mirnamirna 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 a daj nehaj! pa ne bi rekla ne enga ne druzga (po tem pac, kolikor sem te uochila tule). Ja, Marsa, kaj pa bi ti rekla? Sej vem, da me nis mogla dost brat, ampak vseen. Mogoč sm pa že tok zverzirana riba, da še druge ribe prepričam, da nisem kar sem. Svoje čase - v 80-ih sm še sebe večkrat prepričala, da sm nekej drucga. Tist je biu res en šitast obdobje zame. Ti pošlem na OS podatke, pa lohk preveriš. Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Tuna al ščuka? oboje jaz sn tudi riba Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enea 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 glp! (ribji pozdrav) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 ja bi blo fajn spet mal tole temo potegnt iz vode sm dons po dolgem cajtu vidla da je nekdo pisal neki not.... in ribce kako in kje bote kej praznovale svoje roj. dneve? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2006 .... in ribce kako in kje bote kej praznovale svoje roj. dneve? V vodi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 ja ja..še 3 dni pa mo 28...svašta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 kaka starina Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 haha še 9 dni pa bomo 18 yeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 ej, Ribice! jaz mam rada Ribice! se štekamo ful, edino ne razumem, kako so lahko ene tok altruistične, da mi kar slabo rata (ker ne morem razumeti, kako se da komu bit tok požrtvovalen in pozoren). drugače pa enega Ribaka že dolgo nisem videla. bi blo fajn kako debato z njim vžgat - o filmih, koncertih, umetnosti, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 V vodi je molk zlato.v nasprotju s splošno razširjenim mnenjem ribe (da o morskih sesalcih sploh ne govorim) niso tihe, nasprotno... nekatere vrste proizvajajo zelo glasne zvoke Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Ja predvsem una na dve nogi in v posteljnih užitkih Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 jst nism tega rekla... ...glasnariba.press Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 jaz mam rada Ribice! se štekamo ful, edino ne razumem, kako so lahko ene tok altruistične, da mi kar slabo rata Uh, jaz jih pa čist razumem , na to temo se pri meni vse ta glavne zadeve pokupčkajo, no pa mogoče tudi luna v ribah ta svoje nardi. Edin nezanesljivost , najboljša prijateljica - ko sem še poznala to kategorijo , je bila vedno full nezanesljiva. V šoli, ko sva si delili npr. atlas, sva bili dostikrat obe brez, ko bi ga mogla prinest ona, je pa imela angleško - slovenski, pa slovensko - angleški in angleško - angleški slovar, čeprav tega rpedmeta tisti dan sploh nismo imeli . Pa če sva se kje kdaj zmenili, če je samo pol ure zamudila je bil že praznik . Ampak, kaj čem, tudi to ima po svoje svoj čar. Aja, praznuje pa na isti dan kot Marsa . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 jaz mam tud prijateljico, ki ma na 13. 3. roj. dan. srce ma velko kot ne vem kaj in niti malo ni polna sebe. sebe skoraj ne vidi, nonstop se ukvarja z drugimi. totalno je v jogi, zato je kot bi bil en sij okoli nje. priljubljenja tudi zelo. ma prava svetnica, je pa ribica posebne sorte, svoboda ji pomeni ogromno (ker ma Urana na ASC). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Oj! Moj mož je ribica in ima danes rojstni dan!! vse naj za nazaj xrosex Ja, Marsa, kaj pa bi ti rekla? Sej vem, da me nis mogla dost brat, ampak vseen. Mogoč sm pa že tok zverzirana riba, da še druge ribe prepričam, da nisem kar sem. Svoje čase - v 80-ih sm še sebe večkrat prepričala, da sm nekej drucga. Tist je biu res en šitast obdobje zame. Ti pošlem na OS podatke, pa lohk preveriš. saj ti verjamem. tko, zacudil me je, to je vse, zelo podobno kot ko folk zacudi, da sem jaz riba. kaj bi rekla da si?bik al pa tehtnica. (*te pa skor nc ne poznam drugac, sam tkole po 1. vtisu) {4' date='24. Feb 2006 ob 17:37' post='643311']jaz sn tudi riba glp! (ribji pozdrav) ja bi blo fajn spet mal tole temo potegnt iz vode sm dons po dolgem cajtu vidla da je nekdo pisal neki not.... in ribce kako in kje bote kej praznovale svoje roj. dneve? sama doma (najbrz), kot vsak let, ker je neka fora, da kot nalasc sem vedno sama tedaj... al je kak oglasevalski festival glih TOCNO tiste dni al pa je smucanje (kot bo letos)..pa nimam posebnega odnosa do svojga r.d.-ja, se posebej zdaj, odkar se mi je se tim not 'ushtulil' v tele ribe. edino ne razumem, kako so lahko ene tok altruistične, da mi kar slabo rata ... a da je taka sila? v nasprotju s splošno razširjenim mnenjem ribe (da o morskih sesalcih sploh ne govorim) niso tihe, nasprotno... nekatere vrste proizvajajo zelo glasne zvoke jp, Aja, praznuje pa na isti dan kot Marsa .hec.. s svojo sosolko (13.10.) sva pa skup sedeli pa sva tud tko sodelovali.... ona je mela zgodovino cez, jaz pa kemijo.. ko sva nardili svoja testa, sva ga napisali se za drugo - v tem drugem predmetu, recimo men je sla zgodovina vedno na zivce.pa sva obvladali, imeli lepo pod streho obe oceni, 'naucili' pa sva se sam vsaka en predmet'. jaz mam tud prijateljico, ki ma na 13. 3. roj. dan. srce ma velko kot ne vem kaj in niti malo ni polna sebe. sebe skoraj ne vidi, nonstop se ukvarja z drugimi. totalno je v jogi, zato je kot bi bil en sij okoli nje. priljubljenja tudi zelo. ma prava svetnica, je pa ribica posebne sorte, svoboda ji pomeni ogromno (ker ma Urana na ASC).fajn, lepo da so se taki, vis je spesl datumcek ocitno. no jaz nisem glih svetniska in na nek nacin sem polna sebe - sam dvomim da je to neptun na ascendentu . Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 a da je taka sila? ja ja, ti kar probavaj. ne boš me! no jaz nisem glih svetniska in na nek nacin sem polna sebe - sam dvomim da je to neptun na ascendentu . em, ja, pa sem zadnjič dobila tak vtis. pa brez zamere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 macona, kako ti lohk zamerim to, saj vem kaksna sem, ti pa tud. saj sem ista kot tle - ful mam za povedat pa cist sem nasponana. saj to ni nobena skrivnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 našponana - to pa ja. a sploh kdaj zajameš sapo, ko govoriš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 vcas, drugac pa mam 'velka' pljuca oz. kapaciteto, lohk v eni sapi svasta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 ribe majo pluča? "ribji sesalci" menda majo.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Moja mami je riba, moj oči je riba, obe moji babici sta ribi, moja sostanovalka in najboljša prijateljica je riba in tudi nekaj mojih prijateljev je ribic. Somebody help me? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 blazota! kwa si pa ti? Bobnar, in to kaksna! saj res, vse naj ribetkicam! xrosex vcer ga je mel piko (sem opazla dons ko sem osvezila osrednjo stran), dons ga ma pa Indigo! uzivckajte! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Sem čist ribja dons, vsa konfuzna , pa skoz neki bi počela, pa nič od mene, samo bluzenje . Edin cenike nardila, pa cene vnesla , pa jamram Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 nic cudnega, saj je luna v ribah. kje pa je kaj cocci*upam da vneto in ustvarjalno pise zmagovalne haikuje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 ..jih ze rabs ukol... za ravnotezje http://video.google.com/videoplay?docid=1481148241870512581 ha hahhah hahh hah hahh hah hhLOL LOL LOL kwa je letela noooooooooo -------Moja mami je riba, moj oči je riba, obe moji babici sta ribi, moja sostanovalka in najboljša prijateljica je riba in tudi nekaj mojih prijateljev je ribic. Somebody help me? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.