Marsa 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 vceri sva s frendico 'ugotovili', da se dobr da mam ribji paket. ker ce ne.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Kvaje ribe porka madona.....novo leto pa že tko brez volje...lejte druge hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a je to kakšen nov let... isto s***, sam drugač se mu reče Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...aha.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 oj ribetke! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 oj, šefica Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a je to kakšen nov let... isto s***, sam drugač se mu reče sam res..druga cifra isto pakovanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 že res, sam lahko se odločmo, pa si sami nardimo vsak dan praznik... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 že res, sam lahko se odločmo, pa si sami nardimo vsak dan praznik... Evo dlih to sm dons enmu frendu razlagov k mu ni mogl bit jasn zakaj ga nism šu žurat vn na novga leta. Reku sm mu daj vsak dan lahk nov let....On pa še zmer...kukos bil lahk doma... razlož to tehtnici...mission imposible Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ej, ampak res tole: zakwa bi moru glih takrat žurat kt vsi drugi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ej, ampak res tole: zakwa bi moru glih takrat žurat kt vsi drugi Itak...ovce Žura se takrat kt sede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Itak...ovce Žura se takrat kt sede Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ja saj, torej - ti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 RIBE SMO ZAKON Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ohoho.... vodno področje. Tule se pofočkam za mojo luno v ribicah. Jst tud,jst tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 da ne nasadim koga na roge sevedke. Jst tud,jst tud pa se jst. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DONS TRGA....OZIROM TRGA ŽE ENE 2 DNI................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...KVAJ TO.SSSSSSSSSSSSSSS.OOOOOOOOOOOOOOO.SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 polna luna, stari, ne sam ribji stosi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 JST pa glih dons fajn dan, polna luna - ribja luna . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 oj! js sm tut , pa če je že blo govora o luni-me gleda skos okno in je prav spooky... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 aha. zato smo se v Sanjah srecal. hecam se, sam se dobr slis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 no, vids, da si kozorog... k bi lahk recimo cist kamot rekla: "recimo pol pa free civka, da kozorogi ne znajo zurat" razen, ce nis mene mislla? kar pa je cist mozno tut. ----------haha .. sevede, sam pol nekatere ribe rade očitajo kozorogom, da ne znajo žurat. za žur mora biti prava volja in dobra družba ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fish ampka ribe smo res mal ... :xx!: ... treba met zravn se 1 kp 'normalnih' planetov, da se prezvi v tem svetu no... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.