taraja 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Indigo, še jaz bi te prosila, če mi lahko pogledaš v karte za partnerstvo in sicer kaj se kaže za naprej. Da ne bo treba računat aspektov. Lisbona, ta avatarček je sicer umetniški in poseben, a nič kaj prijeten, prav malo moreč. Prejšnji je bil lepši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Indigo, še jaz bi te prosila, če mi lahko pogledaš v karte za partnerstvo in sicer kaj se kaže za naprej. Da ne bo treba računat aspektov. Praviš samo za naprej.Ok.Situacija je taka: Sedanjost-novac, kar pomeni da vama je fajn da zadeve laufajo z vidika stabilnosti in trdnosti.Trenutno sta neomajana ker oba vlagata veliko v to vajin zvezo. Prihodnost-Hm:sreča,pismo,potovanje,kuča,gubitak,vdova Po krasnem začetku se ti obeta britki konec.Zelo mi je žal.Tako kažejo karte.Sreča kar pomeni da sta v idili skratka da je vse fajn.Potem pismo kar pomeni da je nekej v zvezi z nekim sporočilom,potrditvijo(mogoče čakata na to in se bo izpolonilo) ki je uvod v karto potovanja kar čaka oba ali enega od vaju(možno da se bosta preselila na svoje, odhod v tujino, uglavnem nek nov začetek).Nato hiša kar pomeni da bo ta vajin skupnost zaživela in da vama bo fino v novem domu,trdnost,prijetna energija itd.Same good stvari.Nato pa po idili prišlo do gubitka in na koncu boš ti kot vdova kar pomeni konec zveze oziroma bosta po lepem začetku končala vajino idilo.Skoraj bi si upal trditi da bo to naredil on, ker karta vdove kaže da boš ostala sama in se navezuje na žensko-tebe.Sicer te nočem strašiti ker te karte lahko pomenijo tudi da se bo njemu nekej zgodilo in da boš ostala sama.Tudi to je možno.Vem grozno se slilši samo mislim da je za ta scenarij zelo malo možnosti in se bolj nanaša pač na končanje vajine zveze, vendar je tudi možn.Uglavnem nič fajnega sorry. To napoved vzemi v popestritev in ne da se boš zej tega držala kot "plot pjanca" in niti slučajno ne smejo vplivati na prihodnost ki te čaka. Kaj pa bo, boš pa videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Indigo, saj si se kdaj že zmotil, ne?! : Seveda si se!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Indigo, saj si se kdaj že zmotil, ne?! : Seveda si se!! Hm karte ponavad ne lažejo, sicer pa ne vem zakaj se sekiraš sej to je itak prihodnost 3/4 parov v naši državi in tut ni tok razvidno v kolkem času se bo to zgodili.Lahko da po par letih,desetletju,dvajsetletju tako da strah na stran.Sicer pa to vzemi v razvedrilo ne da boš zdej razmišlala o tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Jez bi reku da si mu všeč sam zarad nekih blokad ne upa tega pokazat.Uglavnem če bi bla nekej drugje bi bila verjento srečno zaljubljena.Delo je ovira se mi zdi in on pazi na svoj imidž oziroma tlači ta čustva. Aja..ma sj mi je vseen.To je že preteklost...Whatever,,,.. Tvoja ikonca mi ni dlih tolk.Sam čej teb good, why not Men je pa super..Moje trenutno počutje prikazuje... Lisbona, ta avatarček je sicer umetniški in poseben, a nič kaj prijeten, prav malo moreč. Prejšnji je bil lepši. Ja,res je umetniški in poseben..na trenutke tudi moreč...ker jz mam tud nek tak moreč feeling trenutno v seb...tko ,da mi kr odgovarja tale avatarček..... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Ribice joj, mal me kar zvija ribončku se je pot mal zamaknila ... sam pride kmal uživancija na celi črti Ja,res je umetniški in poseben..na trenutke tudi moreč...ker jz mam tud nek tak moreč feeling trenutno v seb...tko ,da mi kr odgovarja tale avatarček..... pa ne moreč a se spet morena kaže da bo boljš al to ribice sam bolj v motni vodi plavate Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Enkrat so enkrat j ih ni. Prave pravcate ribice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 pa ne moreč a se spet morena kaže da bo boljš al to ribice sam bolj v motni vodi plavate Scorpio... Ma ja..neko slabo obdobje mam..z negativnimi mislimi in morečimi zadevami :xx!: ...Eh,sj bo..Vse mine...Tud za mene bo kmal sonce posijaloo.. Zgleda do hoče morena spet na površje.. Ribice joj, mal me kar zvija ribončku se je pot mal zamaknila ... sam pride kmal uživancija na celi črti A tvoj dragi je pa ribica po horoskopu?? super...Ena boljših kombinacij..ženska škropijonka in moški ribica... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ribice mal gorenjskega sončka samo za vas Scorpio... Ma ja..neko slabo obdobje mam..z negativnimi mislimi in morečimi zadevami :xx!: ...Eh,sj bo..Vse mine...Tud za mene bo kmal sonce posijaloo.. Zgleda do hoče morena spet na površje.. da se morena hitr skrije a nisi nekje pisala, da si bolj sco pol si itak feniks bo kmal boljš in takrat, ko bo, boš boljša, močnejša ... A tvoj dragi je pa ribica po horoskopu?? super...Ena boljših kombinacij..ženska škropijonka in moški ribica... noooooooo, dragi ni lih tko zares dragi ... mal predaleč pa to ... je pa fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 cist nic ribje se ne pocutim zadnje case....zgleda da sploh nisem vec riba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 cist nic ribje se ne pocutim zadnje case....zgleda da sploh nisem vec riba. sma zamenjale vloge Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Heh, a sem ti rekla to zadnjic nekje (al sem sam pomislila), da s' nekam ribja oz. da ti 'dela neptun'? ja, mas prav, kar se tice mene namrec tud. pa se vodnarsko se pocutim al kaksno.vcer sva se s tamalim pogovarjala o tem (on je tud riba), da kok je on ribji, pravzaprav in da kok jaz pravzaprav sploh nisem (razen podrocij, na katerih ustvarjam).On bi mi pripisal Skorpijona ali Vodnarja, pravi. tko kot se tud nekak pocutim, splosno v lajfu pravzaprav.. ce ne bi nc vedla, ce bi sam brala opise, bi si pr teh dveh znakih najbolj rekla, to je to. potem pa sele riba uleti (pa mam na 9 stopinjah 4 planete + kiron - v ribah).. in sva se govorila o tem, kako je vcasih resnicno "manj je vec". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 ma jest mam tud filing da sem zmer manj ribica oz. da mi tko v intervalih vn seka...sem bolj vodnar kt pa ribica (itak mam ascedent+luno v vodnarju ki vedno bolj prihaja do izraza) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Heh, a sem ti rekla to zadnjic nekje (al sem sam pomislila), da s' nekam ribja oz. da ti 'dela neptun'? ja, mas prav, kar se tice mene namrec tud. pa se vodnarsko se pocutim al kaksno.vcer sva se s tamalim pogovarjala o tem (on je tud riba), da kok je on ribji, pravzaprav in da kok jaz pravzaprav sploh nisem (razen podrocij, na katerih ustvarjam).On bi mi pripisal Skorpijona ali Vodnarja, pravi. tko kot se tud nekak pocutim, splosno v lajfu pravzaprav.. ce ne bi nc vedla, ce bi sam brala opise, bi si pr teh dveh znakih najbolj rekla, to je to. potem pa sele riba uleti (pa mam na 9 stopinjah 4 planete + kiron - v ribah).. in sva se govorila o tem, kako je vcasih resnicno "manj je vec". js mam pa jupitra v ribih..pa sonce in venero v 12. hiši....baje sem zato tak ribja je pa res, da mam trenutno neptuna v 3. bajti..mogoč zato čeprav moj sco zlo poredko na plano pride.. vse prej kot to...razn ko sem jezna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 http://images.victoriantrading.com/store/catalogimages/22w/22w396.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 da se morena hitr skrije a nisi nekje pisala, da si bolj sco pol si itak feniks bo kmal boljš in takrat, ko bo, boš boljša, močnejša ... : Ma ja..je že boljš...tk ponavadi mam kaka dva dni bolj depresivna..pol pa gre vse na stare tire..Čeprav sem se pa zdj v teh dveh dneh full dost naučila(no dans sem prišla do enga sklepa v mojem lifu)...pač morejo prit taki dnevi,da potem druge zadeve bolje vidimo.. ma ja...sem bolj škropijonsko obarvana vodnarka z sončkom v ribicah.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Ribice Ma ja..je že boljš...tk ponavadi mam kaka dva dni bolj depresivna..pol pa gre vse na stare tire..Čeprav sem se pa zdj v teh dveh dneh full dost naučila(no dans sem prišla do enga sklepa v mojem lifu)...pač morejo prit taki dnevi,da potem druge zadeve bolje vidimo.. ma ja...sem bolj škropijonsko obarvana vodnarka z sončkom v ribicah.. tko se to dela, ja pa tole (boldano) maš čist res Indigo, kakšna fajna slikca Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ribice in škorpije Kak fajn dan je dans... Sem fraj...pa sonček sije ,edina škoda,ko še ni cajt za poletna oblačila,pa japonke..... :xx!: Cel dopoldan sem preživela v naravi in pol še mal na šopingu s sestro in frendico....Kupla sem si kr neki fajn stvari(predvsem kozmetike) ...Spet sem stara jz...s polno energije... Uživite.!!!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ribice potonile neki v globine spet fajn Lisbona, da si spet kul uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ribice potonile neki v globine spet fajn Lisbona, da si spet kul uživajte Evo ,en pofočk od ribice Lisbone.. Včeri bla cel popoldne med maškarami..Blo je kul...sam jz se nisem namaškirala... Dans sem pa čist prehlajena..teče mi iz nosa..kašlam..grlo boli... :xx!: Sj bo boljš..sam,da nimam vročine.. BE POSITIVE!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 da se čimprej pozdraviš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 da se čimprej pozdraviš Hvala,klarus Sem že cel popoldan doma..poležujem..čajčke(okus črni ribez ) kuham in pijem..pa Neoangin zravn ližem...Upam,da se zližem ... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Matr so dobri dnevi.Kok se dobr počutim Živjo banda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Hvala,klarus Sem že cel popoldan doma..poležujem..čajčke(okus črni ribez ) kuham in pijem..pa Neoangin zravn ližem...Upam,da se zližem ... dans se mi je pa tak sanjal o teb da sma se spoznale ti si nekje kelnarla..js sem pa prišla na kafe..in ko si me postregla..sem rekla morena..ti si skor okol padla..pol pa sma šle ga žurat in to z enim italjanskim mafijozotom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 dans se mi je pa tak sanjal o teb da sma se spoznale ti si nekje kelnarla..js sem pa prišla na kafe..in ko si me postregla..sem rekla morena..ti si skor okol padla..pol pa sma šle ga žurat in to z enim italjanskim mafijozotom Da crkneš od smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.