Gazelca 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Pih... Jz nisem škorpija..sem ribica..sam mi pač prevladuje škorpija v natalnem horoskopu..Sem zmes ribe,vodnarja in škorpije..Nije mi lako.. Drugač sem pa tud jz rada zasanjena ribica... mi nič drugega ne preostane... Jz tud , in ko ne registriram nič okol sebe, se pač izgovorim....riba sem,kaj češ....živim nad oblaki. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kje bi lahko sam izvedel kje in kaj imam kje??? Nisem ravno izkušen v astrologiji. LP Tuki: http://www.lunin.net/astrologija/ Jz tud , in ko ne registriram nič okol sebe, se pač izgovorim....riba sem,kaj češ....živim nad oblaki. he,he,he... Jz isto delam.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ribice......mirno plavajte v letu 2007! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 zdj te bom pa mal preučila,ko bom mela cajt Venero in severni vozel mam jz tud v ovnu.. In kuko dobiš ta fakin severni vozel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 In kuko dobiš ta fakin severni vozel. Ta fakin severni vozel je na vsaki natalni karti...V bistvu sta severni in južni vozel.Moj severni je v tehnici in južni v ovnu...V nasprotnih znamenjih. upss..sem misla,da mam severnega v ovnu..sem šele zdjle opazla,da je v tehnici... ammm..gor pripopi natalno karto..pa ti povem kje je tvoj fakin severni vozel... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ta fakin severni vozel je na vsaki natalni karti...V bistvu sta severni in južni vozel.Moj severni je v tehnici in južni v ovnu...V nasprotnih znamenjih. upss..sem misla,da mam severnega v ovnu..sem šele zdjle opazla,da je v tehnici... ammm..gor pripopi natalno karto..pa ti povem kje je tvoj fakin severni vozel... Sem že pogruntov.Severni je v tehtnici pa v 7 bajti .Drgač mam pa tle tut karto če te zanima http://shrani.si/files/achart3ulfqra1.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 http://wwf.worldwildlife.org/images/content/pagebuilder/11368.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Sem že pogruntov.Severni je v tehtnici pa v 7 bajti .Drgač mam pa tle tut karto če te zanima . Pol mava oba severni vozel v tehnici,no jz v 8.hiši,ti v 7.hiši.Moj karmični dolg je povezan s spolnostjo,tvoj pa s partnerstvom.. Mal sem pogledala tvojo karto.,no predvsem tranzite,kar je bolj pomembno..po mojem... Dans se mi glih ljubi,ker nisem vedno razpoložena..pa tud nimam tolk cajta zadnje čase.. Prvo ,kar sem opazla,je ,da maš tranzitno luna točno na ascedentu..Na isti stopinji kot ascedent..Sam ti ne znam napisat točno,kaj prinaša ta položaj..Vprašaj lunco v forumu..Kako čutimo tranzite!!! Drugač maš zdjle full velik planetov v 12.hiši (t kiron,t merkur,t neptun,tvenera),najbrž dost razmišljaš o sebi,pa o čustvih...Mogoče nisi tolk družaben?? Zanima me ,če si doživel zdj v času cca 1 leta kakšno večjo spremembo,ker ti je uran šel čez ascedenta??Najbrš si se tud vizualno dost spremenil,pa ne sam vizualno..tud karakterno..??Jz sem se...odkar uran šari po moji 1.hiši sem čist spremenjena..vizualno in karakterno.. Aja...saturna še nimaš v 7.hiši..Bo pa tja prišel letos aprila enkrat...Takrat bo tvoje partnerstvo na preizkušnji...Če je to -to bo obstalo,če ne bo prišlo nekaj boljšega,ko bo čas zato.. Ker maš 7.hišo v devici,no začetek je v levu,ti najbolj odgovarjajo device kot partnerke .. Aja...pa pri teb še ni šel jupiter čez Mc-ja ,ki ga maš v 10.hiši kot jz..Pri men je že šel (ga imam tud v 10.hiši..sj mava skor isto položene hiše in planete v njih.. upam,da nisi pozabill ) in mi je prinesel tale jupiter napredovanje v službi in podaljšanje pogodbe za nedoločen čas..Tk,da si lahk ti obetaš tudi kaj dobrega v službi . Evo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 name='Lisbona' date='21. Jan 2007, 15:22' post='782093'] Pol mava oba severni vozel v tehnici,no jz v 8.hiši,ti v 7.hiši.Moj karmični dolg je povezan s spolnostjo,tvoj pa s partnerstvom.. Mal sem pogledala tvojo karto.,no predvsem tranzite,kar je bolj pomembno..po mojem... Dans se mi glih ljubi,ker nisem vedno razpoložena..pa tud nimam tolk cajta zadnje čase.. Ni pene.K boš pr volji kej bol povej. Prvo ,kar sem opazla,je ,da maš tranzitno luna točno na ascedentu..Na isti stopinji kot ascedent..Sam ti ne znam napisat točno,kaj prinaša ta položaj..Vprašaj lunco v forumu..Kako čutimo tranzite!!! BomDrugač maš zdjle full velik planetov v 12.hiši (t kiron,t merkur,t neptun,tvenera),najbrž dost razmišljaš o sebi,pa o čustvih...Mogoče nisi tolk družaben??Zanima me ,če si doživel zdj v času cca 1 leta kakšno večjo spremembo,ker ti je uran šel čez ascedenta??Najbrš si se tud vizualno dost spremenil,pa ne sam vizualno..tud karakterno..??Jz sem se...odkar uran šari po moji 1.hiši sem čist spremenjena..vizualno in karakterno.. Ja res je.Zele sm 3 dni dost tko aut sam se kr potrudm pa sm kr družaben čej treba.Je pa res.Karatkerno se spreminjam ker zaradi nekih zdravstvenih zadev uglavnem long story....bo pa držalo vsekakor.Sm čist drugačen kot en let nazaj tako kot po počutju kot izgledu.Rečmo da ratujem bol odrasla, zrela oseba in to zelo čutim na sebi.Aja...saturna še nimaš v 7.hiši..Bo pa tja prišel letos aprila enkrat...Takrat bo tvoje partnerstvo na preizkušnji...Če je to -to bo obstalo,če ne bo prišlo nekaj boljšega,ko bo čas zato.. Ker maš 7.hišo v devici,no začetek je v levu,ti najbolj odgovarjajo device kot partnerke ..Zanimiv daj moja "tedanja" dlih dvojna devica hehe...luna,sonceAja...pa pri teb še ni šel jupiter čez Mc-ja ,ki ga maš v 10.hiši kot jz..Pri men je že šel (ga imam tud v 10.hiši..sj mava skor isto položene hiše in planete v njih.. upam,da nisi pozabill ) in mi je prinesel tale jupiter napredovanje v službi in podaljšanje pogodbe za nedoločen čas..Tk,da si lahk ti obetaš tudi kaj dobrega v službi . Evo.. Ja kdaj pa bo to Tnx za razlago tko btw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 a severni vozel pomeni karmicni dolg al kaj? Pol mava oba severni vozel v tehnici,no jz v 8.hiši,ti v 7.hiši.Moj karmični dolg je povezan s spolnostjo,tvoj pa s partnerstvom.. ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 a severni vozel pomeni karmicni dolg al kaj? Ja,karmični dolg..Karmično si povezan s tistimi osebami,ki so rojeni v tistem astrološkem znaku(ali imajo luno oz.podznak v tem znaku)v katerem imaš severni vozel..Jz ga mam v tehtnici..Moj fater je tehtnica,najboljša kolegica je v ascedentu tehtnica in moja kao karmična ljubezen..moški od katerega sem se največ naučila o sebi tud ascedent tehtnica... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Ni pene.K boš pr volji kej bol povej. BomJa res je.Zele sm 3 dni dost tko aut sam se kr potrudm pa sm kr družaben čej treba.Je pa res.Karatkerno se spreminjam ker zaradi nekih zdravstvenih zadev uglavnem long story....bo pa držalo vsekakor.Sm čist drugačen kot en let nazaj tako kot po počutju kot izgledu.Rečmo da ratujem bol odrasla, zrela oseba in to zelo čutim na sebi. Jz isto...Bolj zrela,bolj odrasla..drugačna sem Ja kdaj pa bo to sem šla čekirat...27.1. bo že..Od takrat naprej bo jupiter v tvoji 10. hiši in ti bo prinašal veliko uspeha na področju službe in kariere.. Tnx za razlago tko btw Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ahaaaaaaaa... torej let me see: jst mam True Node - Aries - 00°27'53 - 08 - direct a true node pomeni - severni vozel? oz. lunin vozel? a je to isto? skor nbenga ne poznam da bi meu ovna v znaku, ali podznak v tem znaku ali luno v tem znaku?? a ni tole mal 'prevec' simpl zakljucek? sam mi je pa dost jasno da, ce mam tut kirona in luno v ovnu ter oba v 8 hisi , da je kr neki na tem podrocju za podelat... Ja,karmični dolg..Karmično si povezan s tistimi osebami,ki so rojeni v tistem astrološkem znaku(ali imajo luno oz.podznak v tem znaku)v katerem imaš severni vozel..Jz ga mam v tehtnici..Moj fater je tehtnica,najboljša kolegica je v ascedentu tehtnica in moja kao karmična ljubezen..moški od katerega sem se največ naučila o sebi tud ascedent tehtnica... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ahaaaaaaaa... torej let me see: jst mam True Node - Aries - 00°27'53 - 08 - direct skor nbenga ne poznam da bi meu ovna v znaku, ali podznak v tem znaku ali luno v tem znaku?? a ni tole mal 'prevec' simpl zakljucek? sam mi je pa dost jasno da, ce mam tut kirona in luno v ovnu ter oba v 8 hisi , da je kr neki na tem podrocju za podelat... Ej..sj jz ne vem točno...Mal tud nakladam Vem pa,da je severni vozel povezan s karmo..To je..Sj jz se tud drugač s tehtnicami ne štekam najboljš..so mi bolj fajn ovni,škropijoni in vodnarji..pa ribice tud obožujem Jz mam tud v 8.hiši luno,južni vozel in plutona... uff...bom mogla še delat na tem področju.. sicer se jaz kot dvojček naj ne bi tuki pojavlu, ampak, kako to da imate ribe samo 56 strani čveka? dvojček...in to nadpovprečno radoveden... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jah nekak v oči bode... msilm vsi mamo več kot 150 strani, ribe pa samo 55 ..ker nismo čvekice..evo zakaj,... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ne vrjamem vsak rad čveka, tud ribe... zakaj pa ste na forumu? ker rade čvekate to je res..sam jz najraje čvekam v živo al pa po telefonu.. pišem pa ne preveč rada...se prec naveličam.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ribicam en pozdravček ribakom seveda tudi o čvekanju pri ribah neki v čudne vode ste to zašli Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jah nekak v oči bode... msilm vsi mamo več kot 150 strani, ribe pa samo 55 Ja in.Kva zej hočeš povedat .Kokr vsakmu odgovrja .Bejž nazaj v svoj kurnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 to je res..sam jz najraje čvekam v živo al pa po telefonu.. pišem pa ne preveč rada...se prec naveličam.. Jest isto.Raj mam realnost k to virtualo.Tle so sam une stvari k so pač tko za usput x:DxZgleda je to bol globalni pojav pr ribah haha, napad iz ljubosumja nikol nas ne boste ujel dwojčki rulzzz Hm as pomilslu da nam to sploh ni v interesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kr preber kaj sm zgori napisu Ni videt icon1_thumbup.gif sem šla čekirat...27.1. bo že..Od takrat naprej bo jupiter v tvoji 10. hiši in ti bo prinašal veliko uspeha na področju službe in kariere.. Zanimiv kuko se vse poklapa.V teh dneh bom dlih kar začel delat na novem delovnem mestu v novem okolju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kaj ni videt... 291 strani mamo Eh koga boli ku....c kva mate pa kva nimate, pa kok .Pravm da ni vidt da TI bolj odgovarja čvekat v živo ali VAM če bolj posplošim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 haha, napad iz ljubosumja nikol nas ne boste ujel dwojčki rulzzz mislim...kaka otročja izjava...za v vrtec.. Zanimiv kuko se vse poklapa.V teh dneh bom dlih kar začel delat na novem delovnem mestu v novem okolju ooo,čestitke Indigo... Itak,da se vse poklapa.. Zdj ,ko bo jupiter v tvoji 10.hiši,ni panike za službo..Boš vidu,vse bo kul..mogoče še boljš kot boš pričakoval... Men je jupiter prečkal Mc 6.1.2007 in sem doživela malo za tem dva pozitivna presenečenja v službi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 no tole je bila spet ena izjava iz ljubosumja.... ti že veš... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pjt še mal strelce čekirat.. A njih pa nisi opazu?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.