Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Indigo, še jaz bi te prosila, če mi lahko pogledaš v karte za partnerstvo in sicer kaj se kaže za naprej. Da ne bo treba računat aspektov. x:Dx x;)x

Lisbona, ta avatarček je sicer umetniški in poseben, a nič kaj prijeten, prav malo moreč. Prejšnji je bil lepši. x^x

Deli na socialnih omrežjih

Indigo, še jaz bi te prosila, če mi lahko pogledaš v karte za partnerstvo in sicer kaj se kaže za naprej. Da ne bo treba računat aspektov. x:Dx x;)x

Praviš samo za naprej.Ok.Situacija je taka:

Sedanjost-novac, kar pomeni da vama je fajn da zadeve laufajo z vidika stabilnosti in trdnosti.Trenutno sta neomajana ker oba vlagata veliko v to vajin zvezo.

Prihodnost-Hm:sreča,pismo,potovanje,kuča,gubitak,vdova

Po krasnem začetku se ti obeta britki konec.Zelo mi je žal.Tako kažejo karte.Sreča kar pomeni da sta v idili skratka da je vse fajn.Potem pismo kar pomeni da je nekej v zvezi z nekim sporočilom,potrditvijo(mogoče čakata na to in se bo izpolonilo) ki je uvod v karto potovanja kar čaka oba ali enega od vaju(možno da se bosta preselila na svoje, odhod v tujino, uglavnem nek nov začetek).Nato hiša kar pomeni da bo ta vajin skupnost zaživela in da vama bo fino v novem domu,trdnost,prijetna energija itd.Same good stvari.Nato pa po idili prišlo do gubitka in na koncu boš ti kot vdova kar pomeni konec zveze oziroma bosta po lepem začetku končala vajino idilo.Skoraj bi si upal trditi da bo to naredil on, ker karta vdove kaže da boš ostala sama in se navezuje na žensko-tebe.Sicer te nočem strašiti ker te karte lahko pomenijo tudi da se bo njemu nekej zgodilo in da boš ostala sama.Tudi to je možno.Vem grozno se slilši samo mislim da je za ta scenarij zelo malo možnosti in se bolj nanaša pač na končanje vajine zveze, vendar je tudi možn.Uglavnem nič fajnega sorry.

To napoved vzemi v popestritev in ne da se boš zej tega držala kot "plot pjanca" in niti slučajno ne smejo vplivati na prihodnost ki te čaka.

Kaj pa bo, boš pa videla x;)x xsrcx

:att: Indigo, saj si se kdaj že zmotil, ne?! :O: :C: : Seveda si se!! xrolleyesx xrolleyesx

Hm karte ponavad ne lažejo, sicer pa ne vem zakaj se sekiraš sej to je itak prihodnost 3/4 parov v naši državi in tut ni tok razvidno v kolkem času se bo to zgodili.Lahko da po par letih,desetletju,dvajsetletju tako da strah na stran.Sicer pa to vzemi v razvedrilo ne da boš zdej razmišlala o tem.

Jez bi reku da si mu všeč sam zarad nekih blokad ne upa tega pokazat.Uglavnem če bi bla nekej drugje bi bila verjento srečno zaljubljena.Delo je ovira se mi zdi in on pazi na svoj imidž oziroma tlači ta čustva.

Aja..ma sj mi je vseen.To je že preteklost...

Whatever,,,.. x:Dx x;)x

Tvoja ikonca mi ni dlih tolk.Sam čej teb good, why not x;)x

Men je pa super..Moje trenutno počutje prikazuje... :vragec:

Lisbona, ta avatarček je sicer umetniški in poseben, a nič kaj prijeten, prav malo moreč. Prejšnji je bil lepši. x^x

:palec: Ja,res je umetniški in poseben..na trenutke tudi moreč...ker jz mam tud nek tak moreč feeling trenutno v seb...tko ,da mi kr odgovarja tale avatarček..... x;)x x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ribice x:Xx xsrcx

joj, mal me kar zvija :inocent: x:px ribončku se je pot mal zamaknila ... sam pride kmal x:px :2src: uživancija na celi črti x8Dx xcivx

:palec: Ja,res je umetniški in poseben..na trenutke tudi moreč...ker jz mam tud nek tak moreč feeling trenutno v seb...tko ,da mi kr odgovarja tale avatarček..... x;)x x:)x

:wOOt: pa ne moreč :o|o: a se spet morena kaže :inocent: xrolleyesx

x:Xx :flowers: da bo boljš x;)x

al to ribice sam bolj v motni vodi plavate x?x :vragec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:wOOt: pa ne moreč :o|o: a se spet morena kaže :inocent: xrolleyesx

x:Xx :flowers: da bo boljš x;)x

al to ribice sam bolj v motni vodi plavate x?x :vragec:

:palec: Scorpio... xsrcx xsrcx

Ma ja..neko slabo obdobje mam..z negativnimi mislimi in morečimi zadevami :xx!: ...Eh,sj bo..Vse mine...Tud za mene bo kmal sonce posijaloo.. xDDx

Zgleda do hoče morena spet na površje.. x:Dx

x:Xx xsrcx x:Xx :o|o:

joj, mal me kar zvija :inocent: x:px ribončku se je pot mal zamaknila ... sam pride kmal x:px :2src: uživancija na celi črti x8Dx xcivx

A tvoj dragi je pa ribica po horoskopu?? :palec: super...

Ena boljših kombinacij..ženska škropijonka in moški ribica... :2src: xsrcx

Richard Bach

Ribice x:Xx x:Xx mal gorenjskega sončka samo za vas xsrcx :flower:

:palec: Scorpio... xsrcx xsrcx

Ma ja..neko slabo obdobje mam..z negativnimi mislimi in morečimi zadevami :xx!: ...Eh,sj bo..Vse mine...Tud za mene bo kmal sonce posijaloo.. xDDx

Zgleda do hoče morena spet na površje.. x:Dx

x:Xx xsrcx x:Xx :o|o:

x:Xx x:Xx da se morena hitr skrije x;)x a nisi nekje pisala, da si bolj sco :inocent: pol si itak feniks :palec: bo kmal boljš in takrat, ko bo, boš boljša, močnejša ... x;)x xcivx

A tvoj dragi je pa ribica po horoskopu?? :palec: super...

Ena boljših kombinacij..ženska škropijonka in moški ribica... :2src: xsrcx

:inocent: noooooooo, dragi :inocent: x:Dx ni lih tko zares dragi ... mal predaleč pa to ... je pa fajn x:px xsrcx :inocent:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Heh, a sem ti rekla to zadnjic nekje (al sem sam pomislila), da s' nekam ribja oz. da ti 'dela neptun'? xDDx

ja, mas prav, kar se tice mene namrec tud. x;)x

pa se vodnarsko se pocutim al kaksno.

vcer sva se s tamalim pogovarjala o tem (on je tud riba), da kok je on ribji, pravzaprav in da kok jaz pravzaprav sploh nisem (razen podrocij, na katerih ustvarjam).

On bi mi pripisal Skorpijona ali Vodnarja, pravi. xDDx

tko kot se tud nekak pocutim, splosno v lajfu pravzaprav.. ce ne bi nc vedla, ce bi sam brala opise, bi si pr teh dveh znakih najbolj rekla, to je to. x:)x

potem pa sele riba uleti (pa mam na 9 stopinjah 4 planete + kiron - v ribah)..

in sva se govorila o tem, kako je vcasih resnicno "manj je vec". :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Heh, a sem ti rekla to zadnjic nekje (al sem sam pomislila), da s' nekam ribja oz. da ti 'dela neptun'? xDDx

ja, mas prav, kar se tice mene namrec tud. x;)x

pa se vodnarsko se pocutim al kaksno.

vcer sva se s tamalim pogovarjala o tem (on je tud riba), da kok je on ribji, pravzaprav in da kok jaz pravzaprav sploh nisem (razen podrocij, na katerih ustvarjam).

On bi mi pripisal Skorpijona ali Vodnarja, pravi. xDDx

tko kot se tud nekak pocutim, splosno v lajfu pravzaprav.. ce ne bi nc vedla, ce bi sam brala opise, bi si pr teh dveh znakih najbolj rekla, to je to. x:)x

potem pa sele riba uleti (pa mam na 9 stopinjah 4 planete + kiron - v ribah)..

in sva se govorila o tem, kako je vcasih resnicno "manj je vec". :vio:

js mam pa jupitra v ribih..pa sonce in venero v 12. hiši....baje sem zato tak ribja x:o)x

je pa res, da mam trenutno neptuna v 3. bajti..mogoč zato xnckrivx

čeprav moj sco zlo poredko na plano pride.. vse prej kot to...razn ko sem jezna x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Xx x:Xx da se morena hitr skrije x;)x a nisi nekje pisala, da si bolj sco :inocent: pol si itak feniks :palec: bo kmal boljš in takrat, ko bo, boš boljša, močnejša ... x;)x xcivx

:

Ma ja..je že boljš...tk ponavadi mam kaka dva dni bolj depresivna..pol pa gre vse na stare tire..Čeprav sem se pa zdj v teh dveh dneh full dost naučila(no dans sem prišla do enga sklepa v mojem lifu)...pač morejo prit taki dnevi,da potem druge zadeve bolje vidimo.. x;)x xsrcx

:palec: ma ja...sem bolj škropijonsko obarvana vodnarka z sončkom v ribicah.. x:Dx x:o)x

Richard Bach

Ma ja..je že boljš...tk ponavadi mam kaka dva dni bolj depresivna..pol pa gre vse na stare tire..Čeprav sem se pa zdj v teh dveh dneh full dost naučila(no dans sem prišla do enga sklepa v mojem lifu)...pač morejo prit taki dnevi,da potem druge zadeve bolje vidimo.. x;)x xsrcx

:palec: ma ja...sem bolj škropijonsko obarvana vodnarka z sončkom v ribicah.. x:Dx x:o)x

xyesx tko se to dela, ja :palec: x;)x pa tole (boldano) maš čist res :palec:

Indigo, kakšna fajna slikca x:px xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ribice x:Xx in škorpije x:Xx x:Xx

:palec: Kak fajn dan je dans... x8Dx Sem fraj...pa sonček sije :2src: ,edina škoda,ko še ni cajt za poletna oblačila,pa japonke..... :xx!:

Cel dopoldan sem preživela v naravi in pol še mal na šopingu s sestro in frendico....Kupla sem si kr neki fajn stvari(predvsem kozmetike) x:px x:px ...Spet sem stara jz...s polno energije... x:px

:palec: Uživite.!!!!

Richard Bach

ribice potonile neki v globine spet x:Dx x:Xx x:Xx

fajn Lisbona, da si spet kul :palec: x;)x

uživajte xsrcx

Evo ,en pofočk od ribice Lisbone.. x:Xx

Včeri bla cel popoldne med maškarami..Blo je kul...sam jz se nisem namaškirala... :vragec: x:)x

Dans sem pa čist prehlajena..teče mi iz nosa..kašlam..grlo boli... :xx!: Sj bo boljš..sam,da nimam vročine.. x;)x x:)x

BE POSITIVE!! x^x x:Xx :2src:

Richard Bach

xwizardx da se čimprej pozdraviš xsrcx

Hvala,klarus xsrcx

Sem že cel popoldan doma..poležujem..čajčke(okus črni ribez x:px ) kuham in pijem..pa Neoangin zravn ližem...

Upam,da se zližem ... x;)x x:Dx

Richard Bach

Hvala,klarus xsrcx

Sem že cel popoldan doma..poležujem..čajčke(okus črni ribez x:px ) kuham in pijem..pa Neoangin zravn ližem...

Upam,da se zližem ... x;)x x:Dx

dans se mi je pa tak sanjal o teb x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

da sma se spoznale x:px

ti si nekje kelnarla..js sem pa prišla na kafe..in ko si me postregla..sem rekla morena..ti si skor okol padla..pol pa sma šle ga žurat in to z enim italjanskim mafijozotom x:px x:Dx :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

dans se mi je pa tak sanjal o teb x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

da sma se spoznale x:px

ti si nekje kelnarla..js sem pa prišla na kafe..in ko si me postregla..sem rekla morena..ti si skor okol padla..pol pa sma šle ga žurat in to z enim italjanskim mafijozotom x:px x:Dx :palec:

Da crkneš od smeha x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...