Lisbona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ko riba Moreno zariba! Nič jasno.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ... jo obere do kosti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Rada ribica....zdej grem pa drugam.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Nič jasno.. Ker nisi Moreno, ampak Morena Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ker nisi Moreno, ampak Morena Aja... Piko,a ti si tud ribica po horoskopu?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Aja... Piko,a ti si tud ribica po horoskopu?? Po horoskopu in po potrebi Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Šta ima, porka madona .Mater sm jest ena tipična riba vidm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Indigo, tipične pične ribe ni! Zakaj pa misliš, da je prav rib tooooooliko različnih vrst, pa barv, pa še kaj? Da ne omenim še tega - vsake toliko se kdo globoko začudi, ko ugotovi, da imajo tudi ribe zobe. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Hej ribice , zakaj ste tak tiho.....sam poglejte kako dvojčki pa škorpije navijajo.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Šta ima, porka madona .Mater sm jest ena tipična riba vidm indigo,ti si res prava riba Ps:pa napiše se,šta ima,porka motorka. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 indigo,ti si res prava riba Ps:pa napiše se,šta ima,porka motorka. ja a nism no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ja a nism no ma ja si.. moja najljubša ribica(tle gor) Ps:A ti je ql moj nov nick?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ma ja si.. moja najljubša ribica(tle gor) Ps:A ti je ql moj nov nick?? A tos ti .Pa gledam že tm nek drugje v en tem kvaj to za ena avša Aj dovgcajt ratal.Una morena je res mal grozna no.Vsaj men.Tot bol paše.So portugis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 A tos ti .Pa gledam že tm nek drugje v en tem kvaj to za ena avša Aj dovgcajt ratal.Una morena je res mal grozna no.Vsaj men.Tot bol paše.So portugis Ti bom dala jz avšo..po nagi riti.. ma nič,un nick morena mi je šel full na živce,pol pa še ta dr.Moreno,pa tk no..In glih včeri vidim,da si hočejo eni spreminjat nicke in pol sem še jz prosla Marso in je takoj zrihtala.. Men se tud zdi,da mi ta bolj paše.. PORTUGAL RULES!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 O, ribice zanimive ... čist različne med sabo, ampak prov fajn se štekam ponavadi z ribicami Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 O, ribice zanimive ... čist različne med sabo, ampak prov fajn se štekam ponavadi z ribicami jz se tud s škropijoni štekam... Ste čist preveč fajn Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jz se tud s škropijoni štekam... Ste čist preveč fajn smo, smo samo preveč pa težko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 jz se tud s škropijoni štekam... Ste čist preveč fajn Jest tut.Mam ful frendov v škorpijonovem znamenju.Sam še zmer mi ni jasn zakva je skor vsaka ženska k ji zlezem pod kožo in me ma za oh in sploh kozorog. Ti bom dala jz avšo..po nagi riti.. Spenk my but,pul my hair, spenk mi... matr sm prverzn v pojstl.Ti tut verjetn, čeprov mi tele sado mazo scene ne odgovarjajo se sam zajebavam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Jest tut.Mam ful frendov v škorpijonovem znamenju.Sam še zmer mi ni jasn zakva je skor vsaka ženska k ji zlezem pod kožo in me ma za oh in sploh kozorog. nek sem prebrala,da kozoroginje obožujejo arheologe in moške,ki jih zanima zgodovina.Evo zato... Spenk my but,pul my hair, spenk mi... matr sm prverzn v pojstl.Ti tut verjetn, čeprov mi tele sado mazo scene ne odgovarjajo se sam zajebavam Pervezna,da sem.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Poznam par Rib, ki so res malček perverzne, ampak gre za tako potuhnjeno perverznost, ne tisto pravo. Drugače so kar fajn, čeprav malo za luno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ne za ampak NA Perverzne ribe, kje sem že to slišala? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ribe smo sam za na talar dobre Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 O, lej jo! Kakšen talar reč raje posteljo! ! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Hej bejba ,ma kakšna postelja neki ....nema postle! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Hehe, potem pa tepih drugač sem vsa obtolčena! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.