free 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 kwa pa ti kle?? sprsla mal ravnotezje delat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ja saj ko kozu v vodo skoc, je ful ravnotezje... sam pr kozlu je tko - bi skocil... pravzaprav skoz skace v vodo, a sam v mislih in nacrtih...pa je ves strog in zoprn do ribe... ki skace veselo, zhuboreche..a - sam bi pa skakal... in zhuborel.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 kaj čmo-kozli so nori na ribice_; THERE'S SOMETHING ABOUT RIBICEEEEE Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 mirnamirna je ribiribi! = ta prva ribca je za sonce, ta druga za luno, asc. je pa škorpi! Ni glih lahko z mano živet, itak. Dobr, da sem se jest že mau navadla! xDDx Ampak vseen: ribce rulajo! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 evo, svinjska ribica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 drage kolegice in kolegi , naš čas prihaja! komi čakam na svoj rojstn dan Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ta prva ribca je za sonce, ta druga za luno, asc. je pa škorpi!a daj nehaj! pa ne bi rekla ne enga ne druzga (po tem pac, kolikor sem te uochila tule). komi čakam na svoj rojstn dan jaz pa cist nic, pa ne zato, ker bom en let starejs (nenazadnje ze pol leta govorim, da sem 42, ker vedno navzgor zaokrozim), sam okol sonca mam tako guzvo, da mam pol vsak let tud res guzvo 'okol sonca'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 nenazadnje ze pol leta govorim, da sem 42 To je pa ena taka lušna otroška fora , ko se zaokrožuje navzgor, al pa se v letih in pol meri . Simpatično. No sicer se loh še en let pol na 42 "švercaš" ker jih dejansko boš 42 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 spešeli for ju.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 zadnje čase bi mi res pasalo, da se malo zabrskam v globine oceana... tu mač našponano vse... jakoribjikomentar.press Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Včeraj mi je žena rekla nekaj podobnega : Ribe so kot puzzle, ki ga nikdar ne moreš do konca sestaviti ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 a ni to fajn...odlična preventiva proti dolgemu času....zmer se odkrije kaj novega.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Včeraj mi je žena rekla nekaj podobnega : Ribe so kot puzzle, ki ga nikdar ne moreš do konca sestaviti ... dobr povedala. * drugac pa ugotavljam, da se zacenja ribja zblojada... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 a res ...jh...pol pa ne vem, kaj je z mano....js pa polna novih idej....niso čist nič zblojene....še v realizacijo jih bo treba spravit....in pol bom ful zaposlena celo leto.....s stvarmi za dušo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ma moje ideje so tud ok, nic zblojene, sam jaz sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 no vids vsaj nekdo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ...kaj sta dobre ...hm, nimam občutka da bi bla zblojena....in naj kar tako ostane.... ....ampak, me prav zanima kako boste ribice opisale svoj notranji svet...ko glih prihaja vaš čas.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ...kaj sta dobre ...hm, nimam občutka da bi bla zblojena....in naj kar tako ostane.... ....ampak, me prav zanima kako boste ribice opisale svoj notranji svet...ko glih prihaja vaš čas.... .....spljoh une "piranje" sorte,.. ...pa kak strnjen "povzetek" verjetn ne bi bil odveč Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 strnjen "povzetek" haha, to pa to. podganje piranje sorte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 hm...pa ja ne bodo tako strnjeni povzetki....ker če je v resnici tako, pol je ribji blues še hujša scena, kot sem mislila.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 Ojej, kolk ste se razpisal, sploh ne dohajam... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 o lej ga Boris! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.