Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

E moje ribice.. x:Xx vidim,da že vse spite.. :sleeping: al pa uživate nekje na lepšemm,.... :2src:

Jz sem pa full srečna,da sem jutri fraj.Se bom razvajala na vse možne načine.. :hepko:

Ti trije dnevi so bli full too much zame...Na srečo me rešuje povdarjen škropijončič v mojem natalcu ..Sploh se ne znam predat...raje crknem prej.. x:Dx

:palec: Indigo vidim priden...Je že pošlogal Scorpio girl... xsrcx x:Xx

jest sm tidi ribca...hehehee

:palec: Fajn..še en ribak več na tem forumu..Upam,da se boš kdaj pa kdaj oglasil mal pri nas.. x:Xx x:px

Jz sm tut Ribi. Sonce, Merkur, Jupiter. Mam pa asc v strelcu to me pomojem rešuje ;)

Jz tud sonce in merkur v ribah in to v 1.hiši.. x;)x

Mene pa rešuje ascedent vodnar in luna ter uran v škropijonu...Vglavnem povno planetov v tej škropijonovi hiši...

Čeprav ni mi lahko..Mešanica vodnarja in škropijona je prava grozljivka... :xx!: :vragec: xDDx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Indigo ma pa novo slikco v ikoni...Ni mi všeč..Prev vsakdanja je.. :xx!: Je bil on bel golob prej full boljši... :2src: Za moj ukus.. :2src:

Fotka v podpisu je pa dobra.. x8Dx x:px

Drugač pa.. x:Dx Te bom spet prosla,da mi mal pošlogaš..In sicer za službo..Mam nek slab feeling..Neki se kuha in men to ni všeč..Če se ti bo dalo.. :inocent: x:)x x:px Plisssssssss!!

Richard Bach

Ribice x:Xx x:Xx

uuuu, komej čakam ponedeljek x:px sam, da ribonček kej ne zataji xcrossfingx x:px :inocent:

Mene pa rešuje ascedent vodnar in luna ter uran v škropijonu...Vglavnem povno planetov v tej škropijonovi hiši...

Čeprav ni mi lahko..Mešanica vodnarja in škropijona je prava grozljivka... :xx!: :vragec: xDDx

x:Dx x:Dx jst tud škorpijon pa luft ... polno vage xrolleyesx x:Dx ampak se navadiš x;)x x:px

Je bil priden Indigo, ja :palec: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Jst mam raka v luni in ribo v soncu ... pravzaprav lih obratno, sej riba ne more biti v soncu, je lahko le sonce v ribi ... :o|o:
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Ribice x:Xx x:Xx

x:Dx x:Dx jst tud škorpijon pa luft ... polno vage xrolleyesx x:Dx ampak se navadiš x;)x x:px

Je bil priden Indigo, ja :palec: x;)x

:palec: ScorpoGirl...tebe je pa tk fajn brat... :2src: Maš neko pozitivno energijo.. x:px

Še večkrat prit na obisk...

:xx!: x;)x :o|o:

Richard Bach

Jst mam raka v luni in ribo v soncu ... pravzaprav lih obratno, sej riba ne more biti v soncu, je lahko le sonce v ribi ... :o|o:

hehehe x:Dx :palec:

ribice xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

jupi, moje prva objava :) glede na to, da sem tut sama ribica, je to ravno pravi kraj, da "vskočim" notri. me je vedno zanimalo, na kakšen način se lahko s soncem v ribicah, z luno v ribicah in z asc v raku postavim na realna tla in neham nenehno razmišljati O VSEM, predvsem o občutkih drugih ljudi.... da si mal odpočijem možgančke pa to ))))))) ..... kakšen predlog?
Respect life. Respect nature. Respect yourself.

jupi, moje prva objava :) glede na to, da sem tut sama ribica, je to ravno pravi kraj, da "vskočim" notri. me je vedno zanimalo, na kakšen način se lahko s soncem v ribicah, z luno v ribicah in z asc v raku postavim na realna tla in neham nenehno razmišljati O VSEM, predvsem o občutkih drugih ljudi.... da si mal odpočijem možgančke pa to ))))))) ..... kakšen predlog?

Tjashenka haj! x:)x

tole sem že nekje napisal.....upam, da ti pride prav:

občutki so lahko internega (lastni občutki) ali eksternega izvora (občutki drugih)

interni občutki, torej tvoji lastni občutki se manifestirajo v telesu kot posledica prepričanj (zavestni in nezavednih-večinoma nezavednih) - možgani pošljejo impulz v telo. če je človek pozoren, za vsak občutek lahko zazna začetek impulza in prepričanje, ki ga je sprožilo (včasih treba tut mal pobrskat po podzavesti)

eksterni občutki se zaznajo z astralnim/čustvenim telesom. vse celice v telesu imajo poleg fizičnih receptorjev tudi energijske receptorje

če je nekdo empatičen, to pomeni, da uporablja svoje astralne "tipalke" in z njimi prenese občutke drugega na isto mesto v svojem telesu

lastne občutke in občutke drugih je treba ločit, sicer pride do zmede...pa ne samo to

če človek ni vešč preklapljanja med empatijo in asociiranim/disociiranim načinom zaznave, torej če ostane v empatičnem zaznavnem načinu, potem se občutki prekrivajo (lastni in tuji). kar pomeni, da tekom komunikacije človek lahko postane odsev samega sebe --- prevzame občutke drugega za svoje... vključno z občutki, ki je sogovornik proizvede z večinoma neupravičenim predalčkanjem. zadeva se seveda stopnjuje...občutke posvojiš (ne moreš drugače, ker se prekrivajo) in nanje reagiraš...lahko postaneš zmeden, saj ne veš odkod in zakaj so...skratka reagiraš...drugi reagira na tvojo reakcijo...in kmalu si odsev odseva...potem odsev odseva odseva...itn...kar privede do (bolj ali manj totalne) izgube lastne identitete....čeprav se to zgodi subtilno, nazunaj se niti ne opazi, da si ne bo kdo narobe predstavljal, se zgodi.....

jaz se zdaj učim non-stop projicirat lastno samopodobo, kar je imam pač zdefinirane (kaotičnost pa to...)---zaradi samega sebe, samo zato, da tekom komunikacije ne pozabim kdo sem. empatijo uporabljam samo še na način: not in hitr ven. medtem, ko ugasnem lastne občutke.... mal se še lovim...mi gre pa vedno bolje. hvala bogu za tranzit lune čez ovna

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

najprej bi rekla - naključja res ne obstajajo )) ampak, to je dolga zgodba

mihael hvala za pojasnilo )) se mi je zdelo, da se nekaj takega dogaja, sama nisem (še) teoretično toliko podkovana, da bi si to lahko razložila na tak način. je pa res, da sem vedno imela občutek, da je vse povezano z empativnostjo, ki je po eni strani ful breme, po drugi pa je super... vprašanje je samo, kako lahko sposobnost, da dejansko čutiš ljudi obrneš v ne-breme...

ampak, mora že biti tako, kot si sam rekel - konstanten pogled vase in čutenje in lastnih občutkov in ne projiciranje drugih občutkov vase/nase.... bi rekla, da me čaka še veliko dela.... ))))

Respect life. Respect nature. Respect yourself.

:palec: ooooooooo,fajn še ena nova ribica,tle na forumu...

Dobrodošla... xsrcx x:Xx x:)x

Vav..ti si pa čist vodna..No,jz mam pa sonce v ribicah ,luno v škropijončku,ascedenta pa v vodnarju..Tk,da sem čist zmešana...Me kr jebe tale kombinacija škropijona in vodnarja...Notranja zmašnjava v meni je očitna... x:Dx

hmmmm...pol maš sonce in luno v 9.hiši ali v 8.hiši???

Kakšen predlog...ma težko svetujem,ker nimam takih težav..jz sem pravi realist,sanjam že dolgo ne več,o drugih ne razmišljam več tko zelo...Boli me kaj mislijo..itak,nihče ni popoln...

Sem pa bla včasih podobna teb..Sam veš, z leti dozoriš,izkušnje te spremenijo..izoblikujejo...

Sicer pa verejmi v to,da je vse tako kot more bit..V tem trenutku pač moreš bit takšna kot si...To je dejstvo... xDDx

Richard Bach

ola, ribice x:Xx x:px

:palec: ScorpoGirl...tebe je pa tk fajn brat... :2src: Maš neko pozitivno energijo.. x:px

Še večkrat prit na obisk...

:xx!: x;)x :o|o:

:2src: hvala x:Ix x:Xx rada pridem na obisk x:px tko da se me še ne boste hitr znebil x:Dx

...z leti dozoriš,izkušnje te spremenijo..izoblikujejo...

Sicer pa verejmi v to,da je vse tako kot more bit..V tem trenutku pač moreš bit takšna kot si...To je dejstvo... xDDx

:palec: xyesx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ojla ribice in ena škorpija... x:Xx x:Xx x:Xx

Škoda,da Indigo nič ne piše več v to temu..v bistvu ga nič več ne zasledim na forumu... :V:

Mal pogrešam njegove poste... xsrcx :o|o: :vragec:

Drugač pa pust dan.Nič se ne dogaja.Prišla prej iz službe..

No zdj se pripravljam na plavanje..Se mi je full zluštalo plavat in greva s kolegico čez par ur mal plavat...Komi čakam...Obožujem plavanje in potaplanje.. x:px xsrcx

:2src: hvala x:Ix x:Xx rada pridem na obisk x:px tko da se me še ne boste hitr znebil x:Dx

:palec: Me veseli... xsrcx

Richard Bach

bi rada vidla enga ko ma tolk planetvo kot js v vodi sonce, venera, mars v sco, saturn v raku in jupiter v ribi x^x x:px pa merkur, uran in pluton v vagi..tak da sem celi vodni mehurček x:o)x x:Dx

ribice :2src:

There is

One Mind,

One Truth,

bi rada vidla enga ko ma tolk planetvo kot js v vodi sonce, venera, mars v sco, saturn v raku in jupiter v ribi x^x x:px pa merkur, uran in pluton v vagi..tak da sem celi vodni mehurček x:o)x x:Dx

ribice :2src:

xscratchx da vidim sebe:

sonce in merkur:ribi

luna in uran:škropijon..

klarus zmagala si...tk,da si res en velik vodni mehurček.. x:Dx x;)x

Richard Bach

Ne vem, če je zmeraj dobro. Kdaj bi mi pasalo bit malo bolj lahkotna kot vetrič. No, saj imam če ne venero v tehtnici, upam, da kaj pomaga x:o)x Tudi ti si pa napisala, da se najbolj dobiš v Ribi, hvala enako. :C:

ma pri meni botruje to, da mam sonce in venero v 12. hiši

12. hiša je pa ribja hiša x;)x

tak da smo pač malo bol zmuzljivi, hitro prizadeti..užaljeni

ampak če te 'slabe' lastnosti sprejmeš kot del tebe in ne bežiš in zatiraš to..potem ni več tolk preglavic x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Drugač pa.. x:Dx Te bom spet prosla,da mi mal pošlogaš..In sicer za službo..Mam nek slab feeling..Neki se kuha in men to ni všeč..Če se ti bo dalo.. :inocent: x:)x x:px Plisssssssss!!

Evo šlognu x:Dx :vio: .Situacija je sledeča:

Sedanjost: ljubomora hm očitno je nekdo zelo ljubusumen nate ker delo opravljaš bolše od njega,oziroma je "fovš" nate ker se boji za svoj položaj

Preteklost: vjernost,ljubavnik,stalnost,ljubavnica,sudac

He he Lisbona ti si mela pa eno avatnuro na šihtu vidm hehe.Vjernost pomen da ti je blo v redu že na samem začetku k si v ta đob vstopila z nekeka poslovnega vidika zelo good, potem je bil nek ljubimec na tem delu ki te je vlekel v to pa ti mogoče nisi bila takoj zato, nato je stalnost kar pomeni da ti je blo to njegovo pecanje všeč hehe...zapeljivka ti, potem je tle ljubavnica kar pomen da si se temu predala in sta bila zaljubljena nato sudac, padla je neka odločitev glede vajine zveze.Sedaj pa so drugi ljubosumni glede tvoje uspešnosti pri delu ali zaradi vajine zveze bi si skoraj upal trditi da je ta oseba tebi nadrejena.(tle mi povej če je to res ker je lahko tudi druga interpretacija, jest pa sm šele študent tega tko da nism čist 100% kar sm ti zele našlogov to oziroma vidm še eno varjatno, tale k sm ti jo pa napisov jo pa nekako čutm tko na grobo)

Prihodnost:hm neprilika,pismo,posjeta,kuča,smrt

Neprilika pomen da te čaka nekej težav zele v kratkem nato pismo kar pomeni da boš dobila neko sporočilo od nekoga oziroma neka navodila,neko mentorstvo,vodstvo nato posjeta kar pomeni nek obisk v zvezi z delom nato hiša kar pomeni da bojo stvari dobre,domače,prizemljene uglavnem fajne.Dobr se boš počutila na delu in nato smrt kar pomeni konec nekega obdobja in nov začetek.Stvari se bodo začele na novo in glede na pozitivne karte po tut ta nov začetek pozitiven tako da bi lahko rekel da te čakajo same fine stvari v zvezi z delom x:)x :palec: :palec:

No vidš Lisbona če nimava sreče v ljubavi zarad kurčevga saturna mava pa vsaj na šihtu x:Dx x:Dx x:Dx

Fajn bod bejba x;)x

Ojla ribice in ena škorpija... x:Xx x:Xx x:Xx

Škoda,da Indigo nič ne piše več v to temu..v bistvu ga nič več ne zasledim na forumu... :V:

Mal pogrešam njegove poste... xsrcx :o|o: :vragec:

Indigo zele take transformacije doživla na seb da se kr iskri x:Dx x:Dx x:Dx .Dolgotrajna bolezen pojenjava(nekej v zvezi z pljuči) in nov začetek prihaja kljub temu da nobem sploh ne bo dojel ampak bo vsak mislu da sm zej bolj odrasl,zrel ubistvu se bom pa pozdravu x:Dx x:Dx x:Dx .Ja bejba pridem kokr utegnem pa napišem kokr mi paše x;)x

Sedanjost: ljubomora hm očitno je nekdo zelo ljubusumen nate ker delo opravljaš bolše od njega,oziroma je "fovš" nate ker se boji za svoj položaj

Preteklost: vjernost,ljubavnik,stalnost,ljubavnica,sudac

He he Lisbona ti si mela pa eno avatnuro na šihtu vidm hehe.Vjernost pomen da ti je blo v redu že na samem začetku k si v ta đob vstopila z nekeka poslovnega vidika zelo good, potem je bil nek ljubimec na tem delu ki te je vlekel v to pa ti mogoče nisi bila takoj zato, nato je stalnost kar pomeni da ti je blo to njegovo pecanje všeč hehe...zapeljivka ti, potem je tle ljubavnica kar pomen da si se temu predala in sta bila zaljubljena nato sudac, padla je neka odločitev glede vajine zveze.Sedaj pa so drugi ljubosumni glede tvoje uspešnosti pri delu ali zaradi vajine zveze bi si skoraj upal trditi da je ta oseba tebi nadrejena.(tle mi povej če je to res ker je lahko tudi druga interpretacija, jest pa sm šele študent tega tko da nism čist 100% kar sm ti zele našlogov to oziroma vidm še eno varjatno, tale k sm ti jo pa napisov jo pa nekako čutm tko na grobo)

:palec: Indigo...WB x:Xx

Full sem vesela zdj,ko si mi šlognu... x:px x;)x

Da mal pokomentiram..najprej preteklost...

xscratchx ma ja..držijo kr tele karte..Nekak tako je blo.. :eek: Čeprav ni blo neke kao prave ljubezni,saj men se zdi..saj iz njegove strani ne...Je pa ta moški moj nadrejeni..sam ne full nadrejen..eno stopničko nad mano...

Ja,jz tud čutim ljubosumje v službi... :xx!:

Prihodnost:hm neprilika,pismo,posjeta,kuča,smrt

Neprilika pomen da te čaka nekej težav zele v kratkem nato pismo kar pomeni da boš dobila neko sporočilo od nekoga oziroma neka navodila,neko mentorstvo,vodstvo nato posjeta kar pomeni nek obisk v zvezi z delom nato hiša kar pomeni da bojo stvari dobre,domače,prizemljene uglavnem fajne.Dobr se boš počutila na delu in nato smrt kar pomeni konec nekega obdobja in nov začetek.Stvari se bodo začele na novo in glede na pozitivne karte po tut ta nov začetek pozitiven tako da bi lahko rekel da te čakajo same fine stvari v zvezi z delom x:)x :palec: :palec:

No vidš Lisbona če nimava sreče v ljubavi zarad kurčevga saturna mava pa vsaj na šihtu x:Dx x:Dx x:Dx

Ma težave mam že zdj.Neki sem full narobe naredla v službi.Bla 2x kregana..Tk,da sem čist iz feelinga padla..

Ma dober kaže za prihodnost.. x:px x:px Upam,da bo tko..ker zdjle mi je full v badu... :sori:

xrolleyesx :xx!:

Ma ja saj neki..če že ni prave ljubezni..da je vsaj vse good v službi.. :palec:

Kako gre pa teb v novi službi????

Fajn bod bejba x;)x

Indigo zele take transformacije doživla na seb da se kr iskri x:Dx x:Dx x:Dx .Dolgotrajna bolezen pojenjava(nekej v zvezi z pljuči) in nov začetek prihaja kljub temu da nobem sploh ne bo dojel ampak bo vsak mislu da sm zej bolj odrasl,zrel ubistvu se bom pa pozdravu x:Dx x:Dx x:Dx .Ja bejba pridem kokr utegnem pa napišem kokr mi paše x;)x

:palec: No,dober to..Sam da je vse ok..Me veseli,da bolezen pojenjava...Sj bo...počasi se daleč pride... xsrcx

:palec: Upam,da prideš zdj bolj pogosto na forum...no..kokr ti bo pač pasalo... x;)x

:palec: x:Xx x:)x x;)x

Ps:Pa full mi je všeč tvoja nova slikca v ikonci... x:px x;)x Ta bolj paše na tebe.. x;)x

Kk se ti pa zdi moja slikca v ikonci??

Richard Bach

:palec: Indigo...WB x:Xx

Full sem vesela zdj,ko si mi šlognu... x:px x;)x

Da mal pokomentiram..najprej preteklost...

xscratchx ma ja..držijo kr tele karte..Nekak tako je blo.. :eek: Čeprav ni blo neke kao prave ljubezni,saj men se zdi..saj iz njegove strani ne...Je pa ta moški moj nadrejeni..sam ne full nadrejen..eno stopničko nad mano...

Jez bi reku da si mu všeč sam zarad nekih blokad ne upa tega pokazat.Uglavnem če bi bla nekej drugje bi bila verjento srečno zaljubljena.Delo je ovira se mi zdi in on pazi na svoj imidž oziroma tlači ta čustva.

Kako gre pa teb v novi službi????

:palec: No,dober to..Sam da je vse ok..Me veseli,da bolezen pojenjava...Sj bo...počasi se daleč pride... xsrcx

:palec: Upam,da prideš zdj bolj pogosto na forum...no..kokr ti bo pač pasalo... x;)x

:palec: x:Xx x:)x x;)x

Ps:Pa full mi je všeč tvoja nova slikca v ikonci... x:px x;)x Ta bolj paše na tebe.. x;)x

Kk se ti pa zdi moja slikca v ikonci??

Ne delam še ker se ne počutim tolk fit.Ni pa problema za đub ker se ofuram če se hočem takoj.

Tvoja ikonca mi ni dlih tolk.Sam čej teb good, why not x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...