ScorpioGirl 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Ribice waw Indigo te bomo še ostali začeli nadlegovat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Indigo..waw..čist impresionirana... Res rabiš dost cajta za tole. .si se pa res potrudu..Hvala,res!!!! Pa tvoj nasvet bo tud prav prišu..morem razmislit o njemu.. Glede preteklosti..full vse otrofu..tole me je mal šokiralo ,ko si napisal glede ljubosumja..To pa tolk drži..Ljubosumje od oseb,ki niso bile neposredno vključene v to.. ja,čist res...Pa itak preteklost v badu...bolj kot ne..Tud neki lepih trenutkov..drugač pa... :xx!: Prihodnost bomo pa še vidili... Indigo rules...he,he,he,,, Ma ne ubistvu ne rabš velik cajta, sam voljo nč druzga.Če ti to leži je hit.Sm že zanč zjutrej hotu pa nism mel neta zjutrej . Ja itak so bli tut lepi trenutki v preteklosti, ampak generalno gledano in taglavne stvari so ble take.Za prihodnost pa mirkej.Verjetno se boš v to spustila kot kažejo karte, zato pazi .Karte ne lažejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Evo..ribic kolk hočeš... http://www4.slikomat.com/07/0204/010210bxr.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Upam,da ne boš mel nič proti,če te bom še kdaj prosla za kak šlog..Ker res obvladaš..Fajn obrazložiš vse..Super ,noo.. name='ScorpioGirl' date='4. Feb 2007, 11:15' post='790726'] Ribice waw Indigo te bomo še ostali začeli nadlegovat Ja rade volje.Sam morm bit sam zato.To pa ni dlih zmerej .Drgač pa no problemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Ma ne ubistvu ne rabš velik cajta, sam voljo nč druzga.Če ti to leži je hit.Sm že zanč zjutrej hotu pa nism mel neta zjutrej . Ja itak so bli tut lepi trenutki v preteklosti, ampak generalno gledano in taglavne stvari so ble take.Za prihodnost pa mirkej.Verjetno se boš v to spustila kot kažejo karte, zato pazi .Karte ne lažejo. Ja,sam rabiš pa kr neki časa,da vse tole napišeš... Na to sem misla... Drugač bom pa mirkala,ja.. Kaka fajna beseda...mirkej..Mi je všeč,ko tk po domače pišeš.. Ja rade volje.Sam morm bit sam zato.To pa ni dlih zmerej .Drgač pa no problemo Fajn.. iiiiiiiiiiiiiii..Klarus..spet maš tisto lepo ribico v ikonci.. Do you feel fishy today?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Ja rade volje.Sam morm bit sam zato.To pa ni dlih zmerej .Drgač pa no problemo Iiiiiii, kolk fajn pol pa, k boš mel filing, lohk pogledaš za eno stvar, k me mal matra zdejle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Drugač bom pa mirkala,ja.. Kaka fajna beseda...mirkej..Mi je všeč,ko tk po domače pišeš.. Fajn.. Ja po domače napišem ker tko nekak kažem svojo energijo, identiteto, se ne skrivam za besedam čeprov mam zelo rad slovenski pravopisni jezik. A tk pišem As ti mogoče Škofja loka okrožje Kk,tk pa žvčk pa tma je .Kjeri dialetkti Iiiiiii, kolk fajn pol pa, k boš mel filing, lohk pogledaš za eno stvar, k me mal matra zdejle Ja kr napiš.Jest zele grem.Bom prod večeru probov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 A tk pišem As ti mogoče Škofja loka okrožje Kk,tk pa žvčk pa tma je .Kjeri dialetkti lih na Škofjo Loko pa okrožje si se spravu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 A tk pišem As ti mogoče Škofja loka okrožje Kk,tk pa žvčk pa tma je .Kjeri dialetkti Ne,jz sem iz Veleja.. Pa tud pišem tk..pa kk..Sam ti maš pa posebn dialekt... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 lih na Škofjo Loko pa okrožje si se spravu Eh a ste vi v Železnikih ker drgač.Hehe.Pejt raj na en žvčk. Ne,jz sem iz Veleja.. Aha.Titov mesto.Ok.Sm mislu zarad Tk besede.To bol tm pr ns bliz u LOk govorijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Eh a ste vi v Železnikih ker drgač.Hehe.Pejt raj na en žvčk. Aha.Titov mesto.Ok.Sm mislu zarad Tk besede.To bol tm pr ns u LOk govorijo Kaj je žvčk?? He,he..dasn smo pa naštepali kr neki objav v ribice... Grem zdj ..Počasi bo kosilo..pol pa vn na sonček,..En giro po Veleju... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Kaj je žvčk?? Žvečilni gumi.Tm vse krajšajo hehe.Tapravi gorenci.Je treba šparat...tut pr črkah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Ja kr napiš.Jest zele grem.Bom prod večeru probov.Me zanima, če bo se zadeva premaknla kej s tele mrtve točke? Če bojo kšne spremembe, vsaj pr meni pa hvala Eh a ste vi v Železnikih ker drgač.Hehe.Pejt raj na en žvčk. mi ni treba it, mam kar tle kšn žvčk Kaj je žvčk??žvečilni pa vidim, da je že Indigo odgovoril Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 iiiiiiiiiiiiiii..Klarus..spet maš tisto lepo ribico v ikonci.. Do you feel fishy today?? ma tak se počutim že skoz.....zgleda da sem bol riba, kot sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ma tak se počutim že skoz.....zgleda da sem bol riba, kot sco Jz sem pa baje bolj vodnar kot riba(lunca napisala,ob pogledu v mojo natalno karto..) Evo,ena ribica(lušna)sam zate.. http://www4.slikomat.com/07/0204/050219br4t.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ma tak se počutim že skoz.....zgleda da sem bol riba, kot sco enako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Jz sm tut Ribi. Sonce, Merkur, Jupiter. Mam pa asc v strelcu to me pomojem rešuje Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Rešuje te, ampak malo manj, ker je tudi Jupiter v ribah. Ne se sekirat, saj Ribice so fajn, malo te vzdignejo, ko si preveč prizemljen, ko so one preveč v zraku, jih pa mora kakšen Bik potisnit dol, da ne odplavajo v vesolje. Amapak tudi ASC v Strelcu je super. Nosi pravo svobodo in optimizem v duši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Me zanima, če bo se zadeva premaknla kej s tele mrtve točke? Če bojo kšne spremembe, vsaj pr meni pa hvala Sm ti šlognu.Situacija je taka: Karta sedanjosti je sudac kar pomeni da o tej zadevi trenutno odločaš in da še ne veš kaj bi.Je pa zadeva v"postopku" in se še nis čist odločila. Preteklost-so karte jubavnik,veselje,stalnost,tuga,iznenadna sreča. Hm.Te karte sam po seb niso sploh nagativne razn, une tuge tm nakonc.Sicer si bla pa v tej zadevi kr srečna.So ti bli ljudje v oporo in celo eno ljubezen oziroma simpatičnost je videti z neke moške strani,ni nujno da je ljubezenska scena ampak taka prijatelska ljubezen kot nas majo radi starši recimo in si mela veselje do tega in skoraj si že ujela neko stalnost,varnost,zavetje se pravi neko konstanto,stalnico v kateri bi se počutla v redu.Vendar se je nekaj zgodilo in ti uničilo to varnost ki si jo čutila in že imela in ti stvari malo postavila na glavo zarad česa si bla kr u bedu.Bi reku da si bla kr šokirana ker tega po tko lepem začetku in toku stvari nisi pričakovala.Na koncu je karta nešto novca kar pomen da si po tem slabem počutju še zmer mela nekej žerjavce v ognju iz zadevo kr pelala kljub uni tugi ki te je kr zabedirala.Zdej trenutno si v nevtralnem položaju in še zmerej analiziraš,melješ,prežvekuješ to zadevo in ne razumeš zakaj ti je po tko fajnem začetku in ko ti je bilo že tko lepo da bi ujela "tisto" vse padlo malo v vodo.Tebi seveda to ni všeč ker hočeš imeti pošlihtan brez problemov.Neko čisto varjanto brez enih šokov in nenavadnih zasukov ko stvari že lepo tečejo in kažejo trdnost. Prihodnost.HmKarte tko ,tko.Posjeta,neiskrenost,neprijatelj,dar,bolest.Kr dost ne prov fajne karte.Hja.Defenitivno te zadeve naprej ne boš začela ti peljat ampak bo nekdo odgovoren za njo.Nekdo ki te bo spudbudil za to da bo spet tekla.Sama od sebe se v njo ne boš podala.Nato je neiskrenost.To boš počela na silo.Ne bo ti udobno in ne boš čist iskrena do sebe.Ubistvu si boš govorila: v redu je,v redu je a čutila boš ravno nasprotno.Nato karta neprijatelj kar pomeni da ti bojo ljudje nenaklonjeni.Govorim povrečno.Seveda nekateri ti bodo stali ob strani vendar generalno gledano bojo do tebe sovražni ker jim nekej ne bo všeč.Potem je dar kar pomeni da imaš dar za to zadevo in da si kr ustvarjena za njo zato ti to ni problem početi vendar karta bolest na konc pomen da boš zarad te zadeve "zbolela".Mogoče psihično sej veš da dostkrat grejo živci zarad določenih stvari.Uglavnem nč dobrga ne kaže.Je pa ta karta dar kar pomeni da za zadevo imaš talent in da jo obvladaš vendar z drugmi ljudmi in drugem okolju bi bila bolj srečna se mi zdi.Zdi se mi za sprašuješ za službo.In da se zdej podajaš na drugo delovno mesto iste panoge vendar drugačno okolje in ljudi.Tko nekak čutim. Precej boš mela problemov no.Sam včasih more človek probat ker tle se tut velik nauči in una karta nakonc bolezen ne pomen da boš zej zbolela ak kaj ti jest vem, samo na tvojem zdravju se bo poznalo in te bo mal izčropalo kar boš tut čutila takrat ko boš frej od svoje službe kar seveda ni dobro zato pazi. To je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 waw Indigo hvala je tole že skor spooky preteklost so tele karte čist zadele sedanjost pa tud prihodnost bomo pa pač sprejeli tako, kot bo aja, ni šlo za službo tole mam zaenkrat še, za naprej pa ne vem ... še nč ne iščem aja, ribice, en lep večer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 aja, ni šlo za službo tole mam zaenkrat še, za naprej pa ne vem ... še nč ne iščem aja, ribice, en lep večer Aja je šlo za ljubezen poj.Kva si bla z nekom sam nista bila še intimna a ne.Vse je blo kul in rastlo je pol pa kr un kar ja blo naenkrat.Sprašujem ker me zanima pr definicij da bom vedu za naprej te kombinacije pa občutke razbrat k bo kej podobnga kje drugje pri drugih osebah. Nism bil čist zihr al misliš ljubezen al službo ker so ble take "razmetane" karte.Pr Lisboni je blo to očitno. Uglavenem on bo naredu prvo potezo sam pazi.Sej boš vidla.Ja včas je treba prehodit pot ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Aja je šlo za ljubezen poj.Kva si bla z nekom sam nista bila še intimna a ne.Vse je blo kul in rastlo je pol pa kr un kar ja blo naenkrat.Sprašujem ker me zanima pr definicij da bom vedu za naprej te kombinacije pa občutke razbrat k bo kej podobnga kje drugje pri drugih osebah. za ljubezen je šlo skor mal preveč vejo tele tvoje karte Uglavenem on bo naredu prvo potezo sam pazi.Sej boš vidla.Ja včas je treba prehodit pot ne sej veš, da se na svojih napakah učimo sploh eni smo taki, da tud tja gremo, kjer je že vnaprej jasno, kaj bo hvala bom pazla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 za ljubezen je šlo skor mal preveč vejo tele tvoje karte sej veš, da se na svojih napakah učimo sploh eni smo taki, da tud tja gremo, kjer je že vnaprej jasno, kaj bo hvala bom pazla Jep.Vejo vejo.So sam orodje in če znaš z njim rokovat evo.Ja sej ni nč narobe če greš to pot.Sej ne pomen da je bed na celi frotni pa tut kej lepga se boš naučila btw.Tko da ti želim velik sreče kljub slabi napovedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Jep.Vejo vejo.So sam orodje in če znaš z njim rokovat evo.Ja sej ni nč narobe če greš to pot.Sej ne pomen da je bed na celi frotni pa tut kej lepga se boš naučila btw.Tko da ti želim velik sreče kljub slabi napovedi hvala naučimo se pa tko al tko zmer kej koristnega Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Danes ribic ni. Lepo pozdravljene sanjačke!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.