Lisbona 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Jest pa sonce,venero pa merkur v ribah pa še prva bajta Kaj se ponavljaš?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Sicer pa imam Sonce, Venero in Jupitra v Ribah.. Kje maš pa luno in ascedent?? podravljene ribice! še ena je priplavala k vam..blub..blub.. xribaxx;)x Lep pozdrav, infinity. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Kaj se ponavljaš?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Kje maš pa luno in ascedent?? Lep pozdrav, infinity. Sonce v RibahVenero v RibahJupiter v Ribah3.hiša v Ribah Luna v Vodnarju (29°)Ascendent v Strelcu Mi znaš kaj povedat iz teh podatkov? Drugače pa sem malo zmedena.. sem si sama računala položaje planetov itd. in sicer po knjigi Velika šola astrologije... In mi je pršlo,da je Luna 5,3° v Ribah.. računalniški program na tej strani pa mi je preračunal 29° Vodnarja. In še par takih primerov imam. Na koga naj se zdej zanašam.. Je ta program dovolj natančen? Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sonce v RibahVenero v RibahJupiter v Ribah3.hiša v Ribah Luna v Vodnarju (29°)Ascendent v Strelcu Mi znaš kaj povedat iz teh podatkov? Drugače pa sem malo zmedena.. sem si sama računala položaje planetov itd. in sicer po knjigi Velika šola astrologije... In mi je pršlo,da je Luna 5,3° v Ribah.. računalniški program na tej strani pa mi je preračunal 29° Vodnarja. In še par takih primerov imam. Na koga naj se zdej zanašam.. Je ta program dovolj natančen? Drgač maš tle na Luna net fajno varjanto http://www.lunin.net/astrologija/index.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Zmatrana še od torka! Kosilo v mehiški se je zavleklo, do poznih ur al pa do zgodnih jutranjih včeraj čist uničena, dans že mal bolš, jutri bom dobra, sam gremo zvečer ven, en frend praznuje in bo vikend spet mačkast! Tle se ne spodobi v pridne ribice pisat, čeprav imam tam sonce grem raj v škorpije, jim bolj pritiče! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Zmatrana še od torka! Kosilo v mehiški se je zavleklo, do poznih ur al pa do zgodnih jutranjih včeraj čist uničena, dans že mal bolš, jutri bom dobra, sam gremo zvečer ven, en frend praznuje in bo vikend spet mačkast! Tle se ne spodobi v pridne ribice pisat, čeprav imam tam sonce grem raj v škorpije, jim bolj pritiče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja kaj, sej smo pridne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Drgač maš tle na Luna net fajno varjanto http://www.lunin.net/astrologija/index.php Sej tukaj sem naredila Ma je to 100% zanesljivo? Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja kaj, sej smo pridne! Zgledamo tko ja .Drgač zna bit pa na cajte vse drugo kot to Sej tukaj sem naredila Ma je to 100% zanesljivo? Ja kva pa misliš .Važna je ura pa kraj poleg datuma ne.Če ni teh treh varjatn točno potem ni točna, drgač pa 100%. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sej tukaj sem naredila Ma je to 100% zanesljivo? Zakaj ne bi blo zanesljivo..?? Lahko probaš še na tej strani: http://www.astro.com,je v angleščini. A 9.3.1986 si rojena??Jz tud.Sam dost let prej kot ti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Zakaj ne bi blo zanesljivo..?? Ker sem računala po eni knjigi in so mi pršli nekateri rezultati rahlo drugačni, pa ne vem kdo ima prav Lahko probaš še na tej strani: http://www.astro.com,je v angleščini. Te strani mi ne odpre? A 9.3.1986 si rojena??Jz tud.Sam dost let prej kot ti. A res al kaj? Že čutim,da si v redu oseba Kolko let prej..če ti ni problem izdati? Pa ne mi zamerit zaradi nepreglednosti mojga posta..nisem se še čisto ulaufala v ta sistem Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja,res... ).9.3. mam tud jz vsako leto rojstni dan.Starejša sem pa od tebe 9let.Dost,a ne? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ma niti ne dosti..še vedno si mlada Zaenkrat sva obe nekaj čez dvajset Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Še ena zlo ribica se vm je pridruzla.sonce, luna pa merkur vse v ribah pa mars saturn pa pluton v škrpijonu. Sama voda-cist se mi trga;) LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ma niti ne dosti..še vedno si mlada Zaenkrat sva obe nekaj čez dvajset Ja,za enkrat še... Še ena zlo ribica se vm je pridruzla.sonce, luna pa merkur vse v ribah pa mars saturn pa pluton v škrpijonu. Sama voda-cist se mi trga;) LP Fajn!! Jz sem tud zlo vodna,mam luno in urana v škropijonu ,pa sonce in merkur v ribah Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Teli so pa na isti dan kot jaz! 27.2.1902 - Rodil se je John Steinbeck 27.2.1930 - Rodila se je Joan Woodward 27.2.1932 - Rodila se je Elizabeth Taylor Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Teli so pa na isti dan kot jaz! 27.2.1902 - Rodil se je John Steinbeck27.2.1930 - Rodila se je Joan Woodward 27.2.1932 - Rodila se je Elizabeth Taylor Pa Indigo je tud na isti dan kot ti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Pa Indigo je tud na isti dan kot ti. Sej ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ribe sm vas komaj zbrskala ugotovila, da znate tud šokirat in to fejst Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 saj ves, ribe so bolj tih, razen izjem seveda. aja, da znamo clo presenetit? haha ja, ribe smo dve osebi v eni: vcas mas res obcutek, kot da z dvema razlicnima osebama komuniciras. itak pa je riba med 'sibkejsimi' znaki, tako cesto prevladajo drugi polozaj, zlasti ascendent, se posebej, ce je slednji v 'mocnejsem' znamenju. tako da to ni nic cudnega, da so ribe tolk razlicne, ze iz tega aspekta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 saj ves, ribe so bolj tih, razen izjem seveda. Marsa,ti si že ena izjema Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 baje je v men ribe zlo velik tak da se javljam v tolmun http://www.kobarid.si/ITA/Images/Cimpric/MSocaTolmun.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Marsa,ti si že ena izjema to pa, to. ( )v bistvu pa potrjujem pravilo (*kar sem zgoraj napisala se zraven o ascendentih in jabolkah in hruskah in krompirjih - mal morm pa se nagajat, ker nimam sam plutona tolk blazno sijochega in zhgochega [v zenitu pac], pac pa vedno z njim v paru se uran )... baje je v men ribe zlo velik tak da se javljam v tolmun http://www.kobarid.si/ITA/Images/Cimpric/MSocaTolmun.jpg Pih! WoW! Nc mislt - notr skoct! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 tale slikca je pa res nora res lih za notr skočt saj ves, ribe so bolj tih, razen izjem seveda. aja, da znamo clo presenetit? haha ja, ribe smo dve osebi v eni: vcas mas res obcutek, kot da z dvema razlicnima osebama komuniciras. itak pa je riba med 'sibkejsimi' znaki, tako cesto prevladajo drugi polozaj, zlasti ascendent, se posebej, ce je slednji v 'mocnejsem' znamenju. tako da to ni nic cudnega, da so ribe tolk razlicne, ze iz tega aspekta. Ma, jst sm se z ribami v bistvu skoz štekala pa ne vem ... lohk majo vsi (vse) kšne fajne planete tko postavljene brat je ribica in se v bistvu z njim najbolj štekam v familiji zdej me je pa en ribon ful presenetil ... ne s tem, da bi bil kao dve osebi v eni (oziroma da bi naredu nekej, kar si ne bi od njega nikol misnla) ... ampak je naredil nekej takega, da sm bla ful presenečena no, šokirana ma, bljuz je tole moje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.