aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 jz ma pa lunco v ribicah. morm rečt da mi prov pašejo tele ribice in jih mam prov rada... da mi mal mojga škorpjončka umirijo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Tuki pa ne smem manjkat! Sonce, ascendent, merkur. Zakaj odbljuz ascendent ribi? Kaj je tko groznega na tem? (........................................mogoce lahko popravim) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 joj..... ribica katja, a ti nosiš očala (mislim rožnata) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Polna luna v ribah, pa ribice izplavale, invazija... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 če niso tole piranhe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ma sej vem da smo ribe ze tko odbljuz, samo zakaj je tak poudarek na asc v ribah? Vcasih je cist ok bit odbljuz. Vecinoma pa sem raje na realnih tleh. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ravnokar ugotovila, da mam tudi MC v ribah, ne samo mars. kaj to je?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Jaz sem zdej enga ribončka spoznala...pa pravi, da ima slabe izkusnje z ovni :xx!: Sta si res tok nekompatibilna?Drugace sem v podznaku tudi jaz ribica... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Evo mene, Pujsa z ribjimi gležnji Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Kaj pa to, imaš plavutke po novem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Jaz sem zdej enga ribončka spoznala...pa pravi, da ima slabe izkusnje z ovni :xx!: Sta si res tok nekompatibilna?Drugace sem v podznaku tudi jaz ribica...Se ne strinjam, da sta cist nekompatibilna. Moj dragi je tudi oven in je fajn, da te potegne nazaj na tla, ce prevec zajadras med oblake. Nekako me uravnotezi. Pa sva vec kot tri leta skupaj. So pa tudi ovni razlicni. Odvisno kje ima luno in asc. Moj je npr. oven/riba/rak, jaz pa sem riba/rak/riba..... Ni vse izgubljeno! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kaj pa to, imaš plavutke po novem mogoče pa res, čaki, ah ne, hvala bogu, še vedno so parkeljčki Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Saj meni bi bilo všeč , potem pa nisva v živalskem sorodu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Koko ne, mam luno v postrvih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 To se ti zdi, ker vidiš odsev v ponvi, v kateri pripravljaš postrvi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 , res no, pa še asc v tehtnici, da stehtam kok tehtajo postrvi, kadar fejst sije sonce Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Jaz sem zdej enga ribončka spoznala...pa pravi, da ima slabe izkusnje z ovni :xx!: Sta si res tok nekompatibilna?Drugace sem v podznaku tudi jaz ribica...Se ne strinjam, da sta cist nekompatibilna. Moj dragi je tudi oven in je fajn, da te potegne nazaj na tla, ce prevec zajadras med oblake. Nekako me uravnotezi. Pa sva vec kot tri leta skupaj. So pa tudi ovni razlicni. Odvisno kje ima luno in asc. Moj je npr. oven/riba/rak, jaz pa sem riba/rak/riba..... Ni vse izgubljeno! Hm, s tako kombinacijo sploh ni nič izgubljeno. Ravno naprotno sta Riba in Oven ena od redkih kombinacij SOSEDNJIH znamenj, ki zmoreta folgati skupaj, vendar ob predpogoju, da je Oven ON. (V obratnem primeru je pa ful kriza. Nepremostljiva.) Torej? Dobro se imejta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ma preveč so mevžaste, sam jok pa stok jih je, pa u luno gledat, pa debatirat kako bi blo, če bi blo..... bljak :xx!:Se tud men tko zdi, čeprov sem sama tud riba. Pa poznam tud ene par fejst ribic in ribakov Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Hm, s tako kombinacijo sploh ni nič izgubljeno. Ravno naprotno sta Riba in Oven ena od redkih kombinacij SOSEDNJIH znamenj, ki zmoreta folgati skupaj, vendar ob predpogoju, da je Oven ON.Bern, napiši nekaj osnovnih˝povezav med partnerji mislim tako, kot si navedel primer zgoraj;kaj je Bolje˝,da je On ali Ona? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Hm, s tako kombinacijo sploh ni nič izgubljeno. Ravno naprotno sta Riba in Oven ena od redkih kombinacij SOSEDNJIH znamenj, ki zmoreta folgati skupaj, vendar ob predpogoju, da je Oven ON. (V obratnem primeru je pa ful kriza. Nepremostljiva.) Torej? Dobro se imejta! Hvala Bern! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ... pa debatirat kako bi blo, če bi blo.....bljak :xx!:Jako čudno ime si si izbral, Sokrates, če ti debatiranje ne leži ... Kam bi pa prišli, če bi bile ribe vsem všeč? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 Pojedli bi nas ....lep pozdrav PIKO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Al pa naše ribje gležnjčke Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 Janja, ne tako pisati, ker potem ti takoj pade počutje .....en namig, ni vsak sposoben biti ribica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.