ScorpioGirl 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Sej se zajebavam.Sam mi ni do teh scen kjer se folk nekej na silo objema.Raj mamu une pristne, spontane objeme je res objem je taprav, k je spontan k nekoga objameš zato, k ga enostavno moraš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 k nekoga objameš zato, k ga enostavno moraš Objeti moraš sovražnika, da te ne zadavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Objeti moraš sovražnika, da te ne zadavi Tut občasno ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Vejki vejki .Dons sm pa zgodn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Vejki vejki .Dons sm pa zgodn Ti si pa zgodn..Jz pa do 10h spala..se vidi,da sm zabluzla včeri 100na uro in prišla dam ob 3h...Dans pa spet..Zakluček v službi...Kitajska restavracija.. Njam,njam... Fajn je tale december,sam še sneg manjka..... In kaj bote kj ribice kuple za božička svojim dragim??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 xrosex xrosex xrosex Dan,ribice.. Sneg gre,glej zunaj sneg gre... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 maribor pa nč vem ti lisbona, drugič si daj v podpis, da si bla prej morena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 maribor pa nč vem ti lisbona, drugič si daj v podpis, da si bla prej morena eh,klarus.. morene ni več.odšla je drugam.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 eh,klarus.. morene ni več.odšla je drugam.. ja sej zdej to vem.......sam prej mi pa ni blo nič jasn užaljenaribica.press Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja sej zdej to vem.......sam prej mi pa ni blo nič jasn užaljenaribica.press in kateri nik ti je bolj všeč oz. se ti zdi ,da mi bolj paše? A je Lisbona kul?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 spominja me na ene ljudi, ki sem jih spoznala..in so bli iz lisbone....za nov let..pa čist razočarani, ker so se tak veselili snega...njega pa od nikoder...pol pa njihovega veselja, ko so prvič doživel sneg hujš ot otroci so bli pa na to, da bi rada enkrat tje šla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 spominja me na ene ljudi, ki sem jih spoznala..in so bli iz lisbone....za nov let..pa čist razočarani, ker so se tak veselili snega...njega pa od nikoder...pol pa njihovega veselja, ko so prvič doživel sneg hujš ot otroci so bli pa na to, da bi rada enkrat tje šla Sva že dve.. Jz si tud full želim v Lisbono,moje najljubše mesto na svetu. Ps:jz sem tud včasih hujš kot otrok.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 VESEL BOŽIČ!! xrosex xrosex Naj novo leto bo srečno in veselo,zdravo kakor med,mirno kakor jutro,lepo kakor cvet.Naj vsi dnevi življenja mirno teko,vsaka stopinja srečna naj bo. xrosex Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 tud teb en lep božič xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Lep božič pa upajmo, da bo še kakšen sneg zapadel Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 sonce riba 7 hisa; luna oven 8 hisa, asc lev. ja,sam ne v to temo... Pa sploh nisem vedla,da si ti ribica po horoskopu??Kje imaš pa luno in ascedent?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sonce riba 7 hisa; luna oven 8 hisa, asc lev. ammm..a tk maš ti Pol si pa bolj ognjena riba..Tk kot jz... Jz bi tud mela sonce v 7.hiši. maš sigurno velik sreče v ljubezni in partnerstvu,takem in drugačnem..V moji 7.hiši ja pa saturn. :xx!: Omejitve in potrpežljivost. :xx!: Drugač mam pa sonce v 1.hiši,luno tako kot ti v 8.hiši,ascedent pa v vodnarju... napiš še kje maš venero in marsa... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jupiter ___ Libra ___04°39'10 - 02 - retrogradeUranus ___ Libra ___03°13'39 - 02 - retrogradePluto _____ Virgo ___24°22'55 - 02 - retrogradeMars _____ Scorpio ___27°24'45 - 04 - directNeptune __ Scorpio ___28°41'11 - 04 - directMercury ___ Aquarius ___04°28'23 - 06 - directSun ______ Pisces ___00°50'52 - 07 - directTrue Node _ Aries ___00°27'53 - 08 - directMoon _____ Aries ___09°03'25 - 08 - directVenus ____ Aries ___15°13'23 - 09 - directSaturn ___ Aries ___21°47'59 - 09 - direct Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sonce riba 7 hisa; luna oven 8 hisa, asc lev.a zato taki bujni kodrčki baje je v men veš ribe kot škorpije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jupiter ___ Libra ___04°39'10 - 02 - retrogradeUranus ___ Libra ___03°13'39 - 02 - retrogradePluto _____ Virgo ___24°22'55 - 02 - retrogradeMars _____ Scorpio ___27°24'45 - 04 - directNeptune __ Scorpio ___28°41'11 - 04 - directMercury ___ Aquarius ___04°28'23 - 06 - directSun ______ Pisces ___00°50'52 - 07 - directTrue Node _ Aries ___00°27'53 - 08 - directMoon _____ Aries ___09°03'25 - 08 - directVenus ____ Aries ___15°13'23 - 09 - directSaturn ___ Aries ___21°47'59 - 09 - direct zdj te bom pa mal preučila,ko bom mela cajt Venero in severni vozel mam jz tud v ovnu.. a zato taki bujni kodrčki baje je v men veš ribe kot škorpije he,he..a free je kravžlast??Jz tud,sam nimam nič v levu,no sam tega tečnega saturna.. Kaj pa maš v ribah klarus,da si tolk ribja??Jz sem pa baje prava škropija..mam luno v 8.hiši v škropijonu,pa plutona in vladarja karte urana v škropijonu v 8.hiši..pa full velik plutonovih aspektov.Mam to tečno kombinacijo vodnar/škropijon,ki me ubija.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Rada sem ribica..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Rada sem ribica..... Fajn za tebe... Sj ti nič drugega ne preostane... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Fajn za tebe... Sj ti nič drugega ne preostane... Pih....škorpija že ne bi bla.... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Pih....škorpija že ne bi bla.... :xx!:Pih... Jz nisem škorpija..sem ribica..sam mi pač prevladuje škorpija v natalnem horoskopu..Sem zmes ribe,vodnarja in škorpije..Nije mi lako.. Drugač sem pa tud jz rada zasanjena ribica... mi nič drugega ne preostane... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dreamer999 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kje bi lahko sam izvedel kje in kaj imam kje??? Nisem ravno izkušen v astrologiji. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.