Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Zanimiv kuko se ujemamo z škorpiji ja.Kr nekej jih poznam pa smo res k uliti x:Dx

x:Dx Jz bi mela enga škorpijončka..da bi ga lahk občudovala in izrabljala... x:px xcivx x;)x

Sem zdjle gledala stopinje tvojih planetov v natalnem horoskopu.

Sonce in merkur je na škropijonovi stopinji.Zato je tvoja energija in razmišlanje obarvano škropijonovko..

Tvoj uran v 9.hiši pa je na vodnarjevi stopinji(isto kot moj)kar pomeni,da maš možnosti postati dober astrolog..Pač astrologija ti leži...Zato se tud zanimaš zanjo .. x:Dx x;)x

Kako pa nova služba?? :irs: :madpro:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx Jz bi mela enga škorpijončka..da bi ga lahk občudovala in izrabljala... x:px xcivx x;)x

Sem zdjle gledala stopinje tvojih planetov v natalnem horoskopu.

Sonce in merkur je na škropijonovi stopinji.Zato je tvoja energija in razmišlanje obarvano škropijonovko..

Tvoj uran v 9.hiši pa je na vodnarjevi stopinji(isto kot moj)kar pomeni,da maš možnosti postati dober astrolog..Pač astrologija ti leži...Zato se tud zanimaš zanjo .. x:Dx x;)x

Kako pa nova služba?? :irs: :madpro:

Ti kva pa vem tale astrologija.Jo mam kr hit dost in se mi ne da obadat z njo.Dvomim da bom kdaj kej v tej smeri počev v smislu kart itd.Hja nikol ne veš ne.Je pa res da mi šloganje bol leži, čeprov sm to počel bolj za zajebancijo kot kej več in presenetjivo so bli ljudje ki sm jim šlogov navdušeni.Sam toj bol zajebancija itak x:Dx .Jest se v življenju bolj držim stvari ki so bolj "resne", ki jih vidim,čutim, tale horoskop sem ne zdi dlih xrolleyesx, bolj tko usput čeprav je zlooo velik res sam še zmer ni 100% in tut raj probam ljudem kej povedat v smislu naj se spremenijo če kej ni uredu, ne pa da za vsako slabo lastnost valijo krivdo na to da je pač tako zapisano v zvezdah.Potem je bolj da sploh ne vemo zanj.Takih ljudi pa je nažalost velik ki so zlo pasivni.

Delat pa še nism začel.Ta teden x:)x x;)x

Ti kva pa vem tale astrologija.Jo mam kr hit dost in se mi ne da obadat z njo.Dvomim da bom kdaj kej v tej smeri počev v smislu kart itd.Hja nikol ne veš ne.Je pa res da mi šloganje bol leži, čeprov sm to počel bolj za zajebancijo kot kej več in presenetjivo so bli ljudje ki sm jim šlogov navdušeni.Sam toj bol zajebancija itak x:Dx .Jest se v življenju bolj držim stvari ki so bolj "resne", ki jih vidim,čutim, tale horoskop sem ne zdi dlih xrolleyesx, bolj tko usput čeprav je zlooo velik res sam še zmer ni 100% in tut raj probam ljudem kej povedat v smislu naj se spremenijo če kej ni uredu, ne pa da za vsako slabo lastnost valijo krivdo na to da je pač tako zapisano v zvezdah.Potem je bolj da sploh ne vemo zanj.Takih ljudi pa je nažalost velik ki so zlo pasivni.

Delat pa še nism začel.Ta teden x:)x x;)x

A šloganje... :eek:

Jz tud šlogam,sam trenutno ne kj dost..Sem pa mela obdobje ,ko sem se full s tem ukvarjala..Šlogala pa sem na ciganske karte in na navadne karte?S katerimi kartami pa ti šlogaš??? :irs:

Vaav..full dober.. x:Dx :vragec: x;)x

Jz sem si zdjle pri marsi naročila ene tarot karte,ko sem vidla oglas ,da jih prodaja..Me full zanimajo že od nekdaj te karte,sam jih nikjer nisem našla...

Če obvladaš tarot me boš lahk kaj naučil.. x:Dx xsrcx

Drugače sem pa trenutno čist v astrologijo padla in ne morem brez nje..Rada raziskujem svoj karakter in karakter svojih bližnjih.. xsrcx

Eh..sj jz zdj astrologije ne jemljem neki full resno,mi pač deluje full zanimiva in tk..sem kr presenečena ,ko kaj takega odkrijem.. x^x Drugače pa jemljem življenje takšno kot je..

Obožujem pa realizem.. x:px :vragec: x;)x In sovražim neko sanjarjenje..Pa taka ribica.. :xx!: x:Dx x^x

Richard Bach

Obožujem pa realizem.. x:px :vragec: x;)x In sovražim neko sanjarjenje..Pa taka ribica.. :xx!: x:Dx x^x

x:Dx x:Dx x:Dx Isto.Čeprov me rado odnese če hočem, me vedno prinese nazaj na trda tla x:Dx x:Dx x:Dx

A šloganje... :eek:

Jz tud šlogam,sam trenutno ne kj dost..Sem pa mela obdobje ,ko sem se full s tem ukvarjala..Šlogala pa sem na ciganske karte in na navadne karte?S katerimi kartami pa ti šlogaš??? :irs:

Vaav..full dober.. x:Dx :vragec: x;)x

Jz sem si zdjle pri marsi naročila ene tarot karte,ko sem vidla oglas ,da jih prodaja..Me full zanimajo že od nekdaj te karte,sam jih nikjer nisem našla...

Če obvladaš tarot me boš lahk kaj naučil.. x:Dx xsrcx

Ja drgač mam te ciganske klasične karte doma, se pa da šlogat ubistvu z česarkoli.Sej veš da eni to delajo z kosti,kamenja,fižola itd.Ubistvu nima veze ampak je važno da maš filing in da veš kaj kakšen fižol,kamen,karta ponazarja v kombinaciji z drugim.Če tega nimaš pol bolj da greš kej druzga delat....govorim tko na splošno.Ja jest šlogam bolj na svoj način in dam ubistvu ko si zastavim vprašanje eno karto na sredino 5 na levo in 5 na desno, tako da dobim nekak krog.Sredinska karta ti pove trenutni položaj,leve kaj je bilo in desne kaj se bo zgodili.Po občutku potem povem kaj pomeni glede na kobinacijo pomen teh kart.Poznam osnovo, filing pa me vodi naprej.Evo to jest tko po domače brez dab me kdor koli učil.Dostkrat si jih vržem sam za neko zadevo in morm rečt da se ne zmotjo nikol.Maš pa tut varjante ko položiš čist vse karte in potem začneš z desne nekak križ in tista varjatna je kr fajna.Je pa več načinov polaganja.Jest se poslužujem predvsem teh dveh.Do kufeta pa še nism pršu x:Dx x:Dx x:Dx

Ja drgač mam te ciganske klasične karte doma, se pa da šlogat ubistvu z česarkoli.Sej veš da eni to delajo z kosti,kamenja,fižola itd.Ubistvu nima veze ampak je važno da maš filing in da veš kaj kakšen fižol,kamen,karta ponazarja v kombinaciji z drugim.Če tega nimaš pol bolj da greš kej druzga delat....govorim tko na splošno.Ja jest šlogam bolj na svoj način in dam ubistvu ko si zastavim vprašanje eno karto na sredino 5 na levo in 5 na desno, tako da dobim nekak krog.Sredinska karta ti pove trenutni položaj,leve kaj je bilo in desne kaj se bo zgodili.Po občutku potem povem kaj pomeni glede na kobinacijo pomen teh kart.Poznam osnovo, filing pa me vodi naprej.Evo to jest tko po domače brez dab me kdor koli učil.Dostkrat si jih vržem sam za neko zadevo in morm rečt da se ne zmotjo nikol.Maš pa tut varjante ko položiš čist vse karte in potem začneš z desne nekak križ in tista varjatna je kr fajna.Je pa več načinov polaganja.Jest se poslužujem predvsem teh dveh.Do kufeta pa še nism pršu x:Dx x:Dx x:Dx

Ja,za tisto križ varianto sem že slišala,sam je kr zajebana po mojem. xnckrivx Ta tvoj način šloganja 5 kart na eno stran, 5 kart na drugo stran ,pa še eno v sredino mi je kul.. x:px Bom sprobala..

Sem pa zdjle naročila karte (tarot) pri Marsi in komaj čakam,da jih dobim..Bom pa 30 evrov dala za njih..Sam mi ni žal keša,ker si jih res full želim..

Dj,Indigo napiš kako razlagaš karto vdovec ali vdova??Ti dve karti so men tk smotane..Jz jih razlagam kot neko žalostno osebo..moškega ali ženskega spola..Pa ti???

A veš men je par let nazaj ena poljakinja iz kave šlogala in mi je vse v nulo otrofla.. :eek: Take nemogoče zadeve,ki so se pol vse uresničile.. :eek: x;)x

Ti bi mi lahk tud mal pošlogal?? xflirtx xflirtx :2src: x;)x x:px

Richard Bach

Ja,za tisto križ varianto sem že slišala,sam je kr zajebana po mojem. xnckrivx Ta tvoj način šloganja 5 kart na eno stran, 5 kart na drugo stran ,pa še eno v sredino mi je kul.. x:px Bom sprobala..

Sem pa zdjle naročila karte (tarot) pri Marsi in komaj čakam,da jih dobim..Bom pa 30 evrov dala za njih..Sam mi ni žal keša,ker si jih res full želim..

Dj,Indigo napiš kako razlagaš karto vdovec ali vdova??Ti dve karti so men tk smotane..Jz jih razlagam kot neko žalostno osebo..moškega ali ženskega spola..Pa ti???

A veš men je par let nazaj ena poljakinja iz kave šlogala in mi je vse v nulo otrofla.. :eek: Take nemogoče zadeve,ki so se pol vse uresničile.. :eek: x;)x

Ti bi mi lahk tud mal pošlogal?? xflirtx xflirtx :2src: x;)x x:px

Jest sm dav za njih 999 sit v shopu kjer je vse po tok x:Dx x:Dx x:Dx .Sej karte kot same po seb niso važne tok.Lahko jih nardiš tut iz ovitka enga zvezka al kaj ti jest vem.Doma smo mel celo rune na navadnih kamnih.Važno je da veš pomen vsake, čutiš to in da so samo tvoje.Da je energija na njih tvoja in da jih ne uporabljajo drugi, ker se potem "zapacajo".

Vdovec in vdova imata v kombinaciji z drugmi karti več pomenov in se ta lahko izniči ali pa utrdi oziroma oddalji ali približa svojemu pravemu pomenu.To je odvisno od skupka, kaj je pred njo kaj za njo in kako paše v to celoto.Ponavadi ta karta ponazarja neki umik od zadeve,osamo,ali zapustitev partnerja.Pomenov je veliko veš.Tako kot zimezelena karta smrti ne pomeni le te v 100% ampak večkrat konec nekega obdobja ali nečesa novega se v izjemno res redkih primerih zgodi da celo to pomeni.Orodje napovedovanja morš čutit in ti more pridet pod kožo.Le tako lahko to počneš.Če se tega lotiš po sistemu By the book ne prideš nikamor ker tle prevladuje intuicija.

Čeb ti šlogov hehe.Kva pa povej kva te matra.Loh probava x;)x .Pa vržem eno za foro.

poglej no x:px ribice neki zgovorne x;)x x:Xx pa to o šloganju :2src: ful zanimiva tema xcivx sva si v soboto z enim kolegom iz kave šlogala x:Dx čist za zajebancijo x:Dx hec pa tak ... še fajna prihodnost se mi kaže :lol:

drugač pa komaj čakam, da en ribonček pride x:px x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

poglej no x:px ribice neki zgovorne x;)x x:Xx pa to o šloganju :2src: ful zanimiva tema xcivx sva si v soboto z enim kolegom iz kave šlogala x:Dx čist za zajebancijo x:Dx hec pa tak ... še fajna prihodnost se mi kaže :lol:

Eh...kake ribice..midva z Indigom sva vse drugo kot pa ribice.. x;)x

xrolleyesx Ja,sj ,če Indiga ne bi blo..,kdo bi se pol z mano ukvarjal?? x:Dx :vragec: Najbrž sem mu full tečna ,ko skoz tolk težim.. :o|o:

Kera tečnoba x:Dx

Richard Bach

Jest sm dav za njih 999 sit v shopu kjer je vse po tok x:Dx x:Dx x:Dx .Sej karte kot same po seb niso važne tok.Lahko jih nardiš tut iz ovitka enga zvezka al kaj ti jest vem.Doma smo mel celo rune na navadnih kamnih.Važno je da veš pomen vsake, čutiš to in da so samo tvoje.Da je energija na njih tvoja in da jih ne uporabljajo drugi, ker se potem "zapacajo".

Vdovec in vdova imata v kombinaciji z drugmi karti več pomenov in se ta lahko izniči ali pa utrdi oziroma oddalji ali približa svojemu pravemu pomenu.To je odvisno od skupka, kaj je pred njo kaj za njo in kako paše v to celoto.Ponavadi ta karta ponazarja neki umik od zadeve,osamo,ali zapustitev partnerja.Pomenov je veliko veš.Tako kot zimezelena karta smrti ne pomeni le te v 100% ampak večkrat konec nekega obdobja ali nečesa novega se v izjemno res redkih primerih zgodi da celo to pomeni.Orodje napovedovanja morš čutit in ti more pridet pod kožo.Le tako lahko to počneš.Če se tega lotiš po sistemu By the book ne prideš nikamor ker tle prevladuje intuicija.

Čeb ti šlogov hehe.Kva pa povej kva te matra.Loh probava x;)x .Pa vržem eno za foro.

Dans sem podpisala v službi pogodbo za nedoločen čas. x^x Problem službe rešen.. x:px Sam nisem full happy,ne vem kaj mi je..Najbrž tud zato,ker sem to pričakovala.. :vragec: x^x

Kaj pa tvoj prvi dan v službi?Si preživel?? x:Dx x?x

Ja neki mi lahk šlogaš.. x;)x

Osebna zadeva..en moj problem,ki ga skoraj nihče ne pozna...

Zanima me,ali bo kakšen napredek pri tej zadevi?Se bo stanje izboljšalo ali poslabšalo??

Po horoskopu tk veš kaj sem...slikco mojo maš v profilu..Tk,da se lahk fajn osredotočiš name.. x:px x:Dx x;)x

Ja,sj pri šloganju je full pomembna intuicija..(jz jo mam),sam neke osnove si morš pa tud iz bukvice naučit/prebrat...

če ne bi blo indiga bi vrjetn samevala v tej temi x:Dx x;)x

Ja,najbrž.. :V:

Edino Indigo me šteka in prebavlja... x:Dx x8Dx

Pa tak virtualni life. :xx!:

Sicer mi pa on čist zadustuje...

Richard Bach

ah ne vrjamem, da te samo on prebavlja x;)x :palec: te tud jst, ampak res težko x:Dx x:Dx x:Dx

xrolleyesx ma ja..se mi je zdelo.. x:o)x

Indigo rules...v naših vodah.. x:Dx

Richard Bach

:eek: zakaj pa to x?x x?x x?x men se nč neprebavljiva ne zdiš x;)x :palec:

pa čestitke za službo :palec: xDDx

Scorpio xsrcx

Včeri sem se zdela sama seb full neprebavljiva,pol sem pa take bedarije tuki pisala x;)x

Drugač pa ,hvala x:Xx x:Xx

Richard Bach

Eh...kake ribice..midva z Indigom sva vse drugo kot pa ribice.. x;)x

xrolleyesx Ja,sj ,če Indiga ne bi blo..,kdo bi se pol z mano ukvarjal?? x:Dx :vragec: Najbrž sem mu full tečna ,ko skoz tolk težim.. :o|o:

Kera tečnoba x:Dx

Res sva to, pa spet ne(ribi) xrolleyesx .Ne eno te drugo x:Dx x:Dx x:Dx .Ne nis tečna, čeprov se zajebavaš x;)x

Edino Indigo me šteka in prebavlja... x:Dx x8Dx

Pa tak virtualni life. :xx!:

Sicer mi pa on čist zadustuje...

Ja to bo verjetno držalo ker sva si dost podobna, tko da ti ne gine da najdeš enga tazga patnerja ki pozna človeško dušo in h krati tut tebe.Jest sm to najdu, čeprov sm vedu da bo teško ampak sm h krati nekak čutu da ta dan bo prišel in da mi to nekak pripada samoumevno.Smešno vendar resnično x:)x.Sicer me ne razume popolnoma sam ji je kul hehe

Indigo rules...v naših vodah.. x:Dx

Ja itak x:Dx x:Dx x:Dx Najbolj da kandidiram za predsednika x:Dx x:Dx x:Dx .

Šlognem ti zjutrej k zele se mi res ne da x;)x

Res sva to, pa spet ne(ribi) xrolleyesx .Ne eno te drugo x:Dx x:Dx x:Dx .Ne nis tečna, čeprov se zajebavaš x;)x

Ja to bo verjetno držalo ker sva si dost podobna, tko da ti ne gine da najdeš enga tazga patnerja ki pozna človeško dušo in h krati tut tebe.Jest sm to najdu, čeprov sm vedu da bo teško ampak sm h krati nekak čutu da ta dan bo prišel in da mi to nekak pripada samoumevno.Smešno vendar resnično x:)x.Sicer me ne razume popolnoma sam ji je kul hehe

Ja itak x:Dx x:Dx x:Dx Najbolj da kandidiram za predsednika x:Dx x:Dx x:Dx .

Šlognem ti zjutrej k zele se mi res ne da x;)x

:palec: ja,res se mal zajebavam...Ti že veš... x;)x x:Dx x^x

:O: A najdu si sorodno dušo..Favš :vragec: x:Ix Kaj je po horoskopu ?devica?? x:Dx x;)x

Dj,ko boš pri volji mi pošlogi...pilssssssssssss x:Xx

Ps:dj a mi napišeš kk lahk recimo tvoj post citiram vsak stavek posebi(tk ,kot ti mene citiraš).

Jz lahk citiram sam celo tvoje besedilo... x?x

Richard Bach

:palec: ja,res se mal zajebavam...Ti že veš... x;)x x:Dx x^x

:O: A najdu si sorodno dušo..Favš :vragec: x:Ix Kaj je po horoskopu ?devica?? x:Dx x;)x

Dj,ko boš pri volji mi pošlogi...pilssssssssssss x:Xx

Ps:dj a mi napišeš kk lahk recimo tvoj post citiram vsak stavek posebi(tk ,kot ti mene citiraš).

Jz lahk citiram sam celo tvoje besedilo... x?x

Ja devica je x:Dx x:Dx x:Dx in to dvojna x:px .Še v luni ma pa škorpija v asc.

Zjutrej bom plognu upam da bom take volje zjutrej pr kufetu x:px .

Kako citiraš hm

normalno ne...kliknem citiraj pa zbrišem vse kar nočem met not pa ospod komentar.Če hočem spet isti post pa zbrišem uno kar prej nisem pa zej kej druzga postim v istem postu pa odspod komentar.Če ujameš tajming pa se vse v istmu postu vid.... xrolleyesx upam da razumeš x:Dx x:Dx x:Dx

Ja devica je x:Dx x:Dx x:Dx in to dvojna x:px .Še v luni ma pa škorpija v asc.

Zjutrej bom plognu upam da bom take volje zjutrej pr kufetu x:px .

Kako citiraš hm

normalno ne...kliknem citiraj pa zbrišem vse kar nočem met not pa ospod komentar.Če hočem spet isti post pa zbrišem uno kar prej nisem pa zej kej druzga postim v istem postu pa odspod komentar.Če ujameš tajming pa se vse v istmu postu vid.... xrolleyesx upam da razumeš x:Dx x:Dx x:Dx

Ma tole s citiranje..brezveze,...preveč komplikacij..Komu se da.. :xx!: Men ne.. x;)x x:Dx

Ma ja,ti sam neki obljubljaš,pol pa sploh ne šlogaš... :vragec: x:Dx :xx!: Zjutri,zjutri,zjutri..Ma ja, malo sutra xrolleyesx :inocent:

Smotko si.. :o|o: :vragec: :vragec:

Jz mam take svetovne tarot karte..Osho zen tarot ..Veš kaj so fajne..Komi čakam,da jih preučim in začnem uporabljat..

:palec: Svetovne so.. xsrcx

Device so kul,jaaaaaaaa... x:px x:o)x x;)x

Sam men pa najbolj ležijo škorpija /vodnar ali škorpija/oven.. xsrcx

x:Xx x:Xx

Richard Bach

o lej jih ribice x:px xsrcx

Evo..ribic kolk hočeš... xsrcx

http://www4.slikomat.com/07/0204/010210bxr.jpg

xsrcx x:Xx

Richard Bach

Osebna zadeva..en moj problem,ki ga skoraj nihče ne pozna...

Zanima me,ali bo kakšen napredek pri tej zadevi?Se bo stanje izboljšalo ali poslabšalo??

Po horoskopu tk veš kaj sem...slikco mojo maš v profilu..Tk,da se lahk fajn osredotočiš name.. x:px x:Dx x;)x

Sm šlognu.Lej situacija je sledeča:

Trenutna karta je vdova, kar pomeni da si pr tej zadevi ostala sama in da si se od nje umaknila in trenutno nima vpliva nate, čeprov si drugače povezana z njo.Zdi se mi da ima nekej z ljubeznijo veze, nek tip,neka simpatija.

Preteklost.Hm.Zlo slabe karte.Bolest,gubitak,sudac,lopov,ljubomora.Težave na celi fronti.Bolest pomeni da nisi šla v to prov z čisto glavo in nisi bila čist prisebna.Ubistvu bi reku da srce je hotelo pamet pa ne zarad česa je prišlo ko komflikta s samim seboj in si bila "bolana" zarad nekih preteklih uplivov ki so te tako naredili.Uglavnem v to se nis spustila z 100% občutkom da je to kul.Gubitak pomen da si z tem nekej izgubila ker si se v to spustila.Nisi furala svojega jaza ker si se podrejala temu.Se pravi izgubila si svobodo ki si jo prej imela.Sudac.Tle si si začela postavlat neke meje ker to te ni osrečevalo.Padla je neka odločitev o tej zadevi, ker ti je bilo dovolj tega.Lopov.Nek zunanji vpliv.Nekdo iz zunanjega sveta je vdiral v to tvojo zadevo, oziroma v vajino, če se to slučajno vrti okol ljubezenske zveze.Ljubomora.Že karta pove svoje.Delažna si bila velike ljubosumnosti pri tej svoji zadevi od okolja ali nekih oseb ki pa niso bili neposredno vključeni v to, so pa vedeli za to.

Prihodnost.Hm.Zlo take težavne,nejasne karte.Ljubavnica,tuga,misao,udovac,nada.Ljubavnica bi pomenila da bo v redu, v začetka.Zdelo se bo tako in začel se bo nov začetek ki bo dal filing da so stvari drugačne,nove in da preteklost ne obstaja več, ker smo pač zrelješi,se bolj poznamo.Pol je tuga.Zadeva ne bo zalaufala kot bi mogla.Velikrat boš v bedu zarad nje ker ne bo un kar si ti hotla,pričakovala.Misao.Velik boš razmišlala v tem.Res velik.Skoraj skos ko boš sama z seboj.Vdovac.Tle bo en odšel ker se zadeva spet ne bo realizirala kot si ti,on pričakovala.Oziroma on bo odšel ker ne bo kemije,harmonije(če gre za ljubezensko zadevo, ker mam tak občutek, če ne potem velja isto).Nakoncu pa še nada.Kar pomeni da bo v zraku vedno neko upanje da je kljub vsemu z nazaj ta zadeva izvedljiva po nekem pretečenem času in z novo frišno bolj zrelo energijo.No vsaj ubčutek bo vedno tak in verjetno boš velikokrat razmišlala da če bi naredila to bi pa mogoče šlo itd.

SAm glede na vse bi ti svetovav da se zadeve ogneš ker v tem ne vidim ene prihodnosti.Zadeva je miselno izvedljiva ko pa pride do prakse pa se lomi na celi fronti.Zato bi se jest na tvojem mestu tega ognil.

Evo tolk o šlogu.Zej vidš zakaj se mi ne da to kr tko.Ker rabiš kr velik energije da se spustiš v to analizo x;)x .Jest sm do tega pršu sam brez učiteljev x:)x

Sm šlognu.Lej situacija je sledeča:

Trenutna karta je vdova, kar pomeni da si pr tej zadevi ostala sama in da si se od nje umaknila in trenutno nima vpliva nate, čeprov si drugače povezana z njo.Zdi se mi da ima nekej z ljubeznijo veze, nek tip,neka simpatija.

Preteklost.Hm.Zlo slabe karte.Bolest,gubitak,sudac,lopov,ljubomora.Težave na celi fronti.Bolest pomeni da nisi šla v to prov z čisto glavo in nisi bila čist prisebna.Ubistvu bi reku da srce je hotelo pamet pa ne zarad česa je prišlo ko komflikta s samim seboj in si bila "bolana" zarad nekih preteklih uplivov ki so te tako naredili.Uglavnem v to se nis spustila z 100% občutkom da je to kul.Gubitak pomen da si z tem nekej izgubila ker si se v to spustila.Nisi furala svojega jaza ker si se podrejala temu.Se pravi izgubila si svobodo ki si jo prej imela.Sudac.Tle si si začela postavlat neke meje ker to te ni osrečevalo.Padla je neka odločitev o tej zadevi, ker ti je bilo dovolj tega.Lopov.Nek zunanji vpliv.Nekdo iz zunanjega sveta je vdiral v to tvojo zadevo, oziroma v vajino, če se to slučajno vrti okol ljubezenske zveze.Ljubomora.Že karta pove svoje.Delažna si bila velike ljubosumnosti pri tej svoji zadevi od okolja ali nekih oseb ki pa niso bili neposredno vključeni v to, so pa vedeli za to.

Prihodnost.Hm.Zlo take težavne,nejasne karte.Ljubavnica,tuga,misao,udovac,nada.Ljubavnica bi pomenila da bo v redu, v začetka.Zdelo se bo tako in začel se bo nov začetek ki bo dal filing da so stvari drugačne,nove in da preteklost ne obstaja več, ker smo pač zrelješi,se bolj poznamo.Pol je tuga.Zadeva ne bo zalaufala kot bi mogla.Velikrat boš v bedu zarad nje ker ne bo un kar si ti hotla,pričakovala.Misao.Velik boš razmišlala v tem.Res velik.Skoraj skos ko boš sama z seboj.Vdovac.Tle bo en odšel ker se zadeva spet ne bo realizirala kot si ti,on pričakovala.Oziroma on bo odšel ker ne bo kemije,harmonije(če gre za ljubezensko zadevo, ker mam tak občutek, če ne potem velja isto).Nakoncu pa še nada.Kar pomeni da bo v zraku vedno neko upanje da kljub vsemu ta zadeva izvedljiva po nekem pretečenem času in z novo frišno bolj zrelo energijo.No vsaj ubčutek bo vedno tak in verjetno boš velikokrat razmišlala da če bi naredila to bi pa mogoče šlo itd.

SAm glede na vse bi ti svetovav da se zadeva ogneš ker v tem ne vidim ene prihodnosti.Zadeva je miselno izvedljiva ko pa pride do prakse pa se lomi na celi fronti.Zato bi se jest na tvojem mestu tega ognil.

Evo tolk o šlogu.Zej vidš zakaj se mi ne da to kr tko.Ker rabiš kr velik energije da se spustiš v to analizo x;)x .Jest sm do tega pršu sam brez učiteljev x:)x

Indigo..waw..čist impresionirana... xsrcx

Res rabiš dost cajta za tole. :o|o: .si se pa res potrudu..Hvala,res!!!! x:Xx xsrcx Pa tvoj nasvet bo tud prav prišu..morem razmislit o njemu.. :o|o: x:)x

Glede preteklosti..full vse otrofu..tole me je mal šokiralo ,ko si napisal glede ljubosumja..To pa tolk drži..Ljubosumje od oseb,ki niso bile neposredno vključene v to.. :eek: ja,čist res...Pa itak preteklost v badu...bolj kot ne..Tud neki lepih trenutkov..drugač pa... :xx!:

Prihodnost bomo pa še vidili... :vragec: :inocent:

Indigo rules...he,he,he,,, x;)x

Richard Bach

:palec: Upam,da ne boš mel nič proti,če te bom še kdaj prosla za kak šlog..Ker res obvladaš..Fajn obrazložiš vse..Super ,noo.. x:px xsrcx x;)x

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...