taraja 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Imam Luno v Ribicah, zato pozdrav vsem ribicam , razen piranjam , ampak tukaj jih ni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 jest sm ribica (ascedent vodnar, luna vodnar) pa poznam ful mal ribic, pa se tiste k poznam so mi kr neki oz. prevec softy pa pasivne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Vodnar te sigurno dela bolj drzno in odprto za ljudi, ekscentrično . Ribice pa so plahe, nežne, ampak so pa zapeljive!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ja so mi povedal ja...zgleda je vseen mal ribice v meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ena riba je back! Na Norveškem je blo fajn, brat še vedno enako siten kot je bil, tamala čist sem jo skoraj s sabo vzela, se kar zaljubiš v njen smeh in črne oči babica in fotr jo seveda preveč razvajata že zdaj afne gunca, kaj šele bo ne vem kdo je koga začaral ali Althea Kajo ali obratno non stop skup tičita, no saj, Althea je vešča čaranja, škorpijonka pač! Vse je blo perfect, edino brat je staknil neko virozo, ga sploh ne spusti. Pozdrav se bruder! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ribe sm vas komaj zbrskala ugotovila, da znate tud šokirat in to fejst Hm.Kdo pa ne zna ne glede na to kaj je.Mal čudna izjava a set ne zdi. jest sm ribica (ascedent vodnar, luna vodnar) pa poznam ful mal ribic, pa se tiste k poznam so mi kr neki oz. prevec softy pa pasivne Jest tut tko mislm .Sicer smo frendi sam so na cajte mal preveč nerealne, luftarske.Nekej se zmenš pa pol nč , čeprov je blo to pred 15 min . Hm kdo to govori, jest k mi je astrologinja rekla da sm tipična riba .SAm morm rečt da mi tale vodnar v asc. ful seka in mi ne pusti da tok odplavam kot drugi.Verjetn tut ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Je pa čisto res,ko pravijo,da se drugim kažeš kot ascendent (in luna?)..globoko noter pa si sončev znak in to šele kasneje pokažeš. Jaz imam ascendent v strelcu in luno v vodnarju, zato na zunaj res nisem kot tipična ribica.. Drugi me vidijo tako...pač..ne tolko čustveno in romantično in zasanjano in oh in sploh... A znotraj sem ravno taka.. Čeprav zanimivo,da tudi sama sebe včasih vidim drugače..) Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Imam Luno v Ribicah, zato pozdrav vsem ribicam , razen piranjam , ampak tukaj jih ni! ne bit tolk prepricana. a tko, softy in pasivne da smo?k'ne? uboge ribice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 http://www.bancoimagenes.com/cd638/cd638f1_b.jpg takale ribica sem pa js scorpio fish Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 SAm morm rečt da mi tale vodnar v asc. ful seka in mi ne pusti da tok odplavam kot drugi.Verjetn tut ti.Ma jest vcasih kr posteno odplavam, je pa res da vedno pravocasno najdem pot nazaj @marsa: zate tezko recem da si pasivna, sam une ribice k jih jest poznam, so pa res vse bl tko tko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ma jest vcasih kr posteno odplavam, je pa res da vedno pravocasno najdem pot nazaj @marsa: zate tezko recem da si pasivna, sam une ribice k jih jest poznam, so pa res vse bl tko tko Ja ribe odplavajo priplavajo in spet odplavajo. Ker riba ni nikoli prav na miru in nikoli z nožicami na tleh , ampak, če sodim po meni, mi kdaj paše bit v oblakih , spet drugič pa bi bilo bolje bit bolj prizemljen. Še dobro, da imam asc v kozorogu. Se mi pa zdi, da so ene ribe po sončnem znamenju res neoprijemljive in nekako čudne . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ribice a ste tle drugač bolj morske al sladkovodne ribe k ste čist pomešane Hm.Kdo pa ne zna ne glede na to kaj je.Mal čudna izjava a set ne zdi. mogoč pa res sej sm čudna, tko da ni nč čudnega, če kej takega izjavim je pa res, da sem ful redko šokirana, mora bit res nekej extra, da me šokira Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 zivijo se ene hujse kot priranje; gledu u nedeljo dokumentrac hudoo... so kot neki cistilci na dnu amazonke... pojedo VSE, prav tako v nekaj trenutkih pa full so tudi male. Sicer ap RIBE SPLOH NISO PASIVNE!! Ribam full dogaja skos, toda po ribje... sam ker pac morda ne prizemljujejo ravno tako kot kaksna devica in ne tolk u besedah kot kak dvojcek; pac izgleda, da so pasivne. Ampak niso! Znajo pa seveda tudi bit. Imam Luno v Ribicah, zato pozdrav vsem ribicam , razen piranjam , ampak tukaj jih ni! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Wibice ste vredi, edino malce preveč pasivne in lene, kar me zna hitro znervirati ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 seveda, saj VAM dogaja v podzavesti, domišljiji in čustvovanju ... ampak jaz sem mislila v fizičnem smislu in temperament ... ker mene bolj privlačijo energični ljudje ... pa tudi kaotičnost .... jao, to me šele iztirja. moj bruderček ... ah, kombinacija Ribi/Vodnar, vse možno v 12. hiši ... čist zase se drži, karkoli mu predlagam, da bi počela skupaj, me niti ne sliši, nič se mu ne da ... in potem iznenada pride do mene, če bi ga malce inštruirala nemščino, ker nima glih bleščečih ocen. ko ga vprašam, kaj konkretno, se mu ne da niti pogledati v zvezek ... in jaz budalo mu še dajem neke fotokopije, mu razlagam stvari bajdvej s pomočjo asociacij in čimbolj na izi in zanimivo, pa se mu ne da zapomniti par fint ... pol pa ne ane. sicer pa, ne rabi on učenja ... je brihten, da mu škodi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 pa sej smo vsi vredi ane. dodal:sicer pa, je odvisno od cele karte posameznika ane. tudi koliko ognja ima kdo ob sami ribi in koliko je potenciran in tko.seveda je pasivost odvisna tudi od mnogo drugih dejavnikov. ce astrolosko gledava tudi pozicija marsa in kateri znak je v marsu!kaj nekomu pomaga lev, oven, devica etc.. ce pa ima mars slabo aspektiran, hkrati pa ima poudarjene zenkse energije! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ... ce astrolosko gledava tudi pozicija marsa in kateri znak je v marsu!hoces rect, v kerem znaku je mars. hehe, jaz mam recimo tud mars v ribah. tko da, podrem tole teorijico prec. razen lena sem pa res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 zivijo se ene hujse kot priranje; gledu u nedeljo dokumentrac hudoo... so kot neki cistilci na dnu amazonke... pojedo VSE, prav tako v nekaj trenutkih pa full so tudi male. Sicer ap RIBE SPLOH NISO PASIVNE!! Ribam full dogaja skos, toda po ribje... sam ker pac morda ne prizemljujejo ravno tako kot kaksna devica in ne tolk u besedah kot kak dvojcek; pac izgleda, da so pasivne. Ampak niso! Znajo pa seveda tudi bit. ma ja..Jz sploh nisem pasivna,čeprav se dostikrat rada umaknem v svoj svet...Pa ne maram blebetanja in vseh tistih ,ki pretirano čvekajo..Glava začne bolet,če se kak tak (dvojček ali kak samozavestni lev)znajde v moji bližini..Ni to za mene.. Free, a ti si tud ribica??Kje maš pa luno in ascedent??Me mal firbec matra Točko fortune pa vem,da maš v devici.. pa sej smo vsi vredi ane. dodal:sicer pa, je odvisno od cele karte posameznika ane. tudi koliko ognja ima kdo ob sami ribi in koliko je potenciran in tko.seveda je pasivost odvisna tudi od mnogo drugih dejavnikov. ce astrolosko gledava tudi pozicija marsa in kateri znak je v marsu!kaj nekomu pomaga lev, oven, devica etc.. ce pa ima mars slabo aspektiran, hkrati pa ima poudarjene zenkse energije! Jz npr..mam venero v ovnu,marsa pa v ovnovi(1.hiši) v vodnarju,pa dost planetov v škropijonu,ter aspekt mars trigon pluton..Tk,da sem za ribo pretirano temparamentna,pa impulzivna..marsikdo mi reče, da sem divja in preveč hitra..V oš in srednji šoli sem sodelovala v vseh športnih aktivnosti,kar je blo možno..Itd.itd,itd..Jz se sploh ne vidim,kot ribo..Bolj kot kako ovnico..Ker sem tud pretirano egoistična.(sonce v 1.hiši).Pa ne prenesem počasnih ljudi,mi živce parajo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 seveda, saj VAM dogaja v podzavesti, domišljiji in čustvovanju ... ampak jaz sem mislila v fizičnem smislu in temperament ... ker mene bolj privlačijo energični ljudje ... pa tudi kaotičnost .... jao, to me šele iztirja. moj bruderček ... ah, kombinacija Ribi/Vodnar, vse možno v 12. hiši ... čist zase se drži, karkoli mu predlagam, da bi počela skupaj, me niti ne sliši, nič se mu ne da ... in potem iznenada pride do mene, če bi ga malce inštruirala nemščino, ker nima glih bleščečih ocen. ko ga vprašam, kaj konkretno, se mu ne da niti pogledati v zvezek ... in jaz budalo mu še dajem neke fotokopije, mu razlagam stvari bajdvej s pomočjo asociacij in čimbolj na izi in zanimivo, pa se mu ne da zapomniti par fint ... pol pa ne ane. sicer pa, ne rabi on učenja ... je brihten, da mu škodi ... jaz sem tudi riba z nekaj vodnarja in imam nabasano 12.hišo pa sem pravo nasprotje od tvojga brata Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 jaz sem tudi riba z nekaj vodnarja in imam nabasano 12.hišo pa sem pravo nasprotje od tvojga brata Ja,sam tvoja 12.hiša ni v kozorogu,tako kot je pri bratu od Mačone.Pri teb je 12.hiša v strelcu oz.vrh je v škropijonu..To je velika razlika..Po mojem.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Aha ok:)Ja ja..12.hišo v Strelcu imam:) Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Evo,ena izmed mojih najljubših ribic.. Pravi cartl je,tale Morena http://www4.slikomat.com/06/1109/281120v9g5.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Ko riba Moreno zariba! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.