borism 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 o lej ga Boris! O, Marsa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 o borism.... jh...kaj si pa izginjen...seveda da ne morš dohajat.... ...zraven tega ste fiše bistveno manj gobčne kot....hm sco recimo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ... te ze blazotno dolg nisem nic vidla... lepo te je vidt, skratka, kje drugje kot v ribah pol koncno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 Amis, saj ne moremo biti bolj, ker nam gre potem vodo v usta... Marsa, ja v ribah moram spet začet pisati, ko pridem iz posta... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Amis, saj ne moremo biti bolj, ker nam gre potem vodo v usta... to z vodo ste pa itak vajene ribice...nč se zgovarjat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 to z vodo ste pa itak vajene ribice...nč se zgovarjat..... Ja s kakšnimi ribami se pa ti potem družiš.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 aha se postis, bravo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 yesss... spet se mal v ribah čveka Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 oh,..o...ojej, oh,..joj....samo "po"vzdihvanje,.......tle tud strnjeni povzetki ne pomagajo p.s.pa ne me fentat Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 aha se postis, bravo! Ne tolk naglas Marsa , mislil sem na komunikacijski post, on taprav za kile me še čaka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 no pol pa kej povej. :OO!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ...pa ne sam po ribji zaslugi.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 to zgoraj je blo cocci namenjen.. (pa ne to od amis, no tega ne vem ) aja boris sorchy, dons sem pocasnejs pameti, ker me v glavi stiska, pa tezje razmisljam. saj ves, ribji neki cudni izgovori. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 no pol pa kej povej. :OO!: Ojej, jaz pa prebral "pojej" , je pa res polna luna, da imamo tak apetit ...ne morem tolk hiter pisat , želel sem vas samo pozdraviti v ribji temi v vodnarskem času. Skoz tuhtam zakaj se sedaj tilk piše sem, pa seveda, Merkur je prišel v ribje znamenje, lahko še pričakujemo kakšen dež, itd....Lp, pa vse dobro še naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 sem se narežala zdaj...moj post je bil namenjen coccinemu komentarju...pol pa zdej vidim, da jih je uletelo še ene par zraven...hi hi...ustrezna zblojada za temo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ma kaj naj povem... mi ni za pritoževat, pa sem tolk v gužvi, da težko kaj pametnega skupi spravim... bom verjetno v naslednjih tednih bolj malo tu gor Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 a tko! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 Pozdrav tudi za Cocci in Silki , pri kateri bo sedaj res treba paziti, ko pogledam njen podpis , sedaj boljše bit vodno bitje kot pernato, da te ne dajo pod odstrel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Ježeš cocci.....čveka se? aaa,... kdo nej kej pove?...... a jest/mi?....jest pa mislila brat kak sočen ribji blues Ježeš,...sej je res ribje/ vodnarska scena Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ma kaj naj povem... mi ni za pritoževat, pa sem tolk v gužvi, da težko kaj pametnega skupi spravim... bom verjetno v naslednjih tednih bolj malo tu gor še kar naprej tak tempo.... ...ne velja......a jim pošljem eno pa da se te malo usmilijo?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 a tko!ej, pa nisi menda name jezna okoliščine, pač... ne more minit leto, da se v službi ne zmislijo kaj novga... pol pa še doma kaj (mamino oko je po operaciji na srečo ok)... aja, thx za pozdrave in support Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 -----------oh,..o...ojej, oh,..joj....samo "po"vzdihvanje,.......tle tud strnjeni povzetki ne pomagajo p.s.pa ne me fentat pa kaksen lutein pa korenckove soke za oci in tko in antioksidante... --------ej, pa nisi menda name jezna okoliščine, pač... ne more minit leto, da se v službi ne zmislijo kaj novga... pol pa še doma kaj (mamino oko je po operaciji na srečo ok)... aja, thx za pozdrave in support Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Smo že zavozil v ribe... Punce, a greste ta pustni vikend na shod, na zlet, ki bo na Slivnici?... sprobat, če še znate voziti ... mogoče bo katera prišla s sesalcem ... nekatere obvladate Kirbi? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Oj! Moj mož je ribica in ima danes rojstni dan!! Sam tko, povem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Razmišljanje po ribje: za predvidevanje, od kod bo priplavala riba, je potrebno misliti v večih dimenzijah.Gibanje po ribje: ribe za plavanje ne uporabljajo in niti ne potrebujejo poti. V vodi se plava vsevprek.Velike ribe žro male. Moram preveriti svojo velikost.V vodi je molk zlato. (Aha, adijo, lepo se mejte, odjavljam se, nekaj časa bom držal usta, kot bi jih imel pod vodo) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.