Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

A rib ni tako leahko ujeti, tudi če jo imaš skoraj že v rokah.

jp. xyesx xDDx

he se se jaz fockam v ribetke, zadnje cajte sem nekam ribja pa se dons ugotavljala da sem ribje umetniska. x:)x

drugac pa, ribe, sami komplikatorji in podobni tichi - recimo ze midva s pikom sva se nabrojila semle. xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

drugac pa, ribe, sami komplikatorji in podobni tichi - recimo ze midva s pikom sva se nabrojila semle. xDDx x:px

mene (ribji asc.) tud komot prištejete v ta klub :sori: no ja, ni sam :sori:, je tud x8Dx in x^x, sam ne dons :xx!:

sam res, Bast, kok dela asc (se clo ce je ribji - *k v bistvu 'sibkejsi' ascendenti vcas manj ven tolcejo), teb res ful mocno dela, se k pomislim, kok mas v sco pa vodnarja pa to, pa ipak riba tvoja tok mocna... v vsem, ze na videz... hec, a ne? xDDx

ja, vse mamo.

Morje pac.

Riba babushka, riba skorpijon (sem postekala, da ne more bit druzga k shkarpena to - pac v nasih vodah, tam kjer sem pa drugacno mal vidla oz. ko sem ugotovila da obstaja in vidla kaksna je, je pa najbrz obravnavana v kakih juznoameriskih al pa pac enih drugih vodah, pa je zato mal drugacna, okrogla, sam drugac pa v bistvu ista k shkarpena), riba zmaj, riba konj, riba metulj, riba pajk...

svasta no, je tega v morju. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jah ribe xrolleyesx pa x:Dx x:Dx x:Dx pa včas :vragec: pa spet :xx!: pa onda :vio: pa :eek: pa velik :2src: :2src: :2src: pa x:px pa spet :sori: pa če nakonc pogledav vse skp nekak x^x

Kva naj rečem ni konstante.Skos ena nihanja x:Dx x:Dx x:Dx

Ja menda... x:Dx :vragec:

Saj ti mora rep nihat(al pa migat) sem pa tja... x:Dx x:Dx

Če padeš na dno... x:o)x

Zdravo, ribice... xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

[quote name='Marsa' date='5. Oct 2006, 14:06' post='717949'

xg:Dx

Zdravo, ribice... xsrcx

Zdravo,vodnarček.. x;)x x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

eko,pa se vam je pridružla še ena primorska ribica :)

ribe smo zelo čustvene tudi če tega nekatere ne pokažemo. zelo neodločne, tudi kar se tiče nepomembnih stvari. potrpežljive, ampak enkrat ko poči pa poči:)

vse kar rabimo je ljubezen...:)

Love me if you dare...

ribe smo zelo čustvene tudi če tega nekatere ne pokažemo. zelo neodločne, tudi kar se tiče nepomembnih stvari. potrpežljive, ampak enkrat ko poči pa poči:)

Ql,še ena ribica tule na forumu.. :palec: xsrcx

Richard Bach

Jep...nekej tazga...ljubav glavna...pozdravljena x;)x

Če te pa asc in luna v škorpiji usmerjata, pol pa sploh! x:Dx x:px

Sam ti ne morš met lune v škropijonu,prej v levu,glede na tvoj datum rojstva. :frog:

Richard Bach

Ok zdej pa ena nevmesna..

Dol na dnu komentarja (npr. tvojega Indigo) imaš na desni strani 2 možnosti.. citat in citiraj..

Kaj je tista ta prva..citat? :) Nikakor mi ne uspe pogruntat!

Sicer je že Myst povedala bistvo, pa vseen:

Ta desni " citat maš za trenutni post oziroma samo en ki je ponavad najbolj v uporabi, ta levi +citat maš pa za več postov hkrati in pod vsakim to klikneš in rata rdeč-pol greš pa čist na konc strani in spodej maš komentiraj.In z tem vse označene leve +citate dobiš v ta tvoj post kjer pol pač kometniraš x;)x

Lahko pa tut ,ko napišeš svoj post, ga še potem naknadno poporavljaš in dopisuješ,brišeš.Sam to je samo pri tvojih postih.Sam to verjetno veš...je pa vse tle napisan

da lahko označiš več postov in citiraš v enem ... poskusi označit indigovega in mojega pa klikni komentiraj

Hvala tebi xsmx

Sicer je že Myst povedala bistvo, pa vseen:

Ta desni " citat maš za trenutni post oziroma samo en ki je ponavad najbolj v uporabi, ta levi +citat maš pa za več postov hkrati in pod vsakim to klikneš in rata rdeč-pol greš pa čist na konc strani in spodej maš komentiraj.In z tem vse označene leve +citate dobiš v ta tvoj post kjer pol pač kometniraš x;)x

Lahko pa tut ,ko napišeš svoj post, ga še potem naknadno poporavljaš in dopisuješ,brišeš.Sam to je samo pri tvojih postih.Sam to verjetno veš...je pa vse tle napisan

in hvala tudi tebi..očitno mi je uspelo :palec: x;)x x:px x:px

Love me if you dare...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...