melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Marsa, jaz sem pa prvi dan tehtnice Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 nic cudnega, saj je luna v ribah. kje pa je kaj cocci*upam da vneto in ustvarjalno pise zmagovalne haikuje. sem in tja že kakšnega napišem, ne verjamem pa, da glih zmagovalne drugač pa crnčim v službi, so nas dodatno obremenili z delom, pa se je treba vsega še naučit... skratka gužva na kvadrat saj, vse naj vsem ribicam Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 marsa, jst pa prvi dan ribe ------Marsa, jaz sem pa prvi dan tehtnice Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ribe me vcas spravjo v stos, da preprosto moram bit .... zasekana, zoprna.. kajjaz vem kaksna...tolk so ribje...ko mam z ribam opravt, nisem pa a ma nic riba. (ko mam s kozli, levi al pa dabl skorpijami, pol znam bit zlo ribja, sam ko pa z ribam... pa mi na nek zivec stopijo in..... tumach skratka)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kak sn ponosn zaj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Evo odpiram še naš področje.Sem zdi da ga ni tle al me na stara leta že mal dioptrija jebe FISHI,FISHI,FISHI COME Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Vidm da me dioptrija jebe. God thank you for this Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 OJLA RIBICE!!! Evo,končno še neki za mene..Jz sem tud riba..Z soncem in merkurjem v ribah in luno v škropijonu..Vglavnem čist vodna sem... Super si Indigo...Pa še ribica si po vrhu... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Super si Indigo...Pa še ribica si po vrhu... mij je kar nerodn ratal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mij je kar nerodn ratal Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 RIBICE,KJE STE??? A na tem forumu smo samo jz,Indigo in Marsa ribi??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Men so ribe Moja sestrica je riba, pa moj mož tud ( pa velik mojih bivših je ) .....pa vsak tip s katerim se fajn štekam al mi je pa všeč se izkaže da je riba . Pa ene 3 fajn kolegice mam ribice Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 RIBICE,KJE STE???A na tem forumu smo samo jz,Indigo in Marsa ribi??? zgleda da se skrivajo v nekih zlo globokih vodah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 zgleda da se skrivajo v nekih zlo globokih vodah uzela jih magla Men so ribe Moja sestrica je riba, pa moj mož tud ( pa velik mojih bivših je ) .....pa vsak tip s katerim se fajn štekam al mi je pa všeč se izkaže da je riba . Pa ene 3 fajn kolegice mam ribice Men so tud tipi ,ki so ribi po horoskopu full ,pa ne sam vizualno,ponavadi so karakterno najbolj razumevajoči ,pa fajn čustveni,nežni...No,jz mam take izkušnje z njimi...Sam zadnje cajte-cca 2leti pa ni nikjer dobenga ribaka..Sam device,levi in biki mi križajo pot.... Sj bo boljš... Kolegice mam tud vse device in eno levinjo,sestra je kozoroginja,mama pa vodnarka ,fater pa tehtnica..NIč vodnega nikjer ... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kva pa vem.Jest mam svačga i svačega.Moj dober kolega je lev pa to tipičn hehe kar kao ribam ne leži dlih pa ga z takmu užitkom drkam u mozak k pizdi .Drgač nimam enga fejverit znaka oziroma se nekej dlih ne oziram dlih tok na to ker itak smo skupek teh treh zadev: sončnega znamenja, lune,asc kar je med seboj prepelteno in pri marsikom nekej seka kar sploh ni v sončnem pa še to pol zvem ponavad kva ma druge varjante k ga že dobro poznam in sva kolega in ni sploh važno več tok; bolj za hec. Drgač pa matka bik(trma na kvadrat isto kot jest je dostkrat kr seveda na gut vej zmerej nakonc),baka je kozorok čist navdušena nad mano(kozorogi so edin znak ki bi lah reku da mi neprestano hodjo v zelje )Sestre dvojčice sta ovna(tut se mamo fajn čeprov ni spet une povezave v splošni astrologiji med ovni pa ribam)Še en drug zaupanja vredn kolega je tehnica še en škarpijon(tut njih bi lahko nekak omenu so mi tut kr vsojeni takoj za kozorogi).Moja ljubezen je devica.Ugalvnem mix na kvadrat .Nism naletu še na en znak ki bi mi bil negativen al se nebi mogel zaštekat z njim povprečno gledano seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 moja mama je tud bik (bik/riba blazno pogosta kombinacija v druzinah). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 [quote name='Indigo' date='20. Sep 2006, 20:57' post='707864' Nism naletu še na en znak ki bi mi bil negativen al se nebi mogel zaštekat z njim povprečno gledano seveda. Ma sj jz se v povprečju tud štekam z vsemi znaki od kozoroga do strelca..Sam tk ne odgovarjajo mi preveč levi in dvojčki.Levi zato,ker hočejo bit skoz v središču dogajanja,preveč samozavestni so za moj okus,prav dušijo me..No,dvojčki me pa tud ponavadi dušijo,ker preveč govorijo in si skoz neki namišljujejo..No,jz mam take izkušnje s tema dvema znamenjema...Sicer pa v zadnjih letih,sploh nisem spoznala kakega dvojčka ali leva...??E,lažem.V soboto sem spoznala enga tipa,ki je govoril kot navit.Pa non-stop sam o sebi ..Sem misla ,da je lev..Sam je DVOJČEK..Ajd ,sem si misla,sj si faca,pa zinimiv je bil..mal drugačen..No,pa mi pove,da je tranvestit...Sploh nisem mogla verjet..Kr tk na easy mi to pove,pa prvič me vidi..Pol mi je pa opisoval kako se šminka in podobno..Jz pa sam brez besed...Pa tip se je neki kao zainteresiral zame..Saj men se je zdelo??Sam a niso tranvestiti nagnjeni k svojemu spolu??Nič jasno?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 hm Morena...a ni ena razlika med transvestiti pa tranvestit...eden želi biti ženska ponoči in podnevi...pri drugem pa mu paše oboje.... se mi zdi da tako nekako... Ribe ...poznam par rib...z njimi sem se dobro razumela (sedaj z njimi nimam več stikov....čudna so pota...)Joj samo to je tako ...nič določenega ...pa brez zavor....pa alkohool, pa bluz....to govorim za mojega frenda iz študentskih dni, jao ......pih no sedaj pa je srečno poročen pa družinica...obrat za tristošesdest stopinj...no saj par let je bilo še tako. Potem pa Riba tudi moja tetka...druga zgodba .....podznak Oven.....čustveno pa čisto Riba. No ja toliko Ribice....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 hm Morena...a ni ena razlika med transvestiti pa tranvestit...eden želi biti ženska ponoči in podnevi...pri drugem pa mu paše oboje.... se mi zdi da tako nekako... Ribe ...poznam par rib...z njimi sem se dobro razumela (sedaj z njimi nimam več stikov....čudna so pota...)Joj samo to je tako ...nič določenega ...pa brez zavor....pa alkohool, pa bluz....to govorim za mojega frenda iz študentskih dni, jao ......pih no sedaj pa je srečno poročen pa družinica...obrat za tristošesdest stopinj...no saj par let je bilo še tako. Potem pa Riba tudi moja tetka...druga zgodba .....podznak Oven.....čustveno pa čisto Riba. No ja toliko Ribice....... Ne vem kaka je razlika med transvestiti in tranvestiti.. Se ne spoznam na te zadeve..Po mojem je tk kot si napisala. Me not like it... :xx!: Biseksualci men ne dišijo.. :xx!: Sj drugač pa zgleda še kr no,mal ženstvene poteze ma.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Uf, čist različne izkušnje.Jst poznam pa same wird občutljivce, vključno z mojim očetom. Morš pazit kaj rečeš za vsako stvar. Ja,ribaki znajo bit res full občutljivi, sam jz mam rada občutljive ljudi, ker sem sama tud taka. Najboljš shajam z občutljivimi in ne preveč samozavestnimi tipi .. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Sej jst sm tud občutljiva (riba v točki duha), sam kaj pa vem ... morda rabim manj občutljive glede sebe. Točka duha..Za to sem pa že slišala,sam ne vem kako se izračuna?? Kje v natalni karti se vidi,ta točka duha,da prečikiram kje jo mam jz... Kaj si pa ti po horoskopu,se mi zdi,da kozoroginja??A si??Men so kozorogi tud dost pri srcu, ker so mirni,zaprti,zadržani in nič kj vpadljivi..Dost podobni men.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Jst sm si izračun naredila na Lunin net izračun Ja, kozoroginja sem, z asc. dvojčka in luno v ovnu. Neka čudna mešanica. Sem mela tak feeling,da morš met neki ovna v horoskopu,ker ,če bi bla čist prava kozoroginja,nikol ne bi mela tolk žive barve las...Ponavadi imajo tolk žive barve las ovnice in vodnarke... Teb full paše taka živa barva. Moja točka fortune je v dvojčkih,točka duha pa v devici...Nič jasno?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Uf, čist različne izkušnje.Jst poznam pa same wird občutljivce, vključno z mojim očetom. Morš pazit kaj rečeš za vsako stvar. tut to se dugaja ja Ja,ribaki znajo bit res full občutljivi, sam jz mam rada občutljive ljudi, ker sem sama tud taka. Najboljš shajam z občutljivimi in ne preveč samozavestnimi tipi .. pa znajo mutit,pa znajo kr zgint za ene 3 dni nekam brez a in o,znajo bit največ in najmanj hkrati.Simbol ribe vse in nič.Zmaga in poraz.Popolnost in beda.Nekje vmes se nahajamo nekonstantvno.Dlih zato za ribo potrebujejš kr dost časa da jo oceniš.Včas me kr glava zaboli kakšni smo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Zdej sem dobil čisto eno drugo asociacijo:.. me je nekdo 'pecal' na vabo, imenovano knjiga Z ...No, kot radovedno ribo me vleče iti vabo pogledat. A rib ni tako leahko ujeti, tudi če jo imaš skoraj že v rokah.Navidezna priložnost lahko splava po vodi... vsaj pri ribah ahah ha haRibe samo lovijo tako, da se tistemu, ki ga hoče ujeti, predstavi kot plen.Ene ribe moraš spustiti, ker imajo bodice, druge so tako sluzaste, da se ti tudi iz roke izmuznejo itd. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.