislila, da si v bistvu citiral... pa vidim, da sco/ribi nisem podala... moram mal razmislit...

pac pa, v zvezi s to kombinacijo konkretno - jaz sem ravno nasprotno, vendar pac ne morem reci ne da sem cisti odbljuz ne da sem cisti neodbljuz...

vendar ce je lahko samo CB, torej ja ali ne, jin ali jang, dan ali noc in torej ne more bit pozno popoldne... (ribe kompliciramo, sco pa smo natancni x:px) - nisem cisti odbljuz... pravzaprav sem kar pri sebi - G L E D E N A.... x:o)x x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ah te ljube ribe, dobro si rekla, da z asc jih kažeš navzven, kaj šele, če imaš stelij na asc v ribah...pol je šele odbljuz

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

A lahko še o luni ribji kakšno rečete x:Ix , vi ki že obvladate, mene pa radovednost full razganja in ta moment glih tok vem, da vem, da nič ne vem x;)x x:Dx x:Xx ? (pa mogoče kombinacija z levom v soncu)
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

borism :?:  x?x  xscratchx zgleda da se ne strinjaš... x;)x

Pixy, ne povsem....to je moral biti še kakšen počasen(tvoji primeri!) ali voden ASC., jaz sem riba, da bi cincal, no ne ve, še prehiter sem marsikje, res pa je, da mi tukaj pomaga ali pa nagaja ognjeni ASC.,......lp, B. x;)x

ja ne vem mogoče bo to - asc v sco, luna v tehtnici ena varianta pa ta ni tolk cincajoča amoak bolj neodločna v smislu al naj grem tja al tja, al naj to al ono..., ta druga bolj cincajoča pa poleg sonca v ribah tud luna, asc pa v devici. x?x

sej pravim, take so moje ribice x;)x

ribe so tud zakon :palec: (čeprav strelci.... x;)x )

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Drugače pa ti bom to kombinacijo za katero si spraševala poslala na os! x:Xx

Hvala Contesa, dober opis, precej janja je tam, s tem, da sem se mimo une žrtve nekak pretolkla x;)x nič več ne skačem na žar x:Dx x:Xx x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Saj imaš prav Pixy, v vsakem išči le dobro, pa bo svet lepši...lep dan, B. x;)x  :palec:

Lep dan tudi tebi!

Na koncu je itak pomebna oseba sama, ne znamenje horskopa... :vio:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Najtezje od osebnih - Sonca, Lune in Asc - je imeti asc -

To bi bilo pa vredno ene lušne debate.

Ampak verjetno gre predvsem za "vsake oči imajo svojega malarja" tudi pri tem.

Pozdrav!

strinjam. lahko po sebi povem oz. pricakovanja ljudi, etc... x;)x

pravzaprav gre le za dojemanje drugih nas; ce si nekdo umisli da smo 'nevekaj', je to njihov problem;

ce on vidi ''blišča, ustvarjalnosti, trdnosti in velikodušnosti'' je to njegova stvar; in tudi ce je razocaran

je to njegova stvar. :sori: x:Ix ..potem pa ti porece zakaj nisi tak in tak, etc... kot da sn jaz kriv ce sm pac tak kt sem oz. ce me je oni videl drugace. :inocent:

kako pa ti vidis tole:

- sonce - ribi - 7h

- asc - lev

- luna - oven - 8h

- mars - skorpia - 4h

- venera - oven - 9h

- Sun Square Mars 3°26

- Sun Quincunx Uranus 2°23

- Sun Square Neptune 2°10

- Sun Opposition Ascendant 4°22

imam mars v ribah...pokorno javljam! :vio:

tale mars v ribah...ne vem, ni priporocljiv za kaksne velike akcije, sploh na custvenem podrocju...sama neka pasiva mi ven tolce, ko bi morala najbolj ukrepat in bit najbolj odlocna :eek: xcivx strelka drugace...se dobro! x;)x

imam rada ribice, drugace...pa vse vodne znake...v bistvu se najmanj rake, ceprav sem po asc. rak. ribe in skorpijoni pa so mi :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...